- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Superpump max-ot tegnap váll-láb edzésnél próbáltam ki...nem rossz, ad egy jókora löketet az elején mint a Hot Blood, de valahogy nem az igazi. Legalábbis számomra.
Jojo szokatott rá, nem ad mejjberúgásos megeszem a vasat érzést egyből, hanem fokozatosan viszont egész edzés végéig kitart.
-
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Ez így szabályos ennyire behomorítva?
A sok személyeskedést tényleg be lehetne fejezni, meg lehet mondani a frankót a másiknak ha úgy látja az ember, vitázni is lehet, érvelni is nyilván, de a személyeskedésnek nem sok értelme van szerintem.
(#12027) spammer: ez a gif hatalmas jó
Radnix: ez volt a kérdése.
-
kNG
senior tag
Konkrétan én az első hsz-től kezdve irányelvekről beszélek, amit magára szabva módosít az ember...
Tehát mégegyszer, irányelv, amit magára szabva módosít...
Ő mióta elkezdett vitázni velem arról beszél, hogy ez szar, mert magadnak kell kitapasztalni, és azt módosítod..
A végeredmény meg kib*szottul ugyanaz, de ő még mindig nem veszi észre, hogy a MEGKÖZELÍTÉS más - talán ha ezt a szót használom, akkor megérti mire gondolok -, az eredmény ugyanaz... szerintem több értelme lenne privátban folytatni, de a vicc az, hogy akkor sem venné észre azt, hogy megközelítésbeli különbség van, de MINDKETTŐNÉL MEGJELENIK AZ, hogy magadra vetítve módosítasz - belövöd a kajádat, hogy érthető legyen mit mondok -, és nem Barack Obama mondja meg hogy b*zdmeg ennyi barackot kell megenned naponta...
-
kNG
senior tag
Ejj, ez azért elég durva, megint bebizonyosodott, hogy olcsó húsnak híg a leve...na de a drágának is? (Gaspari)...
Annak azért örülök hogy a MyProtein jól szerepelt, sajnálom hogy a dymatize kimaradt a sorból végül... lista alapján kb. csak a myprotein-nel érdemes foglalkozni, aki meg többet szán rá annak meg csak az ON!
Kíváncsi vagyok a Scitec hogy szerepelt volna (ha bevizsgálják)...
Ti egyébként honnan szerzitek be az impact whey-t? enproteinem.hu-ról?
Dexar007: Igen, láttam a bbtv-ben... 73%-ot hoztak ki rá... kérdés hogy az a valós fehérjetartalom volt (kétlem) vagy az ígért fehérjetartalom 73%-a (szerintem inkább ez a helyzet
)...
-
Nyilván háttal kezded. Ki a f@szom kezd a kisebb izommal? Max ha kifárasztod a vállad fekvenyomás előtt. Akkor van értelme mert tényleg a melled dolgozik a váll meg bemelegedett. Hát bicónál érdekes lenne fordított kezdés. Szuperszett az egy teljesen más dolog. Nyilván a mellet sem edzed szuperszettben a tricepszel mert akkor kevés sikered lesz fekvenyomásnál.
-
törölt tag
filozofia kerdese. Amellett is szolnak ervek hogy az egyuttdolgozo izomcsoportokat dolgoztassuk egyutt, egyreszt ugyis kap mindketto, masreszt jobban tudnak regeneralodni. En kiprobaltam mindkettot, es az utobbinal maradtam, amikor 3 napot edzettem egy heten akkor mell-vall-tricepsz meg hat-csuklya-bicepsz parositas volt, ebben a sorrendben.
Most 4 napot edzek egy heten, igy mell-vall ill. hat-csuklya van egyutt, meg a bicepsz-tricepsz egy napon.
-
Debesq
tag
most már értem mire gondoltál. nincs is ezeknek külön nap, felesleges lenne. hát-csuklya-alkar ez egybe szokott menni. vagy esetleg a mell-bicepsz végére rakom az alkart. érdemes ezekre többször edzeni egy héten? mármint a csuklyára meg alkarra. heti 2 edzés más gyakorlatokal?
-
Lacces
őstag
hm, porcerősítőt tudsz ajánlani?
Öcsémnek megy, haverjaival megy kondizni minden második nap, meg szokott hetente 1-szer ketrecharc alapozóra menni, de az úgy mond "alap" edzéseket folytatja. De ő inkább arra játszik, hogy szálkás legyen, nem pedig látványosan izmos. Kedvence a fekve nyomás, meg a vádlizás, de a többit is mindenre csinálja.
Van kék színű doboz, kálcium-magnézium bogyót szed most érkezéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest