-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Buster17 #162224 üzenetére
Én amit az utóbbi két évben végigszoptam egy foggal.
Nem látszott rajta lyuk, de szuvas volt és rohadt sokat lefaragott belőle, gyógyszeres tömés ... visszaépítés. Nem jött be. Utána 3-4 kör gyökérkezelés, visszaépítés. Nem jött be. Utána gyökércsúcs rezekciós "műtét". Nem jött be. Mindez kb 100ért meg voltam vele vagy tizenötször orvosnál .... aztán 1évig reménykedtem hátha jó lesz aztán kiszedettem szájsebésszel 30ért.
Körzeti meg lehet kihúzta volna legelső alkalommal ... ingyen. Majdnem meglenne a fogpótlás ára. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Buster17 #132132 üzenetére
Hali
Neked kell tudnod, hogy mit szabad enned és mit nem. Ezekből meg azt kiválasztani, ami a legközelebb áll a tiszta kajáláshoz.
Amúgy van itt egy srác a fórumon, aki meg csak gyümölcsöt eszik: [link]Ha megnézed a képeit, akkor a nem sportoló átlagembernél azért jobb formát hozott össze.
Szóval, hogy mi a helyes étrend a fejlődéshez... hát egyél olyan húst/halat amit még lehet.
-
aelod
veterán
válasz
Buster17 #121627 üzenetére
A most is az mit takar? 60 kilósan ne tulajdoníts nagy jelentőséget a tápkiegek használatának. Meg amúgy se
Amúgy is ez türelem játék. Ha mos azonnal akarsz eredményeket akkor ez nem a te sportod. Vagy lehet de akkor számolj a következményekkel.(#121628) GoTReX
Gondolom úgy értette, hogy felesleges ezzel takarózni, hogy te ennyit költesz erre eredménytelenül. Nem muszáj mindenkinek edzeni és izmosnak lenni.
-
Woodslave
félisten
válasz
Buster17 #121594 üzenetére
Én kajám mennyiség lényegtelen csak hogy legyen ötlet egy low budget magyar viszonyok közti kajához.
Reggeli: tojás, zab, spenót, kefír, fehérjepor.
Tízórai: mogyoró
Ebéd: csirke-barnarizs-zöldbab
Edzés előtt: fehérje-rizs
Edzés után vacsora ami csmell lesz meg rizs, brokkoli. -
aelod
veterán
válasz
Buster17 #121594 üzenetére
Persze, biztos lesz rá fórumtag aki számolgat neked látatlanban...
ncc1701
Másrészt egy személyi edző nem csodaszer.Nem az. Viszont egy full kezdőnek óriási segítség. Csak ne feledjük el, hogy az edző nincs veled napi 24 órában így ha nem tartod be az instrukciókat étkezés terén b*szhatod és ilyenkor jön a jól megérdemelt bűnbak keresés. És általában a "lehúzós" edző lesz hibás.
-
ncc1701
veterán
válasz
Buster17 #121590 üzenetére
Jaj, hagyjuk már ezt a "senki se segít" dumát. Tele van a net infóval, csak olvasgatni kellene kicsit. Gondolj bele, nekem spec kb 22 éve mennyi infóm volt? Mert akkor nem volt internet sem.
Másrészt egy személyi edző nem csodaszer. Kellene mellé türelem is, nem 2 hónap alatt fogsz elérni változást, hanem 4-5 év alatt, és az átlag ember újévi fogadalma max 2 hónapig tart. Addigra rájön, h a hülyék vasból csinálták a súlyokat, és az pedig nehéz. És az edzés fárasztó, egyszerűbb picsogni, h senki se segít, és ők az okai mindennek. Hagyd abba a lányos sírást.Le tudnánk írni étrendet, de kb sztem senki nem fogja megtenni.
Plö szinte minden bbtv részben van vmi főzős rész.
-
aelod
veterán
válasz
Szerintem ha tartós és kívánt eredményt akarsz elérni mindenképpen keress fel egy hiteles személyi edzőt/táplálkozási tanácsadót.
Netről letöltött étrend alapján nehéz lesz.... Az eddig leírtak alapján - és ezt ne vedd támadásnak - fogalmad sincs a dolog működéséről. Ezért ajánlott egy szakembert felkeresned inkább. Félinfókból baromi nehéz és körülményes magadnak megtalálni azt a módszert ami működik és ez oda vezet, hogy elveszted a motivációd nagyon gyorsan, pedig még el sem kezdted.
-
Woodslave
félisten
válasz
annyit tudsz csinálni, hogy nem eszel szemetet, ezzel a közérzeted is jobb lesz meg a testkompozíciód is (IIFYM ide vagy oda) Edzel ahogy tudsz aztán kész.
Az alapok kajában: legalább 4 fehérjedús étkezés elosztva, zsírt módjával (ami természetesen előfordul vagy "egészségesebbnek" mondott: olivaolaj, kókusz, esetleg vaj. Ch: zab, rizs, burgonya és ezek egzotikus formái, valamint a "csoda" ch-k quinoa, kukszusz és társai.
Fő kérdés hogy tudsz-e főzni mert ha nem akkor bukta
-
bigmasterg
addikt
válasz
Buster17 #121578 üzenetére
Azt vágod, hogy két ellentétes folyamatról beszélsz?
Hány kg vagy és milyen magas? De gyanús, hogy 3500 kalória mellett nem fog csökkenni a hasad.
Esetleg testkompozíció változtatás. -
-
Stirbi
addikt
-
Gergosz2
veterán
válasz
Buster17 #61140 üzenetére
Nekem edzés végére kegyetlenül bedurran mindig, de izomlázam nem szokott lenni. Jó másnap érzem, hogy volt bicepsz, tricepsz móka, de olyan mint pl lábazásánál amikor úgy kell kigurulnom az ágyból, olyan nincs.
De kezdetben te csak átmozgató edzést csinálj, az se baj ha egy héten többször edzed ugyan azt az izomcsoportot.
-
-
-
mrgymisi
tag
válasz
Buster17 #60739 üzenetére
Gyumolcsot csaki kizarolag delelotti orakban celszeru fogyasztani. A bennuk levo fruktoz gyors felszivodasa reggel a kieheztetett szervezet egyik legjibb szenhidrat forrasa a gabonafelek mellett. Edzes utan nem javaslott. Sportolasszempontjabol nem minosulnek jo minosegu szenhidratoknak. Dieta mellett ez kotelez. Ha nem dietazol mehet a gymulcs edzes utan DE csak akkor ha ez nem delutan 4 utan tortenik.
-
deniro2
senior tag
válasz
Buster17 #60437 üzenetére
Azok az anális beültetéshez szükségesek...
-
rwin5
őstag
válasz
Buster17 #60220 üzenetére
hát akkó nézegessed, google a barátod.
[shop builder] -
Radnix
senior tag
-
dani3l
őstag
válasz
Buster17 #59927 üzenetére
Hagyd a p.csaba, bemesz Hoferbe 50 cent a fel kilos natur zabpehely, nekem eddig az jött be legjobban. Kek zacsis, nem a sarga.
De amugy igen, ha innen kell valasztani, akkor valoban az also kep also sor, csak nem bal, hanem jobb sarok, ha jol latom, az a natur zabpehely, a balos valami magvas vacak. Ahogy mar irtak is, natur haferflocken.
(#59906) margithid:
"Természetesen bicepsz. Azt hittem ez egyértelmű." - De Te ugye nem azok köze tartozol, akiknek csak mell-bicepsz van? Es nem azert egyertelmü, mert mellhez ra se nezel a 30 kilo alattiakra..
Viccet felreteve. Ülve probaltad mar? Ugy kevesbe tudsz csalni, talan a derekad sem terheli annyira.
Mas: Tegnapelött volt egy szimpatikus csavo a teremben, 32,5-essel bicepszezett scott padon egy kezzel!! Kellett par perc, amig földolgoztam.. Szep kis "zsirbicepsze" volt amugy, mar majdnem volt akkora keze, mint nekem.
Ilyenkor mindig elszegyellem magam a szar kis 12 kilosokkal..
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Buster17 #59802 üzenetére
Vegyél egy rezsót,kb 5ezer ft,serpenyő 3 ezer. Előbb írtad,a vegyél kondibérletre,hogy nincs rá idő.
10-20kg egy pl volt,de ha 57kg-os vagy,akkor 10kg az kellene,kivéve ha nem v 130 cm magasNem ugatni akarunk csak segíteni. Év 365 napjában reggeltől estig dolgozol? Mert ha van netán 2 nap szabi 1 héten,még az a 2 nap is elég edzeni,csak azt eléggé meg kell nyomni.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Buster17 #59796 üzenetére
majd azt hiszed h megiszol x kg tömegnővelő port és hízol 10-20kg-t? úristen,inkább hagyd a picsába a egészet, max,de kva maximum 5kg-t híznál,de annyit sem fogsz az tuti mivel nem zabálsz csak szart illetve edzés sincs,habár ha elmész kubikolni,akkor felesleges edzeni,mert ott lehet
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged