- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz
Markgx10 #25620 üzenetére
Leírom én is a vicc kedvéért
8:00 fogalmam sincs mennyi kukoricapehely
1:00 Mars csoki
1:30 3 sajtburger + 3 krumpli + fagyi
4:00 vmi lekváros levél vagy mi
6:00 egy tányér húsleves + egy stangli
8:00 Tegnapról maradt milánói + találtam a hűtőben csokis danon pudingotBorzasztó tudom, ennél rosszabb is szokott lenni!
Változtatok megígérem, csak...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #25558 üzenetére
Most már nem nagyon van ingyé fehérje, tavaly se volt
Csak venni lehetett
Vagy kunyizni ferónak a beckstégben
Én gyakorlatilag akkor is 100kg voltam, meg most is annyi vagyok
Senkire semmi rosszat nem mondhatok, de csemegebajuszt már biztos agyonverték portázás közben
(A többi kidobó
)
-
Foglalt név
addikt
-
csudri
őstag
válasz
Markgx10 #24830 üzenetére
Mintha magamat olvasnám!
Én is most próbálom magam ráeröltetni a lábedzésre, mert mégiscsak a testem felét teszi ki, muszáj lenne megedzeni.
A többi meg szintén egyezik. Apám focizott, combom edzés nélkül 72 körül van, amelyik nadrág feljön combra az derékban buzinagy. Pedig nem vagyok egy girnyó.
Úgyhogy üdv a klubban ember!
-
harry
veterán
válasz
Markgx10 #24716 üzenetére
Hát annyira azért nem örülök, mert ez egy vírus miatt volt, és naponta csak 1*-2* ettem, szóval azért sejtheted, hogy nem épp zsírból sikerült hirtelen ennyit ledobni. Főleg, hogy amúgy is egy diéta közepén jártam...
Kisgyereknek meg szólj be valamit, hogy áh, most én is csak átmozgatok, bemelegítésnek elég ennyi, vagy mittomén
-
válasz
Markgx10 #24631 üzenetére
sosenem tudom követni, hogy hol is van
akkor Csudrival plusz egy fő
a dőntők fél4-től vannak, gondolom addig, amíg tart a program. utána pedig evésivás, ha igényli a társaság
remélem összejön
hári péter: szerintem valahol a palota mellett, hogy ne kelljen sokat mászkálni. de előbb bólintson rá mindenki, aztán megbeszéljük a részleteket
-
válasz
Markgx10 #24615 üzenetére
a többiek? God, úgy emlékszem, hogy te itt leszel mindkét nap, ez igaz? mert ahogy Márk, én is inkább szombaton mennék ki, és akkor erre a napra összehozhatnánk valamit. Talán FN meg LOTR is odatolná a képét, meg húzunk sorsot, hogy ki fizesse Bubinak a jegyet?
Többiek? BÁ, Bibby, linkpateszok?
-
harry
veterán
válasz
Markgx10 #24601 üzenetére
Nekem miért nincs ilyen könyvem?
Egyszer már adtam vért, talán 2 éve, akkor tuti megnézték a vércsoportom, hogy tudnám ezt kideríteni? Nem hiszem el, hogy nincs ez letárolva vmi központi adatbázisban. Mert könyvet én nem kaptam, ez csak ilyen egyalkalmas akció volt a suliban. Jó volt, mert nem kellett menni órára
ám sört sem kaptunk a végén...
-
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #24383 üzenetére
Jónapot kívánok!
Osztom a véleményed, remélhetőleg én is újrakezdem, jövő héten lesz kb 1 hónapja, hogy aktívan nem edzek!Addigra talán a csuklómból is kimegy ez a becsípődés/húzódás, de valamit már kezdeni kéne magammal, mert kezd hiányozni a dolog. Bár a 150kilós fekvenyomás még azért várat magára - legalábbis nálam.
-
hummerdikk
őstag
válasz
Markgx10 #22022 üzenetére
Heyho!
Na, ezt vartam tegnap otaMostmar anyag megvan, tudsz vmit szedni h meglegyen a feeling, szoval csapj neki oda!
Tobbiek: Hat a kepek lefujva... nem talalom az AV kabelt a fenykepezohoz... meg kell varni a szeptembert h haver csinaljon kepeket... (mondjuk nem adom fel a keresest!!!)
-
marcus.fenix
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #21502 üzenetére
Márkó!
Aug végén fogunk ottan lenni feléd, de még nincs semmi fixálva, ha tudsz jó helyet ahol üdülési csekket elfogadnak, szólj! 2-4 napra megyünk, előre láthatólag, még ez sincs eldöntve, annyi biztos az egészből, hogy nálad tiszteletünket tesszük
Már ha nem dobsz ki minket
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #21136 üzenetére
Hát azért az nem úgy van ám
Párszor megfordult a fejemben, de tényleg csak úgy "heccből" mennék
"Mert miért ne?" alapon
Én mán' lészarom
Jelentem vasárnap hajnalban úgy lepattantam mit a disznó. Vasárnap délutánra majd' 40 fokos lázam lett és menni alig bírtam. Természetesen vmi fasz vírus támadott le
Most egy hét kényszerpihenő
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Markgx10 #21034 üzenetére
Én is mindig keményebb,pörgősebb zenére edzem,felszívom magam és hajrá,pihenő a sorozatok között talán 10-15 sec,4 izomcsoportot edzek meg 1nap,utána még jön a többi nem kondis edzés.
Az elmúlt 18 napban 16nap edzés +1hete minden este ráadásként több mint 1.5 óra foci.
Még 2 nap edzés és utána 1 nap teljes pihenő mert már a tökeimet elhagyom.
Aktív témák
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest