Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bibby
addikt
Rendelt már innen valaki? Mert itt még mindig olcsós az on fehérje. (+ szállítási díj)
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mert vizet köt meg.Ergo nehezebben fogysz.De szerintem ez csak versenyzőknek fontos.
-
Boci_83
őstag
Nah most aztán tényleg jól összekevertétek a gondolataimat...
Szóval én is valami kreatinos transportra gondoltam, hogy befektetnék plusz mellé valami glutamint, de már ezekben sem vagyok biztos.
A MyoMax a 7en elfogy, az On fehérjéből még van azzal remélem december 10-éig, fizetésig kihúzom...
Van még nekem is egy fél kiló kreatinom.
Tömegeléshez mit is akkor most? Ár/érték arány fontos, mindenképpen a nagyobb mennyiséget venném mert úgy gazdaságosabb....
Szóval akkor mit is? Néha én is csak azt látom hogy az egyik 1Kg, a másik meg 6kg.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Diéta alatt nem ajánlják a kreatint.Bár szerintem edzés utáni 5 g-től nem lesz "bajod" mivel,úgysem versenyre készülsz.

-
chop
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sehogy nem celszeru szedni.
-
L|zsidoboz
őstag
Kreatint hogy célszerű szedni diéta alatt?
Van még itthon majdnem egy kiló, és nem akarom, hogy megromoljon. -
Bibby
addikt
Mit lehet tudni a proformról?
A honlapjuk igényes, dehát a marketingnek nem hiszünk. Valaki ismeri bármely terméküket?
-
Lavves
tag
válasz
Bubee82
üzenetére
Ez elgondolkodtató, bár odáig nem tudom mikor jutok
el hogy tojásfehérjelét igyak
Bár lenmagolaj már megy üvegből![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Nitro-Tech-nek meg most néztem az összetételét,
(sikerült párosítani a zárójeéleket
) és a "whey peptides"
van elsőhelyen, vagyis elvileg abból lenne benne a legtöbb?
Mert az még az ON-ban is csak épphogy van.
Talán (többekközt) ez lehet a "titka"
Így viszont annyira nem is drága, mer' ez elvileg már
majdnem olyan, mint a folyékony amino...Vandit:
HMB-ről írhatnál még, mert mindenki mástól
azt olvasom, hogy totál hatástalan.
Szval érdekelne... -
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Edzés közbeni aminosav + ch + glutamin + esetleg bcaa iszogatás. Kiváló 5let és alkalmazom is majd, most egyelőre ch nélkül.
Az az alapja az egésznek h edzés közben a vér közel 80%-a az edzett izomcsoportban van és így ha tele van a vér tápanyaggal (amit nem kell emészteni hanem azonnal rendelkezésre áll) akkor elvileg igen nagy seggberúgást lehet adni az anabolizmusnak, hiszen az izom akkor kapja meg a sok tápanyagot amikor a legtöbbet képes felvenni és amikor a legnagyobb szüksége van rá.
-
Vandit.
addikt
válasz
Bubee82
üzenetére
Aminosavas téma mit takar?
Például a HMB-t sem reklámozzák,igaz elméletileg nem is fontos annyira,de szar kajával elég jó erőt hozott anno,ráadásul a leucin metabolitja,ami meg tudjuk mit jelent.Csak sajna egyszerre jelent meg a kreatinnal,ezért felejtésbe merült.Az,hogy mit reklámoznak az egy dolog,attól még nem feltétlenül jó. -
Bubee82
őstag
Több oka is van:
1. Tejsavó helyett húst és tojásfehérjét veszek, amik az én meglátásom szerint sokkal komplettebb források mint a tejsavó, bár ez nem teljesen igaz. Függ a minőségtől is. De viszont egy korrekt minőségű savó kurva drága lett és még drágulni is fog.
2. Így ugyanúgy jövök ki anyagilag, talán 1 picit jobban is mintha tejsavót iszogatnék.
3. Most ki akarom próbálni tejsavó nélkül az egész dolgot, ugyanis én teljes mértékben a szilárd kajára teszem a voksot.A tejsavó mellett egyedül a komfort és az íz szól, viszont előbbit - ami a fontosabb - ki lehet váltani tojásfehérjelével.
Szóval nekem az aminosavfedezet csak tojásból és húsból áll jelenleg (és egyelőre kiválóan elvagyok így, pedig még diétában is vagyok - Persze azért sokszor megkívánom, meg visszasírom a tejsavót, mert azért szerettem)
-
chop
őstag
Ugy nekem is fajt, ahogy te csinaltad, szoval javaslom, hogy fogj egy rudat, pakolj ra par tarcsat, rakd a hatad moge (allva), es ugy mozgasd fel-le alkarbol. Igy nem nyirja annyira az izuleteket.
Egyebkent nekem miota nem edzek alkarra, jobban fejlodik.
Bazmeg, nem neztem a kurva datumot.
-
Bubee82
őstag
Sajnos nincsenek

Vandit:
Nem tudom, de erre én is kíváncsi lennék. Egyébként ha jól tudom akkor pl Balla Yvette a mostani felkészülése alatt csak Muscletech termékeket használt és igen durva formát sikerült összehoznia. Lehet azt gondolni h ez reklám, de én úgy hiszem h a reklám mögött bizony sok igazság van. Van pár olyan ember itthon akik állandóan papolnak (versenyző is van köztük) h az extremefit által forgalmazott termékek szarok meg csak marketing semmi más, parasztvakítás stb. Hát nem tudom... Ezek az emberek pl azt mondják h minek aminosavat meg glutamint iszogatni edzés közben, hiszen csak a profik csinálják, meg minden ilyen drága tejsavót és még sok mást enni, amikor van olcsóbb is. És érdekes módon ezek az emberek állnak úgy színpadra, igen komoly gyógyszerkúrák után h kb ugyanúgy néznek ki mint tavaly. Ezután meg lehet nézni egy Németh Pistit és el lehet gondolkodni azon ahogy ő cselekszik és ahogy ő kinéz. Magáért beszél az h az aminosavas témát követően 1 kilót gyarapodott úgy h szinte zéró szénhidráton volt, versenyközeli formában...
-
Lavves
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Köszi, már le is adtam a rendelést.

Bubbe:
Megvannak azoknak a sporttáplálkozásos könyveknek a címei,
amikről régebben írtál? -
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Fogalmam sincs. Ez olyan mint a WP vs Nitrotech. Mert azért bármennyire is szokták hangoztatni h nincs különbség minőségben a fehérjék között, bizony van. Hogy hogyan csinálják azt nem tudom.
És bizony azért vannak olyan gyártók akik gyógyszerészeti techológiákkal dolgoznak.
-
Lavves
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Köszi a linket
8,5 cm a szélesség. A gondom az, hogy nincs nálam szalag,
csak vonalzó
Így a csuklómat se tudom mérni, de az átlagnál vékonyabb. -
L|zsidoboz
őstag
[link]
Úgy ahogy az ábrán van, csak mérd körbe, ne csak az egyik oldalt.
Csuklódat szintén mérd körbe, mert a kesztyű csuklószorítós, így az is fontos.MOD: azért nem elég a cikk szerint mérni, mert volt ugyanilyen márkájú kesztűm, csak más modell, abból az M-es is jó volt, ebből viszont kell L-es, de XL-es még jobb lenne...
-
Lavves
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát, ezt nem pontosan értem, hogy gondolod...
De ha erre gondolsz: a csukló-tenyér találkozástól
a tenyér-köépsőujj találkozásig ca. 10 cm.
Juteszembe, a shopban vajon cserélik a rossz méretet?
-
Lavves
tag
Villámkérdés:
Hogy lehet eldönteni, hogy kb. milyen méretű
edzőkesztyű jó rám, mer' gőzöm nincs?
Vagy inkább bótba vegyem és próbáljam fel?
Csak van egy 1000ft-os utalványom amit el kéne használnom.Most rendelnék egy ilyet:
[link] -
m4rc!
őstag
Nabazmeg, hogy itt mindenből vita lesz...
Mint egy nyugdíjas vagy pi..a klubba.. -
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Ehh.. Ahelyett h itt összevissza ajánlgatsz mindent, inkább vegye meg a Stormot + a Terápiát és használja a leírtak szerint. Amúgy se nagyon értem minek cseszekedni a töltögetéssel. Nyomja ez a kettőt oszt kész.
Mind a kettőből mehet akár 2 adag is. Ha az nem jó akkor semmi se

-
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Aha, értem

Nem hinném h jobban megérné. A cukros részről meg annyit h ha edzés után turmixot eszik akkor mi a gond? Bele a kreatin oszt jónapot. Én még anno amikor az első pezsgőkreatin kijött a Pump-Sport, le voltam döbbenve h milyen durva. Azóta is istenítem és lehet h újra meg fogom próbálni. Aztán kipróbáltam a Pump-FX-et de az fel se ért hozzá, a Trans-FX meg amint megittam jött is ki belőlem. 1-2 perc múlva olyan zöldet fostam tőle mintha spenót jött volna ki a valagamon

Nem mondom h a monohidrátnál jobb nincs, mert van, de azért nem kell eltemetni, mert sok új generációs kreatin lószart se ér.
-
Bubee82
őstag
Aminostar monohidrát
VPX CEX - ha a pénzed engedi
Scitec - Vitargo CRX + mellé monohidrát
Universal - Storm
Scitec - Attack -> bár nekem nem jött be, de sokaknak igen
Gaspari - SizeON -> szintén nem olcsó viszont jó lehet
Vandit:Mér olyan drága cuccal akarnál tölteni amikor ott a monohidrát? Épp az a lényeg h olcsóbbal feltölt, drágábbal fenntart, nem?

Feljebb, nem?
Amúgy akkor meg most minek mondasz mást? 
-
ithomas
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Én is ilyenekbe gondolkodnék ha kreatinról van szó.
Manapság sokkal jobb /modernebb kreatinok is kaphatóak a monohoz képest,amikhez nem feltétlenül kell már egy kiló cukor hogy jól felszívódjon!
Storm/Attack/Xpand...én ezekből válogatnék...nekem ebből a középső nagyon bevált,a többit még nem próbáltam,de összetételük alapján nem lehet rossz ! -
Bubee82
őstag
Ne vegyél. Van már annál normálisabb kreatin készítmény is. Annyi cukor halál. Utáltam mint a szart. Jóhogy nem lesz cukorbeteg tőle az ember

Egyébként nekem ez a Cell-tech is kurva gyanús... Az majdnem ugyanaz mint a Trans-x, csak drágább. Ha valaminek akkor ennek az MT terméknek a marketinges szövegét tuti nem veszem be. Tudomány ide vagy oda a cukor cukor marad.
-
m4rc!
őstag
Tranx-X-ről mi a véleményetek? Érdemesebb azt tolni mint sima kreatint?
Mert lehet beteszek egy vödörrel a fa alá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
smeghead
csendes tag
Naponta mennyi az ajánlott "zabtakarmánymennyiség"? (sokak által említett morning sun zabpehely )
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Csodát nem tesz, vagyis annyival nem jobb. Látod, a Glutamine-SR is csak sima glutamin, mégis talán nem túlzás azt állítani h a világ legjobbja. És ezt sok ember a világon állítja nem csak Magyarország 1%-a. Ettől függetlenül az is jó lehet, mert túl sok rossz kommentet nem kapott. Ki kell próbálni.
Én SR párti vagyok, igaz mást nem próbáltam, de azt hiszem ebben kisebb mértékben lehet "tévedni" mint egy slágerkoxban.
-
cettlee
őstag
a bb shopppon kivül honnéd lehet maltodex-et szerezni?herbária drogéria ienek?
-
Boci_83
őstag
Nah és akkor már ha itt tartunk akkor inkább Storm, vagy Trans-x? Januárban ezek közül valamelyikkel szeretném elvizesíteni magam...

Mod: Glutamine- ból melyiket ajánljátok, használjátok, fogyasztjátok??
-
Bibby
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Reggeltől este 9ig nem tudsz időpontot találni? Ez így nem valami ideális.
Nézd ha edzés után nem kajálsz, egyszerűen nem lesz miből izmot építeni. Így meg sok munkád kárba vész. Én azt modnom hogy ebben az esetben még diéta alatt is inkább egyél este, kevesebb rizst, és sok csirkét. De vannak itt nálam jóval okosabbak, lehet ők mást modnanak.
-
qpakcovboy
őstag
Sajnos a melóm miatt nem igazán tudok máskor edzeni, de egyébként diétázom. Mondjuk nem nagyon szedek semmit, csak vitamint, meg megiszok naponta vagy 4 liter folyadékot....
Csak edzés után már nem igazán jó szerintem kajálni, mert 10-11felé már fekszem. Ezért gondoltam, hogy csak iszok egy fehérje turmixot és kész. -
-
Bibby
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Ez így erős hogy attól fogyás léphet fel, de edzés után mindig kell a szilárd kaja, anélkül nem sokat ér. Éjjel nem jut semmilyen tápanyaghoz a szervezeted, az a turmix gyorsan felszívódik. Ha tömegelsz akkor 9 után is nyugodtan ehetsz egy adag rizst meg csirkét, ha diétázol akkor szerintem jobb lenne korábban elintézni az edzést.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és a "whey peptides"
vazz mit tud? Van benne beépített TV?