Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
bandus
veterán
Bubee, te hogy nyomod/nyomtad a vitargo crx-et? 1 vagy 2 adag/nap? illetve mikor?
köszi
-
Markgx10
őstag
Tegnap úton felfelé a meccsre, megvettem Srcipt kollégától a vödör fehérjét (utólag is köszönet
) és mivel még van otthon egy fél vödör, idén erre már nincs gondom. Gondoltam megosztom ezt a remek hírt veletek
Rohadjatok meg 
-
qpakcovboy
őstag
ha végzek az edzéssel mondjuk este 9-kor és utána már csak fehérje turmixot iszok, és nem eszek semmit, attól fogyás léphet fel?
-
fero02
nagyúr
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kac kac! Opjál le!

-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Nekem nem hoz annyit egy qra, de cserébe nem is vagyok összeszakadós fajta. Hagyományos utókúrával is sok marad nekem szerencsére, így nem is keresek alternatívát. Qrában viszont keresgélem a lehetőségeket, a mostani a legjobb eddig amit csináltam, igaz, egy profi adta a tippet

Különösebb célom nincs vele, max a határaimat tolom ki vele picit, meghát kíváncsiság. Asszem nem vagyok az az "észnélkül" fajta, szal valamiben meg kell dögölni egyszer

-
Boci_83
őstag
válasz
ithomas
üzenetére
Hát nem tudom milyen lejárt trutyit adtak neked ON vaniliás zacsiban, de én belecsapom a 2 kanállal a shakerbe, rá a tetejét, rázok rajta kettőt, és voilá! Nekem semmi csomósodás, semmi hab. Pohárba ki, 'oszt csókolom is befele. Ennyi.
Az álltalam ismert összes bármiféle tápkieg közül ez a legjobban oldódó cumó.
Ennek homlok egyenest az ellenkezője a MyoMax 10az1ben.Na az az ami nehezen oldódik, és habzik mint a folyékonyszappan...
-
ithomas
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát vazz...én sem önszántamból vettem ezt az ízt...de akciósan ez volt meg epres,azt jónapot...
Eprest nem akartam,mert előtte azt nyomtam hónapokig,igaz sciteceset.
De ezt a vaníliásat amúgy senkinek nem ajánlom!
-
ithomas
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az ON oldódásáról annyit hogy szerintem kimondottan szar!
Legalábbis a vaníliás ízünek,félóráig kell rázni shakerben hogy ne legyen csomós.
Mondjuk azt olvastam már valahol hogy a Rocky Road ezzel ellentétben nem csak ízre jobb,de oldódásra is...nemtom...olyat még nem próbáltam.Az UN Prostar olyan volt hogy kettőt ráztam a shakerben és már ihattam is... -
Möhe
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Megkérdeztem pár embert és amit javasoltak azt majd szeretném is kivitelezni ( creatin kúra +fehérje kombó) de addig is tömegelnék csak nemtudom mit érdemes kipróbálni ill melyik márkát. Volu 35öt olvastam és ismerősök is mondták hogy nekik bejött és ki is próbáltahnám. A többit majd februártól szeretném kezdeni,de ha tehetem akkor beszerezném a cuccokat mert most van rá pénzem és akkor majd nemkell evvel szórakoznom.Tejsavó,fehérje mik az eltérések meg hasonlók,ezeknek még utánna kell járnom, és másoknak is.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ott töredék összegekért kapod a kézzelfogható eredményt
Ez relatív. "Töredék összegekért" olyan kúrát kapsz ami 10 liter vizet a bőröd alá tol. Drágább kúra már minőséget produkál. Ja és arról nem is beszélek h a tudomány az utókúrában kell nem a kúrában. Utókúrában kell okosnak lenni, és az én meglátásom szerint a hagyományos utókúráknál van már jobb is. Csak az annyiba kerül mint maga a kúra, igaz 90% megmarad a nyereségből. Sztem...
Anyagozni okosan kell, mert úgy éri meg igazán. De ez ugye függ a céloktól is...
-
God Vazzeg
veterán
Én is 8 éve edzek, de sokmindent nem próbáltam (kb a paletta 10%-át se szerintem) még, de nem is akarok. Én nem vagyok hajlandó egy havi x összegnél többet erre költeni, mert semmi célom vele, nem akarok versenyezni, stb.. Tömegnövelő, fehérje, kreatin nagyon hasznosak, NO fokozók is jók lehetnek, illetve az aminosavak, amik főleg diétában nagyon érezhetők. A többi szvsz parasztvakítás

(Nem naturál téma egész más, ott töredék összegekért kapod a kézzelfogható eredményt, de be kell hozzá vállalni a negatívumokat is, mindenki maga dönt!
) -
Möhe
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igen gondolkoztam rajta, ismerős szitu mert mi is így próbáltunk anno a műszaki boltban megszabadulni a "beragadt" terméktől. De rákérdeztem a konkrétra, ha olyan kell nekem ami épp nincs akkor mennyi idő míg meghozza? Kapásból a srác: olyan nincs, mindenből tud adni. Lóf@szt! Kapásból 3 terméket kérdeztem és nemtudott kiszolgálni a kért kiszerelésből mert drága és nem viszik! Anyád, magamba.
Visszakérdezett hogy hosszútávon gondolkodok-e? Ez kicsit el is vágta magát nálam,pláne hogy azt mondta 8 éve kondizik és sokmindent kipróbált már. Nah egyik mondatával ütötte a másikat. -
Möhe
addikt
Ma voltam a környékemen felmérni a tápkiegeket hol-mennyi. Egyik helyen azt mondták hogy a tömegnövelőből sok a napi 100g máshol meg hogy napi 200g is mehet. Jah és az ON -t fikázták mert rosszul oldódik és nem olyan jó mint a többi fehérje.
Tömték az orrom alá a Biotech, Proform és a Weider cuccokat hogy ezek a tuti. Hát most akkor ki bassza át a júzert? -
Vandit.
addikt
Erről mi a véleményetek?
Miosztatin blokkoló -
csudri
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akkor a jövőben már nem "szemesnek áll a világ" hanem "füvesnek"?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vandit.
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Mondjuk annyira,hogy az ösztrogénszintedet kedvezőtlenül befolyásolja.

-
Zomb€€
őstag

Napi ~400g CH és kb 2 hete stagnál a súlyom:S
-
Woodslave
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
meg qrva nagyokat lehet kajálni utána. Mondták...
-
Boci_83
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Azt nem tudom hogy a zsirt megköti-e, de nem hiszem, ugynis a drogoknak szerintem csak az agyra van hatással, viszont a hozzáértők szerint egy betépés kevesebb kárt okoz az emberi agyban, mint egy esetleges rosszul sikerült 7vége okozta túlzott alkohol fogyasztás, sőt már azt is bebizonyították hogy a fű csökkenti az daganatos betegségek kialakulásának veszélyét...
Lehet hogy ezt is fizeti majd a TB nemsokára, igy Te jól jártál...

-
qpakcovboy
őstag
szerintetek a fűvezés mennyire hat ki az edzésre? Úgy tudom hogy megköti a zsírt, ezért nehéz leadni
-
Woodslave
félisten
biotech no1 proteint dícsérik mostanában
-
bandus
veterán
válasz
smeghead
üzenetére
fehérjetartalomra amugy nem, meglepően jó, majdnem hozza a ráírt értéket. ami bioteh fehérjét én ittam az kurvára habzott, vagy negyed óra volt mire lejjebb ment a hab, az ize meg nagyon fos volt (persze ez nem mérvadó).
Bubi:100% wp prot esetleg nem tudsz valamikor bevizsgálni?
-
m4rc!
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Egyszer már nekem is elküldtétek, de elhagytam vhol...
PLs küldd el privibe! 
-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A lol, hogy olvasva a prividet látom 2vel lejjebb, hogy ott a link, már egyszer leírtad.

-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nekem is légyszi, mert bár lementettem a linket, de elfelejtettem, hova.

-
bandus
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem lennék az, de valamiért nem mentettem el az oldalt a kedvencek közé.. szal elküldhetnéd priviben, és akko rmegnézem

-
smeghead
csendes tag
Üdv!
Látom itt páran fikázzák a BoTech cuccokat
Erről mi a véleményetek: 100% Bio Protein [link]
-
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Jah, de a diéta nem versenyszerű sikeréért is biztos azért jobban kell figyelni, mint mondjuk egy tömegelésre...
Én nekem mondjuk még a tömegelés se sikerül.
De nem is érdekel
Ha rendesen edzem, látom és érzem az eredményt. Lassan eltelik az az egy év (december), amióta nem edzettem normálisan a könyököm miatt. De úgy érzem, hogy újra indulhat a szekér, csak óvatosabban. 
-
-
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Jaja, jól csinálod...
Én egyelőre még ott tartok (mindig), hogy korlátlanra növelem a bevitt mennyiséget, aztán ha majd elindul a "növés", akkor foglalkozom napi adagokkal.
Ha 2-3 napot kihagyok, és elhagyom magam, egyből visszafogyok a kezdeti állapotra.
Nem olvasok semmilyen blogot, stb. :
Még diétázol, ugye? Szóval nagyon feszesen kell kajálnod?Én gátlástalanul kajálok lefekvés előtt is... Persze nem zsírosakat, meg minden (apám megkérdezte, miért fogyózom, mert nem vajaztam meg a kenyeret - amit csak azért ettem, mert náluk ez az alap - , meg ilyenek
), de CHt ugyanúgy viszek be... Mondjuk mivel lefekvés előtt pár órával edzem, ezért valszeg nem számít annyira, mintha egész nap punnyad az ember, és kajál.
-
Bubee82
őstag
Nekem se a legideálisabb, főleg h villanyrezsón kell csinálnom és mire normális, értékelhető hőmérsékletűre felmelegszik, legalább 10-15 perc
De viszont muszáj, így felkelek előbb h meglegyen időben. Meg ha olyan van akkor inkább később fekszem h ha elcsúszok a kajálással, de beviszem a napi adagot, ha törik ha szakad... -
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Felejtsd el, hülyeség.
Én azért nem eszem minden nap rántottát, főleg reggel, mert nincs időm + lusta vok csinálni.

Pufi: jah, ilyeneket szinte sosem tapasztalok... Igaz csak 5 tojást szoktam enni (2/5). Anno 2/6ot ettem, de most általában 10es csomagokat veszek és akkor az elég 2 alkalomra

Hétvégén anyukáméknál voltam, és töltött paprikát toltam 2 pofára 2x is.. na ott volt teltség érzet kb. 1 órán át.
De mivel így is gebe vagyok, és most edzem is rendesen, így inkább essek picit át a ló túloldalára, néha... 
-
Bubee82
őstag
mai csirkék, és tojások mellett az se baj, ha nem minden nap eszik tojást az ember
Mi bajod van a "mai" csirkékkel és tojásokkal?

Hogy lehet ezt megtudni, hogy a tojást mennyire csípi a szervezet?
Megeszed és időben meg fogod tudni
Puffadás, nagy teltségérzet, sok böfi stb stb... -
penene
őstag
válasz
Bubee82
üzenetére
Ahan.
Reggelire én sajna nem tudok rántottát enni, ezért néha este szoktam, edzés után, amikor már csak arra van erőm, hogy összeüssem. Sajnos ez nem jó, tudom.
Ha reggel fél órával előbb felkelek, és nem bent reggelizem (fehérje + malto shake után), akkor működhetne (de egyelőre nem kelek, örülök, hogy alszom
)
Rántotta talán jobb is lenne, mint a tejsavó, így nem lenne annyi porból bevitt fehérje...Bár a mai csirkék, és tojások mellett az se baj, ha nem minden nap eszik tojást az ember (a sok sok jó tulajdonságát persze nem feledve).Az emésztésemmel szerintem baj nincs, de amúgy fogalmam sincs. Hogy lehet ezt megtudni, hogy a tojást mennyire csípi a szervezet?

-
Bubee82
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én most 8 tojást eszem reggelire. 2-3 sárgáját eszem és kb fél evőkanálnyi olajon sütöm meg. Ezzel a napi zsírbevitelem több mint 50%-a meg is van.
A zabot csak beáztatom kevés vízbe, amíg ilyen massza nem lesz belőle és külön eszem hozzá. Nem sütöm a tojásba mert akkor kurva száraz lesz tőle, így viszont fasza, és nagyon tápláló, tartalmas kaja délelőttre.
-
penene
őstag
jah, leesett.
Egyébként egy átlag fogyózónak még fontosabb lenne a turmix.
De akkor nem szóltam bele, vegyétek úgy! 
Bubee: én mindkettőre szavazok, és próbálok megcsinálni.
A tejsavó (minél minőségibb, gyorsabb) a gyors fehérjevisszatöltésre jó (ebből ugye nem épül semmi se), ez kb. 1 óra alatt le is fut, és utána jöhet a szilárd reggeli...De ez is persze bizonyos szint kérdése... Én nem vok olyan szinten, hogy nekem a hiányán múlna talán bármi is, viszont nekem a több úgyse árt, hiszen amit lehet, viszek be.

-
penene
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Felkelés után reggeli előtt nem nyomsz fehérje turmixot/shaket?
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Igaz, átirányíthattuk volna, csak gondoltam direkt van itt és nem a fogyis topicban, akkor meg már válaszoltam (-tunk) neki. Most már mindegy.
-
harry
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Nagyjából jó helyen vagy, mivel úgy is azt a kaját célszeű követni amit a testépítők esznek. Diétás topicba néha betéved valaki és linkel vmi hülye receptet amivel 5nap alatt lefogysz 10 kilót, csak vajaskenyeret kell enni meg gyümölcsöt, ne ez felejtős, kövesd azt amit itt leírtunk.
-
ipavlidu!
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kösz a válaszokat, átmék a másik topikba. Bár félek, hogy aztán lesz egy harmadik, fogyjunk le gimnazista korban! topik, és soha nem leszek jó helyen.

-
harry
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Csirkéből mell, mielőtt vmit félre értenél (mivel abban van a legkevesebb zsír), de lehet hal, pulykamell. Ha krumplit eszel akkor esetleg héjában főttet, vagy hasonlóképp, a lényeg, h ezt se olajban süsd. Eleinte mindenkinek furcsa, de pár hét próbálkozás után belerázódsz és átt tudsz állni erre.
-
bandus
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
én pulyka felsőcomb filét szoktam, mert jóval olcsóbb. néha csirkemell, ha vna valahol jó áron. a rizst meg lehet szokni, de ha van időm/kedvem baszakodni akkor inkább krumplival eszem. utolsó étkezésedben, de inkább már 6 után kerüld a ch-t, a húst valami zöldséggel egyed (az okosok brokkolit mondanak, de én még nem tudtam rávenni magam, hogy megkóstoljam, szal valami sali meg rá ábdét majonéz
) -
ipavlidu!
tag
-
harry
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Én is suliba járok, de simán megoldható a kaja, ilyen ételhordó dobozokban.
Általában úgy szoktam, hogy este megfőzöm a rizst meg a husit, amit reggel elosztok, és kettőt viszek el magammal (egyet megeszek 10kor, egyet pedig 1kor. Ha egy szünet, vagyis 10 perc alatt nem tudom megkajálni akkor folytatom a következőben, de mivel diéta alatt úgy is kesebb adagok vannak ez nem lesz gond). Aztán még egy étkezés 16kor, 19 és 22. Reggeli - a legtöbb ilyen cukros gyerek műzli felejtős, de mint írtuk pl Plusban van sima zabpehely, ebből 150ft 500g (végülis lehet tejjel, jelen esetben más nem nagyon van...). Ezt gyorsan el lehet készíteni. Továbbiakban csirke + rizs, utolsó két étkezésben rizs helyett zöldségek. Sajnos nem nagyon lehet más kajájára hagyatkozni, én diéta alatt mindig magamnak csináltam (mondjuk most is, kivéve hétvégéken vagy vendégség, stb de fogyásnál ez szigorúbb). Szóval vagy te főzöl, vagy megpróbálod elmagyarázni valakinek, hogy ez neked miért fotnos, és pontosan mit-hogyan kéne csinálni és megkéred, hogy készítse el neked. Pl húst ne sok olajban/rántva, hanem egy teflon serpenyőn lepírítod majd vízben párolod. Hogy miből mennyit kéne enned az kicsit összetettebb, nem tudom a te esetedben mennyire számít, hogy gyorsan veszed el a ch-t, vagy mennyire van szükséged, majd a többiek megmondják, úgy is jobban értenek ehhez, amit írtam csak egy általános leírás, hogy nagyjából hogyan lehet/kéne ezt csinálni, de jobban személyre kéne szabni. Eddig mit sportoltál, végzel-e súlyzós edzést, hány kg / milyen magas vagy? -
bandus
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
minden megoldható, kérdés, hogy mennyire akarod. nekem van olyan napom, hogy 8tól 8ig előadásam vannak, mégis meg tudnám csinálni, de sajnos most nincs erre kapacitás
de majd tavasztól. este rászánsz fél órát, megcsinálod a kaját, dobozokba be, és viszed magaddal
(ha komolyan veszed, akkor beszerzel egy baszottnagy sporttáskát, valamint övtatyót is, amit utána sose veszel le, és egy marmonkannát, amiből iszol
) -
Woodslave
félisten
válasz
ipavlidu!
üzenetére
mivel elég fiatal vagy, de az élet sajna így működik.
Ahhoz, hogy 5-öst kapjál töriből ahhoz tanulni kell. Hiába mondod hogy kitűnő tanuló leszel, ha keresed a kifogásokat miért nem tudsz tanulni.
Ez ilyen játék, itt a pénz az egyetlen dolog ami akadályozhat, mert a napi kaja elkészítése max 1 óra. Este simán meg tudja csinálni az ember. HA azt mondod hogy nicns pénzed napi fél-egy kiló csirkemellre, meg 10 tojásra túróra stb. akkor megértem, de hogy nincs időd az csak kifogás.
Ha beiktatsz valami mozgást akkor elképzelhető, hogy javul a kondid, meg le is fogyhatsz. Ebben az esetben nem igazán jó a kérdésed, főleg ha utána leírod hogy milyen (testépítő szempontból xar) kajákat eszel. Próbáld ki, csináld, de teljesen felesleges megkérdezni mit érhetsz el vele. -
ipavlidu!
tag
Na kb. átnéztem a linket, elolvastam az ajánlott kajákat, de nemtom mondjuk mit csináljak reggel. Kb. 20 percem van enni, csirkecomb, ilyesmi meg nemtom jut-e ilyenkorra. A müzlik és zabpelyhek, amit te is írtál, megoldás lenne? Gondolom nem az agyoncukrozott izékre gondoltál.... Aztán az ebéd is érdekes, általában nem én csinálom, hanem mire hazaérek, valahogy ott terem.
Bár ez általában valamilyen ehetetlen paprikáskrumplit, tarhonyát, bablevest takar. És hát kb. tényleg ez a három ismétlődik, gondolom talán érdemes lenne valamilyen olcsóbb helyen ennem rizst/húst/csirkét/akármit. Nah ott van még az uzsonna. Mivel effektive gimnazista vagyok, ezzel se tudok sok mindent kezdeni. Bent kell lennem fél nyolctól kettőig, közben max. 1 étkezés fér bele, amit le kell bonyolítani 10 perc alatt, vagy 11kor 20 perc alatt. Mit egyek, mit ajánlanál? Hát a vacsora, arra sem tok okosabbat. Mivel nincs időm valamit akkor megcsinálni, így maradnak a kb. 10 perc alatt megcsinálható kaják.... És azok se valami túl változatosan.
Ha időd engedi, írj valami okosat, bár lehet, hogy csak nem néztem meg eléggé a linket, akkor bocsi. -
harry
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Az nem is baj, a lényeg, hogy változtass rajta, hozzá lehet szokni. Műzlik, zabpehely, sok sovány hús, rizs, krumpli, sok zöldség, stb. Ez a diéta nehezebb része, és van még a mozgás, szintén a linkeken leírva. Amit írtál nem rossz, esetleg fél óra helyett lehetne 45-60 percet tekerni.
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az első linken alap tájékoztatás van (ami jó), a BBn egy részletesebb leírás pl kaját hogy számolja ki, ha esetleg komolyan venné (ami szintén jó).
Nem a fenét nem alkoholista, kényszerítettek, hogy 7 sört igyál, kevesebbet nem is lehetett volna?
De mivel a sör tápkieg (multivitamin) ezért nem gond ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
harry
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kuss, nyamvadt alkoholista
-
harry
veterán
válasz
ipavlidu!
üzenetére
Ha belefogtál valamibe, csináld rendesen. Hidd el, összetettebb, mint gondolnád. Az általad vázolt kaja elég gáz (nutalle, kenyér, tészta, péksüti? Ha valaki diétázik közel 2-3 hónapig nem eszik egyikből sem). Szóval olvasd el a linken leírtakat, illetve az oldalról még egy link mutat ide (fogyás rész).
-
-
Woodslave
félisten
ja-ja a metildrol odab@szott rendesen.

-
do3om
addikt
válasz
ithomas
üzenetére
Én is ettem ezt a hiperdrótot vagy mit meg pro-anabolt most de nem ér egyik sem az attack nyomába erő szinten, tömeget nekem nem igen hoz de erőt brutálisan, már 130-ba nyomtam 2 szériát igaz alacsony ismétléssel de előtte meg sem próbáltam ennyivel mert szétszakadtam volna és a 120-nak is örűltem ha kimegy párszor.
-
Manitou
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem mindegy?Ezzel a kajálással egyik se kivitelezhető
On: 2 hónap kényszerpihenő miatt jövőhéten lehet már lemerészkedek terembe.
Kiváncsi vagyok erőben mennyivel leszek gyengébb. Méretben látszik, hogy összébb mentem, de kilókban csak kicsit vagyok kevesebb, de ez érthető is, mert sokkal kevesebbet is ettem, kb 70g fehérje ment max 1 nap jobb esetben.
Valahogy nem így terveztem ezt az év végét. Remélem hamar visszajön az erő is, meg az elvesztett méretek. -
ipavlidu!
tag
válasz
ithomas
üzenetére
Ok-ok.
Átrágom, csak mint montad a mostani értrendemhez képest nagy lenne a változás, az átállás meg nemtom mennyire könnyű.... De tom, ez mar masik kerdes.Onnan gondoltam hogy nem mondok hulyeseget, hogy tesom anno is ugyanigy nyomta, csak neki nem volt sulyfelesle, lenyeg hogy kondizott, es mindenfele tapszer nelkul szep eredmenyeket ert el.... jo tom ez most relativ nem a "svárcenegger-bádimen" tipusra gondolok, nem mintha en olyan szeretnek lenni....
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rohadjatok meg 

Nem lesz ennek jó vége
Visszakérdezett hogy hosszútávon gondolkodok-e? Ez kicsit el is vágta magát nálam,pláne hogy azt mondta 8 éve kondizik és sokmindent kipróbált már. Nah egyik mondatával ütötte a másikat.
Tömték az orrom alá a Biotech, Proform és a Weider cuccokat hogy ezek a tuti. Hát most akkor ki bassza át a júzert?