Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barret001
addikt
Jó helyen kell olvasni a híreket,ez a trükkje. Tudod,az ellenkezője is igaz. [Viszik,mint a cukrot]
[ Szerkesztve ]
-
Hi!King
őstag
Az, hogy itt sokaknak továbbra is az az érvelése, hogy az átlagember átlagosan naponta X km-t megy, ezért bőven elég a jelenlegi hatótáv, illetve töltési lehetőségek. Holott az átlag a többségnél nem úgy jön ki, hogy minden nap annyit megy. Lásd pl. BaLee számai évi 8 ezer km-re, ami ugye egy igencsak kicsi éves futás.
Én erősen villanyautó párti vagyok, mert sokkal jobban szeretem vezetni, nem szennyezi lokálisan a levegőt, a jövőben kombinálható lesz megújuló energiaforrásokkal, de én nem söpröm le a valós problémákat, mert a hatótáv, töltés problémája miatt még csak keveseknek felelnek meg ezek az autók, még nagyon gyerekcipőben jár az egész.
-
Hi!King
őstag
Egyrészt a budapesti lakosság több mint fele tömegközlekedéssel jár naponta, és a háztartásonkénti autószám alapján a többségük nem azért mert ne lenne autójuk. A többi, illetve az agglomerációban lakók többsége sem valószínű, hogy kizárólag bejárásra használná az autóját, vagy hogy a többségük külön bejárós autót és nagy távolságra szánt autót használna.
Az autópályák forgalma sem azt mutatja, hogy olyan kevesen mennének hosszabb utakra (is).
Eleve egy olyan metszetről beszélünk, mint potenciális elektromos autó használók, a jelenlegi technológia és infrastruktúra mellett, amelyik kertes házban lakik, nem megy nagyobb utakra, vagy arra külön autót tart, és új vagy újszerű autóra van pénze. Ha az utóbbit kivesszük a képletből, akkor ha azt mondom, hogy az autóhasználók negyede, talán még sokat is mondtam, ha benne hagyjuk, akkor egy szűk kisebbség.
-
K82
őstag
Persze, ez addig jó amíg ketten vannak egy háztartásban. Amint családja lesz az embernek borul a dolog. Cipelj haza bringán (vagy akár gyalog) egy kocka macskabenzint (márpedig 4-5 nap alatt elfogy, naponta háromért meg nem fogok bemenni), doboz pelenkát, karton ásványvizet... Megoldható, de 1. baromira nem kényelmes, 2. 20-30 kg plusz súllyal a bringát irányítani is teljesen más.
Amíg ketten voltunk átfutottam a boltba (Lidl, Aldi, Spar volt a közelben) az apróságért - amíg városban laktam. Most sincs messzebb a kisbolt a faluban de (minimum) másfélszeres árat nem fogok kiadni semmiért, másrészt nemzethy ABC-be csak akkor teszem be a lábam ha pisztolyt tartanak a fejemhez. Falun pedig csak Coop, CBA és ezek variációi mennek.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Gargouille
őstag
"Én biciklivel szoktam. A kisboltba meg gyalog.
Döbbenet."És egy családi heti bevásárlással (mert erre gondolt a kolléga) haza tudsz tekerni? Hihetően hangzik. Gondolom télen is latyakban.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Gargouille
őstag
Ennyi erővel a középkorban is jó volt, akkor is valahogy túlélték. Há' nem? De.
Én is autó nélkül nőttem fel, nekünk sem volt, de azóta sokat változott a világ. Akkor még itt a kis boltban is - amit ABC-nak hívtak - megkaptál nagyjából mindent olcsón (más opció nem is volt). Mostanra, hogy eltelt 40 év, megfordult a betűrend és CBA-nak hívják kábé aranyárban van, a választék pocsék, a zöldség rohadt... most már csak kényszerből megyek oda, ha sos kell leszaladni valamiért. No meg időm sincsen rá, hogy minden nap szaladozzak.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
senior tag
Abból indultunk, hogy az EU-ban nincs elég nyersanyag ahhoz, hogy a 2035-re tervezett elektromos átállást akár csak 10%-ban is saját erőből megoldja. Az USA nyersanyagkincsei ezen nem fognak javítani. (Arról pedig, hogy a topiktárs valamiért idekeverte az USÁ-t nem tehetek.)
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- -- ŐSZ INDÍTÓ HATALMAS RETRO PC KÉSZLET --
- Eladó Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen