- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Tudod mi kellene a vevoknek? 15000 euroert ( 6M HUF) egy kenyelmes tagas egyszeruen es olcson szervizelheto, 150LE-s, 5 szemelyes 400km-t tudo kombi (v suv) villanyauto.
[...]
Jaa, hogy ez nem volt mint opcio?
Igen, jól látod. Ez nem opció, mert ilyet nem tudnak gyártani. Egyelőre. Viszont már közelebb vagyunk hozzá, mint tíz éve.
Egyébként elnézve azt, hogy úgy általában miket lehetett eladni itt Európában, én nem látom, hogy ennyire népszerű lenne a fapados kategória.
-
Gargouille
őstag
Tök egyetértek. Nekünk egy Ford Focus II kombi a családi autó, nekem tökéletesen megfelel ez az autó minden szempontból, nem hiányzik a tolatóradar, nem kell ülésfűtés, tempomat meg semmi, teljesen jól használható. Ha újra vennék autót, akkor is egy ilyet keresnék de sajnos már nincs, így ezt fogjuk addig használni, amíg megy, Most 15 éves.
EV-t egyáltalán nem vennék, igazából akkor se tudnék vele mit kezdeni, ha ingyen adnák, mert társasházban lakom, közelben nincs is töltő, az meg nonszensz, hogy állandóan azon kelljen matekolni, hogy hol tudom tölteni az autót és mikor kell visszamennem érte... ennyi erővel már a tömegközlekedés is jobb megoldás. És nyilván nem csak én vagyok vele így.
-
Ribi
nagyúr
Plusz volt a totalcaros cikk, hogy valaki kicsit megnyomta a lökhárítót, amibe bele vót rakva az önvezetős kamera meg érzékelő meg miaszar így csere több misi. Na ilyen szarok miatt is annyi amennyi. Persze ez mindenkinek kell, mert hát ez a jövő...
Mindegyik "elektromos autót" csinál, nem egy autót, ami mellesleg elektromos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED TV topic
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest