Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- iPhone topik
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
Hirdetés
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz Shadowbull #211 üzenetére
Bocs, de szerintem ez KB. ugyanazt jelenti mint amit Diopapa is megfogalmazott.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
"Az autók egyébként sem szerelésre tervezettek, az hogy lehet javítani az is egy technológiai potyautas."
Már meg ne haragudj de, azt hiszem hogy téged is alaposan beszippanthatott a fogyasztói társadalom eszméje, hogyha így 2024 derekán már azt gondolod hogy csakis az eldobható autó a jó autó.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz Shadowbull #265 üzenetére
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Mert ez ebben a formában csak elméletben igaz, ugyanis annak a szerencsétlen kis lökettérfogatú motorocskának a hibrid verziónál is ugyanakkora bódét kell megmozgatni mint a nagyobb lökettérfogatú társának. Ami bizony többlet fogyasztással, ergo szinte ugyanakkora kibocsájtással jár mintha nem hibrid verzióval közlekednél.
-
Attila0
őstag
-
Attila0
őstag
válasz Shadowbull #283 üzenetére
Így sem beszélek.
-
Attila0
őstag
"De van egy csomó olyan anyag, ami belélegezve szar, elfogyasztva meg nem. Pl. a szálló por is ilyen."
Oké, felőlem elhitetheted magaddal hogy kizárólag szálló porral szennyezett zöldséget és szennyezett gabonából készült kenyeret eszel. De, attól ez még korántsem biztos hogy így is van.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
válasz Barret001 #345 üzenetére
Nekem a kedvencem a mikor valaki beírja hogy nem kell egy seggel x kilométert levezetni. Holott egyáltalán nem erről van szó, hanem arról hogy egy villanyautóval történő többszöri megállás miatt pl. az éppen aktuális hétvégi programodra jut kevesebb idő. Mert ugye valamikor vissza is kell autóznod a lakhelyedig hogy aztán másnap újra dolgozni mehessél.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
"Senki sem mondta, hogy az EV mindenkinek való. De ezek az egy seggel legurulok 1000 Km-t érvek szánalmasak. Én csináltam azt régebben a Garda tóhoz többször is, persze 5 perces megállással, amíg teleraktam a tankot. De ma már tuti nem bírnám."
Te elolvastad egyáltalán amit ezzel kapcsolatban írtam? Nem hiszem, ugyanis én sem pont az egy seggel történő vezetésre gondoltam. Hanem a többszöri megállást, ugyanis ezek miatt pontosan annyival kevesebb időd jut a Garda tóra! Na, számunkra ez a nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
"Hátőőő, oké, csak hogy máshogy kell értelmezni azt, amit mondtál? Mármint tényleg ennyire fáj, hogy 2x meg kell állni egy 1000 Km-es úton, ami amúgy is bő 12 óráig tart a dugók/egyebek miatt? És mi tényleg legalább ennyiszer megállunk a dízellel is. De másoknál is ezt figyeltem meg a csapatban, nem is mindig én vezetek."
Na akkor még egyszer! Nem a megállással van a bajom, hanem annak időtartalmával.
„Most akkor tényleg részletesen írd már le pls, hogy pontosan mi az, ami EV-blocker részedről. Esetleg tegyél mögé konkrét számokat is.”Nagyon szívesen! Na szóval, nálam ez az ominózus 1000 km úgy nézne ki hogy nem csak egy, jogosítvánnyal rendelkező személlyel indulnék neki hanem, mondjuk 300 kilométereként váltva tennénk meg az adott távot. (jó, legyen 5-5-5 perc a sofőrcsere, ami ugye összesen 15 perc.) Szóval ha nincs semmi rendkívüli akkor is maximum egyszer kell félórára megállni. De szerintem ez villanyautóval még simán jelenthet egy, 3*30, azaz 90 perces pihenőidőt.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
"Ugyanis maga a mozdulatlan ücsörgés is fárasztó, nem csak a vezetés. Plusz pisi-kávé, sorban állás, egyebek, simán összejön 20 perc/stop."
Szerinted akkor a lenti mondatommal nem ugyanerre utaltam?"Szóval ha nincs semmi rendkívüli akkor is maximum egyszer kell félórára megállni. "
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
Akkor pl. a jövőben simán előfordulhat hogy valaki PL. azért fog meghalni, mert egy tömeg baleset után nem lesz elég hadra fogható villanymentő, mert az összes töltőn lóg? Jó, ez extrém példa, és most is előfordulhat, de szerintem ez a szitu akkor még durvább lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
"De bármelyiknek bőven-bőven megfelel egy mostani elektromos furgon hatótávja."
Itt nem pont a hatótávról van szó. hanem a szinte azonnali újra bevethetőségről. Mert nem tudhatod hogy nem-e pont akkor történik valami rendkívüli, amikor a környéken éppen egy szabad kocsi sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
"Ilyen szempontból az EV még jobb választás is, mert azt az állomáson tudják tölteni, miközben a dízelek eseténben el kell gurulni a kúthoz. Ez önmagában több, mint 20 perces kiesés."
Oké, tankoláskor honnan is számolod a húsz percet? Ugyanis egy mentőegység akár menet közben is riasztható, és nem csak "dumálok" mert ezt személyesen is tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Attila0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft