- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Én itt luxiba azt vettem észre, hogy egyéb más 5g-s teló esetében szinte mindenhol 5g van, legalább is belváros mindehol azt mutatja, de hogy az valós 5g-s toronyból kapja e a jelet azt nem tudom. Ahol eddig 4g+ volt, pár hónapja most ott is 5g van, itthon lakásba is ahol tavaly-tavaly előtt 4g,4g+ volt. Nyilván nem baj, mert a csomagom nem is támogatja, de ahol esetleg mégsem lenne 4g, hidak alatt, tunelekben, félre esőbb helyeket, ott nem tudom mire fog átváltani. Nem tudom hogy itt hogy állnak a 3g lekapcsolásával. Mindegy, azért köszi utánna járok mert nagyon sok francia jön át ide dolgozni akiknek Google telefonjaik vannak. Hálózati problémáim, pixel 4a 5g, pixel 6, 6 pro még egyik esetben sem voltak, most tervezem a 7 pro beszerzését.
Igen emlékszem, hogy neked adtam a 8T cuccokat, megvan még a teló ? Sajnálom az üveget, de remélen a telónak legalább nem lett baja
-
d@vee
őstag
Tessék?
Pixel 7-em van, semmi root vagy mókolás nem történt rajta.
Simán megy a telefonálás és a mobilnet rajta. Vodás vagyok és annyi anomália van, ami volt az ezelőtti Xiaomi és azelőtti szintén Xiaomi telómmal.
Írták a gyenge kijelzőt, hát az tényleg nem nagy cucc. A Mi 10-nek, amit váltott mérföldekkel szebb kijelzője volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged