- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
ghiottone #47 üzenetére
Ez tudtommal csak alacsonyabb fényviszonoyk közt jön ki nem? xiaomiba erre van a dc dimming bekapcsolása? Engem nem zavart bedig ugy használtam 3 évig hogy nem volt bekapcsolva most már be van egy honapja mert gondoltam kiprobálom de semmi különbséget nem vetem észre. Igen ez szomoru hogy a samsung ezt a funkciot nem teszi elérhetövé ugy hogy az emberek 10%-át zavarja ez vagy lehet többet is aki nem tudja miért fáj a szeme egy irö után.
-
Lajmund
őstag
Én biztos nem szorakoznék egy olyan telefonnal ami itthon nem támogatott ráadásul kompromisszumos is a kijelzöje amivel legjobban kontaktba van az ember... Én xiaomiról fogok váltani 23 ultrára. Sokat nyomkodtam 22 ultrát és full stabil nagyon jó sok testreszabási lehetöséggel gyönyörü képpel és aránylag elég jó fényépezö tudással hát nem tudom de akinek ez nem tetszik és inkább rootolgat a végtelenségig azt csak sajnálni tudom de komolyan
Habár akkor meg tudom érteni ha ez ilyen hobby és évlezni a kutakodást keresgélést porbálgatást és ha van siker az biztos adja a flowt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest