Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
Celithrandi #68 üzenetére
Ha megy rajtuk a volte (és az többnyire megy még a kínaikon is, csak a google telóknál problémás), akkor nem.
-
K82
őstag
válasz
Celithrandi #64 üzenetére
Erről beszélek, Bp. környékén és az ország keleti felében még nincs lekapcsolva a 3G és ezért lehet telefonálni. Nálam már nem tud mire visszaváltani, VoLTE nélkül gyk. elérhetetlen az ember és a hívásindítás is esetleges.
-
raveinT
tag
válasz
Celithrandi #57 üzenetére
Volte itthon AFAIK egyelőre csak telekomnál megy, hacsak nem rootolsz. És abban sem vagyok biztos hogy ott minden készülékre igaz.
K82: Remélem nem a p6-nál húznak határt... nekem p4a-m van, ami idén augusztusig hivatalosan is támogatott státuszba van - pont az ilyen frissítések jelentenék a tényleges támogatást, főleg a 3g kivezetése miatt lenne elengedhetetlen.
-
K82
őstag
válasz
Celithrandi #51 üzenetére
Privát chatről osztott meg képernyőfelvételt, én nem vagyok ennyire bátor.
A lényeg:
van egy Reddit-poszt ami alá kommentelt egy Google-nél dolgozó srác, tesztelte a VoLTE-beállításokat Yettel és Vodafone hálózaton, ha minden jól megy akkor a következő nagy update tartalmazni fogja ezeket. Talán március, de bármi lehet belőle. -
K82
őstag
válasz
Celithrandi #42 üzenetére
Úgy néz ki lesz változás híváskezelésben.
[link]Akinek szerencséje van és az ország olyan szegletében lakik nem is biztos h belefutott eddig a problémába, ezek után (ha tényleg jön a VoLTE engedélyezés) nem is fognak vele találkozni.
-
giroud199
senior tag
válasz
Celithrandi #23 üzenetére
szimplán használat közben is látszik....
nem ezen nézek filmet arra van 170centi.... -
giroud199
senior tag
válasz
Celithrandi #16 üzenetére
Hát úgy nem is fogsz.... Mint írtam egy oneplus, iphone és Samsung mellett használva láthatóan gyengébb a megjelenito
(sima hdr oled panelt kapott.... Pedig a hatosnak is jobb képe van...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest