Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Én itt luxiba azt vettem észre, hogy egyéb más 5g-s teló esetében szinte mindenhol 5g van, legalább is belváros mindehol azt mutatja, de hogy az valós 5g-s toronyból kapja e a jelet azt nem tudom. Ahol eddig 4g+ volt, pár hónapja most ott is 5g van, itthon lakásba is ahol tavaly-tavaly előtt 4g,4g+ volt. Nyilván nem baj, mert a csomagom nem is támogatja, de ahol esetleg mégsem lenne 4g, hidak alatt, tunelekben, félre esőbb helyeket, ott nem tudom mire fog átváltani. Nem tudom hogy itt hogy állnak a 3g lekapcsolásával. Mindegy, azért köszi utánna járok mert nagyon sok francia jön át ide dolgozni akiknek Google telefonjaik vannak. Hálózati problémáim, pixel 4a 5g, pixel 6, 6 pro még egyik esetben sem voltak, most tervezem a 7 pro beszerzését.
Igen emlékszem, hogy neked adtam a 8T cuccokat, megvan még a teló ? Sajnálom az üveget, de remélen a telónak legalább nem lett baja
-
mrThomi
addikt
Atyavilág az az első kép...
hát azon a szivárvány színei vannak. Ilyen tintinget se minden nap látok... Attól félek csak hogy beletették a pixel 6 gyenge minőségű kijelzőjét amik közül amúgy is nagyon sok gyári hibás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest