- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
szabi__memo #27 üzenetére
Nem is értem a google a pixelt miért nem adja nekünk évek óta már, sok vevő lenne.
-
laskr99
addikt
válasz
#60624896 #25 üzenetére
Még az is benne van nálunk,hogy anno mikor samu telóink voltak csaladban, mindegyik különböző hibákkal meghalt. Gari után nem fogadott simet(ACE), alaplaphibás lett (S3), a kamera lencse belülről (!) Elkoszolódott, nem ment a kamera utána, mert semmit se látott (Core passzolom melyik).
-
laskr99
addikt
válasz
csorbajeno #13 üzenetére
Nem tetszik se a telefon, se a rendszer
-
laskr99
addikt
Asust nem szeretnék, minden asus cuccom a routeren kívül meghalt.
Monitor 1: gomb elromlott, gariban csere, az gyárilag ragadt, megint csere, szintúgy szar, eladtam.
Monitor 2: Kijelző kijött a tetején, porosodott a háttérvilágítás, azt mondták esztétikai hiba... nagy nehezen békéltető árán pénz vissza
Egér: Fél év után tönkrement a görgő, random görgetett le fel, gari csere, fél évet bírt az is, megint csere, az megint, kövi cserét eladtam..
Router: 5 éves, még megy kop kopp. -
laskr99
addikt
Nagyon jó. OP-ból kiábrándultam, elgányosodott a cég, még hogy never settle. 2 kib. hónapja kiadták az 1 évvel ezelőttre ígért 12-es droidot, használhatatlan állapotban van a telefon vele, most custom romozok, mert így isis elviselhetőek a bugok, hálózat offos és társai. 2 hónapja nem javítják, minden más telefonra jön a javítás és nálunk azt se írják,hogy nyugodj le paraszt rajta vagyunk.
Esküszöm nem tudom mit vegyek most már..
OP kuka
Xianyomi és társait nem szeretnék, nem szeretem azt a rendszert
Samu detto
Sony ugyan ez a telefonjaival, megbízhatatlan már-> ez lenne még ami tetszene..Úgy nézem marad ez amíg ki nem döglik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged