- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Ugyanezt látom én is. Van egy csomó márka és teló és ahogy telik az idő egyik szarabb mint a másik. Szomorú. Mondjuk nem egy embertől olvastam/hallottam 10+ év után, hogy pont ezért már iPhoneban gondolkodnak. Szomorú.
#25: már csak azért is furcsa, mert pont a Samsung rendszere van a legjobban akksikezelésben megbuherálva. Legjobbnak kéne lennie. Milyen lenne ha nem nyúlnak hozzá?
(valószínűleg jobb)
-
törölt tag
Én is Oneplus-t használtam és nekem is bugos lett rendesen.
Először a Pixel 6/6 Pro-val szemeztem, de a fenebb leírt dolgok miatt végül néhány 7 kínlódás után vettem egy S21 FE-t (8/256-os verzió) bár nagyon nem akartam mivel korábban besz*ptam a Samuval. De azt kell mondjam hogy felüdülés a 8T után. Rendszeres frissítések, akadás lagg sehol, a kamerája a Oneplus-hoz képest parádés, minden megy-teszi a dolgát beavatkozás nélkül ahogy kéne mindnek. Előtte iPhone-t is használtam, többet is, na ott volt minden így rendbevágva. Egyedül az akkuidőbe tudnék belekötni.
Az sokkal jobb volt a Oneplus-nál... -
Shyciii
veterán
Pedig a Samu OneUI rendszere nagyon hasonló az OxygenOS-hez, csak jóval több mindent tudsz testreszabni. Én is végignyomkodtam mielőtt váltottam Oneplusról (7T Pro) Samsungra, és mérföldekkel jobb, mint a régi Samu beidegződéses TouchWiz. OxygenOS-t meg hagyjuk. Oneplus nálam kvázi örökre kiesett a 7T Pro nem-támogatása után.
-
Celithrandi
addikt
Samu is olyan mint az Asus, mindene meghal és amíg mennek addig is általában olyan fosch a firm. rajtuk hogy elviselhetetlen. Eddig az egyetlen telóm amúgy amivel teljsen meg voltam elégedve az a Pixel 3. Bevallom, kár volt lecserélni, azért vettem csak meg a 6-ot, 6a-t és most a 7-et (ami még nem jött meg), mert félek, hogy beüt egy komolyabb chip vagy eszköz hiány és évekig nem lesz mit venni, vagy lesz, csak ötszörös áron.
-
ghiottone
nagyúr
Volt nálam még egy Motorola Edge 30 Fusion is 1 hónapig, ami nem volt épp rossz, de amennyibe kerül már kaphatott volna ip védelmet, qi töltést, normális ultraszéles kamerát és bár a frissítések is jönnek, de android 13 még pár hónap. + A gyári kamera nem nyerte el a tetszésemet és rengeteg gcamot vágig kellett próbálni + .xml-t összerakni. Nekem a 9-es Op bevált, a frissítések is jönnek havonta, javítják a bugokat - mondjuk mellette van egy 7T és a 12-esen értem mire gondolsz.
-
ghiottone
nagyúr
Pixel 7 -ről mentem vissza OnePlus 9-re. Nem volt már kedvem rootal, magiskkel, custom romokkal mókolni, hogy minden normálisan működjön a Yettel hálózaton is. A Vodafone esetében is lehetnek anomáliák, addig, amíg hivatalosan nem árusítják nálunk is a Pixeleket, vagy nem kapcsolják le ezeken a hálózatokon a 3g-t és véletlenül a Google által kiadott frissítésben benne lesz a volte engedélyezése. Sajnos kompromisszumos a Pixel itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged