Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• front3r

őstag

válasz Telda #902 üzenetére

Érdekes ilyen véleményt is olvasni. Én meg azt mondom hogy MMO-ban még ilyen jó animációkat nem láttam. :) Pl. Tera-hoz viszonyítva.. khmm arra inkább nem mondok semmit. :) Nekem valami olyasmi feelingem lett, mint anno a Lineage 2-nél, igaz azt "tört" szerveren játszottam. De ez... ez még jobb lett annál is.
    Én meg pont azt érzem hogy a játék játszatja magát. Én vakon vettem meg és nem bántam meg, de ez az én álláspontom. :)
    Persze volt egy ember aki rábeszélt erre, de tudta a dolgát úgy látom. :)

Amúgy a trailerek alapján eleinte nekem is átlagos játéknak tűnt, de ahogy egyre több mindent tudtam meg, akkor már kezdtem is beleszeretni a játékba.

Az az igazság, hogy sok év után ez az egyetlen játék, ami igazából játéknak mondható a sok elvárás után. Ebben az évben sincs más új játék ami lekötne sokáig... főleg nem MMO.
    Itt meg azt érzem, hogy amit belefektetek időt a játékba, az megtérül, nem kell idegeskednem, mert tudom hogy egy oltári jó fejlesztőcsapat csinálja.

Ha más játékkal akarom összehasonlítani, akkor vegyük a Diablo 3-at, de ne nézzük úgy mint riválisokat. Diablonál azt hittem, hogy az AH az normális lesz és a gold ára nem változik sokat és lesz értelme használni. Mi megy most? Csak az RMAH-t érdemes használni, nagyon jó cuccot csak pénzért tudsz venni. Ehh. Akkor miért játszanék vele?? Na itt hagytam abba. Mert így nincs értelme a karakterembe ölni az időt.
    GW2-nél meg van.

BF3-nál meg személy szerint ott lett vége a dalnak, mikor a fejlesztőcsapat magára hagyta a játékot.... hát kösz. Ígértek fűt, fát és nem lett semmi sem. Ez a játék is megbukott itt.

Új hozzászólás Aktív témák