Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Érdekes ilyen véleményt is olvasni. Én meg azt mondom hogy MMO-ban még ilyen jó animációkat nem láttam.
Pl. Tera-hoz viszonyítva.. khmm arra inkább nem mondok semmit.
Nekem valami olyasmi feelingem lett, mint anno a Lineage 2-nél, igaz azt "tört" szerveren játszottam. De ez... ez még jobb lett annál is.
Én meg pont azt érzem hogy a játék játszatja magát. Én vakon vettem meg és nem bántam meg, de ez az én álláspontom.
Persze volt egy ember aki rábeszélt erre, de tudta a dolgát úgy látom.
Amúgy a trailerek alapján eleinte nekem is átlagos játéknak tűnt, de ahogy egyre több mindent tudtam meg, akkor már kezdtem is beleszeretni a játékba.
Az az igazság, hogy sok év után ez az egyetlen játék, ami igazából játéknak mondható a sok elvárás után. Ebben az évben sincs más új játék ami lekötne sokáig... főleg nem MMO.
Itt meg azt érzem, hogy amit belefektetek időt a játékba, az megtérül, nem kell idegeskednem, mert tudom hogy egy oltári jó fejlesztőcsapat csinálja.Ha más játékkal akarom összehasonlítani, akkor vegyük a Diablo 3-at, de ne nézzük úgy mint riválisokat. Diablonál azt hittem, hogy az AH az normális lesz és a gold ára nem változik sokat és lesz értelme használni. Mi megy most? Csak az RMAH-t érdemes használni, nagyon jó cuccot csak pénzért tudsz venni. Ehh. Akkor miért játszanék vele?? Na itt hagytam abba. Mert így nincs értelme a karakterembe ölni az időt.
GW2-nél meg van.BF3-nál meg személy szerint ott lett vége a dalnak, mikor a fejlesztőcsapat magára hagyta a játékot.... hát kösz. Ígértek fűt, fát és nem lett semmi sem. Ez a játék is megbukott itt.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pl. Tera-hoz viszonyítva.. khmm arra inkább nem mondok semmit.