Új hozzászólás Aktív témák

• Lmh

őstag

válasz FehérHolló #4207 üzenetére

Az a helyzet, hogy könnyen lehet. De ez nem feltétlenül az én hibám és nem is feltétlenül a népesség hibája. Orr 80-as területe szerintem el van cseszve úgy ahogy van.
    Eleve iszonyatosan meglepődtem, amikor már 3-4 napja keringtem Orr nyugati parján, Cursed Shore-on, csinálgattam lightosan a dolgokat, nézelődtem, de közben néha kerestem az átjárót a bentebbi területekre, de nem túl nagy erőkkel, mert nem akartam a 80as területet túl hamar felfedezni. Mire ugyebár kiderült, hogy hiába keresek átjárót, mert NINCS. Annyi meg egy bambi a 80as terület amit eddig felfedeztem. Én amíg fejlődtem, végig meg voltam győződve róla, hogy az egész Orr sziget egy nagy 80-as terület lesz, tele folyamatos eventekkel, epic chainekkel és eseményekkel, merthogy ezt ígérték. Ehhez képest 1/5 akkora területen van az alagút végén 2 event ami gyakran indul és a fél map ott rohangászik és azt farmolja. Jövök-megyek én másfele is, más eventekre, ahol valóban kevesebben vannak, DE eleve szar, hogy mire odaérek a 8milliárd szétszórva elhelyezkedő risentől ami ráncigál, sántít...meg mindenféle kutyagumit csinál, addig vagy vége az eventnek, vagy alig van már belőle hátra. Pedig baromi jó eventek vannak még a területen, csak ritkán. ÉS most jön a lényeg, amit fel nem fogok ésszel! Mi a fenéért nem lehet az alagutas 2 eventet ritkábbra venni, illetve a többi eventet, pl az Arah elöttit sokkal gyakoribbra, akkor talán sokkal jobban eloszolna a nép és lehetne normálisan mászkálni a mapon az eventek között. Itt megjegyzem újra, hogy tökéletesen megkímémélhetnék a népet a random szétszórt zombihadtól, amitől full casual mmo-nak néz ki még mindig a terület. Sokkal értelmesebb lenne, ha alig lenne szétszórt risen, hogy lehessen normálisan közlekedni és helyette az eventek lennének sűrűbben mindenfelé, mert amúgy BAROMI JÓ eventek vannak az alagut két végén kivül is.

Új hozzászólás Aktív témák