Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nofi

addikt

válasz Departed #3007 üzenetére

Igen, pont tegnap panaszkodtam a Rumors of Trouble quest miatt itt a fórumon. Valóban elég elvetemültre sikerült :K
    Sajnos nem sikerült partyban belépni az instance-ba, így egyedül próbálkoztam tegnapelőtt vagy 3x, de tegnap este végre sikerült megcsinálni.

Mikor kezdődik a csata, maradj hátul a ranger, petes csajszival (Eir). A többiek úgyis meghalnak, de ha kellő távolságban vagytok, akkor nem az összes frozen imp fog rátok támadni, hanem egyszerre max csak 2-3 db.
    Utólag legegyszerűbb ha távolsági fegyverrel mész és egyenként behúzod az ellenfeleket. Én guardiannal voltam és kétkezes karddal csináltam meg. Van egy ilyen mágikus kalapács spellem, amivel távolra tudok sebezni, ezáltal egyesével el lehet őket "húzni" középről és egyenként leszedni. Innentől kezdve már csak az AoE spelljeikre kell figyelni. Fontos, hogy a ház felé húzd őket, mert ha valami nem jön össze és újrakezded a checkpointtól akkor nem szerencsés ha egyből ott várnak rád.
    Összesen 3 hullámban jönnek az ellenfelek, az utolsóban már egy veterán is - lehetőleg őt hagyd utoljára!

Új hozzászólás Aktív témák