Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
Departed
üzenetére
Igen, pont tegnap panaszkodtam a Rumors of Trouble quest miatt itt a fórumon. Valóban elég elvetemültre sikerült

Sajnos nem sikerült partyban belépni az instance-ba, így egyedül próbálkoztam tegnapelőtt vagy 3x, de tegnap este végre sikerült megcsinálni.Mikor kezdődik a csata, maradj hátul a ranger, petes csajszival (Eir). A többiek úgyis meghalnak, de ha kellő távolságban vagytok, akkor nem az összes frozen imp fog rátok támadni, hanem egyszerre max csak 2-3 db.
Utólag legegyszerűbb ha távolsági fegyverrel mész és egyenként behúzod az ellenfeleket. Én guardiannal voltam és kétkezes karddal csináltam meg. Van egy ilyen mágikus kalapács spellem, amivel távolra tudok sebezni, ezáltal egyesével el lehet őket "húzni" középről és egyenként leszedni. Innentől kezdve már csak az AoE spelljeikre kell figyelni. Fontos, hogy a ház felé húzd őket, mert ha valami nem jön össze és újrakezded a checkpointtól akkor nem szerencsés ha egyből ott várnak rád.
Összesen 3 hullámban jönnek az ellenfelek, az utolsóban már egy veterán is - lehetőleg őt hagyd utoljára!
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Könyvajánló
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest