- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
A keg brawl-t próbálja ki mindenki, nagy fun.
Elkezdtem én is a játékot. Végül nem charr lettem, inkább norn, viszont engi ugyan úgy. A szintezés ilyen tempóban nem gond végülis, bár max két hét alatt így is simán felvisszük 80-ra haverral szerintem. 15 óra alatt 11-es vagyok, úgy, hogy volt bőven wvw meg egy kis pvp is, na meg csak sima funolás.
A kasztok azért annyira szerintem még sincsenek kiegyenlítődve, vagy csak én vagyok ennyire full béna (vagy csak ennyire lemaradva), spvp-ben gyakorlatilag esélyem sincs egy mesmer vagy thief ellen, de haveromnak sem sok (ranger). Na de nem baj.
wvw most reménytelen, annyira aláznak. Egy árva létesítményt nem birtoklunk, vagy max néha 1-1-et egy kis időre.
A Traiding post meg mikor lesz már használható? Már kipróbálnám.
Ami viszont kifejezetten idegesít, azaz overflow. Haverral két órán keresztül próbálgattunk divinity's reachből kimenni queensdale-be, de mindig overflowba dobott. Aztán 2 óra után sikerült, hogy nem oda. Meg várni meg nem akartuk, hát ha együtt szeretnénk játszani partyban, akkor ne is kelljen már ilyenekre várni. De ez az overflow wvw-ben is eléggé idegesített. Nem tudom, miért nem tudják megcsinálni, hogy nagyobb kapacitásúak legyenek a szerverek, vagy nem tudom...
Amúgy ilyen keg brawl-hoz hasonló játékot tud még valaki? Meg hogy merre található.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest