- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Archttila #59649 üzenetére
Igazából de
. Valamilyen muscle carral kell járkálni, és előbb-utúbb spawnolni fog.
De itt látsz is 3 helyet, ahol garantáltan lesz, 3 kép is van a helyszínekről, ha nagyon nem megy az angol. Lentebb meg vannak videók is.
-
freeknight
őstag
válasz
Archttila #59646 üzenetére
Lopni kell 3 Gauntletet, azokat tuningolni kell speckósan (azt írja is, majd hogyan), és elvinni egy garázsba őket.
-
Ideg
aktív tag
válasz
Archttila #55835 üzenetére
Na utána néztem.
Remélem tudtam segíteni.Ez a misszió csak akkor jelenik meg, hogy ha Lesternél azt választottad ki, hogy "elegánsan", csendben, nyugisan akarod kirabolni az ékszerboltot. Ha az úgymond "dump and load" -ot választod akkor más küldit kapsz, lehet te ebbe az irányba indultál el. szerk.: Látom közben meglett.
-
-
McSico
senior tag
válasz
Archttila #33527 üzenetére
Szintén Alt+Tab bill kombó. Előfordul hogy valami ablak ott van a háttérben, és nem hagyja a játékot érvényesülni. Legalábbis én többször láttam hogy a bill kombináció után egy pillanatra felugrik vagy inkább megjelenik valami.
Vagy még feladatkezelőben megemeled a játéknak a prioritását. Ezáltal elsőbbséget fog élvezni az erőforrások elérésénél.
-
4264adam
veterán
-
törölt tag
válasz
Archttila #33527 üzenetére
már lassan minden nap leírom, ha a többiek unják, vagy hülyeségnek vélik, akkor jelezzék.
szóval feladatkezelőből adj a játéknak prioritást, és megszűnik a brutál fps ugrálás. ha ezt nem csinálom, akkor játszhatatlan a játék, folyamatosan 30 és 60 fps között ugrál (half vsync és vsync). most épp ati kártyával játszok, de nvidiánál is megjátszottam minden egyes indításnál, mert esélytelen volt közlekedni.szerk.: épp procit tesztelek (i5-2500) a másik gépben, és az árnyék nyírta ki a gtx 760 1,5gb-os kártyát.
win10 van azon a gépen tesztelésképp, és még nem találtam meg, hogy milyen formában tudok prioritást adni, de nem is igényli. szóval a hsz első részee az win7 esetén értendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest