- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spazzz
tag
Hali az a kerdesem hogy vannak azok a jarmuvek amelyiknek irja hogy part of the xy heist valtozik valami ha megveszem? tegyuk fel heist kozbe lekerem nem kell megszerezni vagy valami vagy csak siman disznek van odairva.
-
afoyem
tag
Üdv.
Itt írják steamen ugyanez a gondom nekem is:
https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/25494658..
Laptopom van, natív 1366x768 a felbontás a játékban is ez van beállítva mégis amikor átrakom teljes képernyőre a játékot elhomályosodik a grafika, windows módban meg éles. A képarányokat is végig kottáztam eredménytelenül. Mi lehet a megoldás?
-
the_mad
aktív tag
Úgy vettem észre hogy a játék elég processzor igényes. Ez nem abban mutatkozik meg, hogy hány százalékos a terheltség a feladatkezelő és egyéb programok szerint. Régen 3570K-val nyomtam, rendszeresek voltak a lassulások, FPS droppok. Valahol stabil 90 FPS-el futott aztán lezuhant 30-40 körülire. Mióta cseréltem 8700K-ra azóta stabil 90 FPS, úgy hogy a memória csak a fele az előző konfignak (16 helyett 8GB).
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
rektoradam
újonc
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a Crewhoz, nem rég játszom, elég aktívan viszont. Packban vásároltam a játékot, Criminal Enterprise + Whale Shark, PC-re, szépen építgetem a dolgokat, de jó lenne társaságban játszani. Mi lenne a módja, illetve van - e TGF?
Előre is köszönöm a válaszotok!
Nevem : RektorAdam -
rektoradam
újonc
Social Clubon jelentkeztem, minden paraméteremet láthatóvá tettem Crewnak!
Üdv, Ádám -
hegyipapa
senior tag
válasz rektoradam #69010 üzenetére
-
rektoradam
újonc
Már látom, én Friends +Crew-ra tettem, de állítom Everyone-ra!
-
fidzsig
újonc
Heloka, valaki tud segíteni leszállítani? Hogy tudok a CREW-os serverre feljoinolni? Hozzá tud adni olyan, aki fent van? SC nicknamem is FiDzSiG
Köszönöm a befogadás!
-
Mike
veterán
válasz the_mad #69005 üzenetére
azért mekkora szerencse hogy olyan idegenek is játszanak a gta-val, akik képesek érzékelni a 90 fps-t
tudod mi az drop? amikor lemegy 10re
közben meg Magyarországon gyerekek éheznekelején viccesnek szántam ezt a hozzászólást, de közben rájöttem hogy kb azon panaszkodsz hogy már nem olyan jó a fókaorr.
-
hegyipapa
senior tag
válasz rektoradam #69013 üzenetére
Köszi, ha szeretnéd akkor visszateheted Friends +Crew-ra.
-
törölt tag
Miért nem tudom a bunkert beállítani spawn location-nak ?
-
bluwering
junior tag
Sziasztok! Ifruitot hogy lehetne működésre bírni hogy végre használható legyen a saját rendszámom mindegyik kocsin ingame? Mert egyikre sem engedi feltenni, meg ráadásul egyik motoromat 2x jelzi hogy megvan, holott pedig csak 1 példány van, az armoros kurumámat meg rég eladtam, és még mindig azt mutatja hogy rendelkezem vele. XD kész vicc. Ötlet?
-
satee76
aktív tag
válasz the_mad #69005 üzenetére
Mint az ilyen open world játékok mindig. Ezért fut nekem is egy "ősrégi" Xeon procin ahol az L2 még 12 MB.
De a hozzászólásodra reagálva igazán örülök, hopgy sikerült egy 3570K -t egy 8700 K-ra cserélned...
90 FPS? Ez nem egy CoD lövölde...de ez csak az én véleményem, meg ne sértődj...én nem látom játék közben a 60 FPS vagy 90 FPS közti különbséget itt. De mondjuk én már 40 éven túli vén szivar vagyok[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Akkor sorry, nekem ki volt kuldve az order rendesen. De megis varni kellett par napot. Mondjuk meg mindig PS4 platformon tolom, lehet ez a kulonbseg oka
A játék az nem játék!
-
the_mad
aktív tag
válasz satee76 #69035 üzenetére
Az a fontos, hogy átjött a lényeg... Vagy mégse..
Örülök, hogy örömet okoztam azzal, hogy egy közel 6 éves alkatrészt cseréltem egy újabbra. Tudod, világ életemben maximalista voltam, csak hát ez 6 évente jut eszembe. Továbbá én nem csak játszom a gépen, hanem dolgozom is és itt nem az excel táblák szerkesztgetésére kell gondolni.
De, te is látod a 90 és a 60 frame közötti sebesség különbséget. Pontosan ez az, hogy a közöttük lévő 30FPS különbséget látod, mikor 90-ről visszaesik 60-ra egy szempillantás alatt. Végülis totál nem zavaró ha kimerevedik a kép...“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
bluwering
junior tag
Igen srácok mindig jött az sms ingame hogy elküldte a rendszámot. Az orderre meg rendetlenül vagy rendesen kattintok rá, mindig müködik a gomb. Rá nyomom hogy igen kérem felülírni, utána meg hogy NE posztolja nekem face-en. Megjön a játékban az sms, begurultam direkt LSC-s garázsba, és csak a gyári rendszámot amivel vettem a kocsit, azt engedi színezni. A dolog furcsasága hogy, a MOC kamion pótján( asszem ez a neve) amikor elkezdtem újra a gamet, látta az új rendszámot. Szépen fel is tettem rá. Azóta azon sem. Amikor még jó volt ez úgy működik PC-n hogy, random időpontban gondolok 1-et csinálok új rendszámot. Beírom pl fehér rendszámra. Visszalépek kocsit kiválasztom melyikre akarom, bár mindegyiken látszódott régebben mindegyik rendszám, elfogadom igen 100k $ és jön az sms ennyi. De a lóvét sem vonja le ám így. Megjön az sms és mint ha mi sem történt volna. De úgy nézem nem enged úgy cakum pakk semmit se módosítani ifruitban. Csak akkor kerül rá bármi az autóra ha azt ingame a garázsba veszem meg rá.. Majd maximum telefonnal összedobok 1 videót a dologról.
[ Szerkesztve ]
-
balaboo
újonc
válasz Lorell71 #69034 üzenetére
Aha, ja csak azért, mert velem is elég érdekes dolgok történtek ott abban a session-ben: konkrétan Gestapu-nak segítettem volna bunkert eladni amikor lefújta és mentünk ki az Insurgent Pick-Upommal az országútra, hirtelen ránk spawn-oltak 30 klónomat, aztán el kezdte dobálni a zacskós modolt pénzt. Szerencsére autóban ülve nem veszi fel a karakter. (Úgy zúdult le a kocsi tetejéről )
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy a régi hdd n lenn van a játék,de közben új win 10et telepítettem egy SSD re.Hogy tudom ezt megoldani úgy hogy ne kelljen újra letölteni a játékot? Köszönöm.
Zoolee
-
ProgenXL
őstag
Gunner for life
-
Segal
veterán
válasz Logitech #69048 üzenetére
Nekem is van par kep arrol az eladasrol aminek a vegen pokers-en, kele-n es rajtam is budi volt
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest