- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
Saabe már jópárszor kinyírt engem is valamilyen módon. Általában PP-nél úgy érkezik helivel vagy opressorral a hajómra, hogy az vagy elkaszál vagy, ha nem, akkor a robbanás visz el.
Ezen sosem húztam fel magam, így közlekedik, ez van. Nálam is előfordulhat, hogy valamivel épp nem tudok megállni. Vagy bunker eladásnál az E betűt nyomogatom.
Sosem adtam vissza neki és nem is akartam. A PHHU elvileg egy békés crew lenne, de sajnos vannak akik nem szeretik a békét. És mostanában egyre több ilyen taggal találkozom.
Viszont akkor nem értem, hogy miért nem az idegeneket nyírják ki, mert azokból mindig akad. Vagy lehet, hogy csak azokra tudnak rámenni akik békésen játszanának és nincsenek felkészülve a hátba támadásra?
A robbanó lövedékes távcsöves ellen nehéz védekezni. Nemrég lemoddereztek miatta a piza-sok. De most mit csináljon az ember a noob-ok ellen? Opressorral ki tudta lőni a Kuruma-m, mert az nagyon menő hátulról, utána meg nem tudta vele leszedni a Buzzard-om. Ja nem, az a haverja volt, de az is ráment crew társra. Szóval megérdemelték, le is léptek a session-ból.
De ezek mind idegenek, akik ellen eleve készül az ember.Ma is kinyírt a kedves MC elnök egy szállítás közben, nem is értettem, hogy miért. Valsz sticky-vel. Még jó, hogy neki szállítottam és leadtam már a motorját. Válaszra sem méltatott. Mégsem mentem oda hozzá és lőttem fejbe.
A 25-ös session-ból volt vagy 10 idegen, biztos nem tudta beazonosítani, hogy azonos színű a pöttyünk a térképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- Windows 11
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok