-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Igy van, a double buffer mellett csak felezni tud, ha nincs meg a monitor natív frissítési frekvenciájának megfelelő fps. Nemtom van e rebrandeonon ilyen, de nvidia tud adaptiv vsyncet, én is azt használom. Ha van 60+ fps, akkor van vsync, ha valami miatt beesne alá, akkor kikapcsolja, és így 1-2 fps-t is eshet, nem csak 30-ra egyből. (bár nekem sose megy már 60 alá)
-
Segal
veterán
Rém egyszerű a válasz. Azért mert a single-be nincs pénz az online-ba viszont hatalmas pénzek vannak. Mármint a rockstarnak.
Azért felesleges nekik pár percet is áldozni az életükből hogy a single részbe belepakoljanak valamit aztán ingyen felkerüljön a torrent oldalakra a frissítés, míg ha online szeretne valaki játszani akkor kénytelen megvenni a játékot amiből már van pénz. Igaz hogy van benne mikrotranzakció de ez nem skinekre van meg hasonló lehúzós dolokra hanem csak játékon belüli pénzszerzésre tehát 100%-ban kikerülhető. Max a lustáknak egy lehetőség hogy több mindent megvehessenek de a rank fejlődésre nincs hatással. Szerintem ez így jó ahogy van. Évente kapunk több nagyobb dlc-t ingyen tehát csak egyszer kifizetted a játékot és kész. -
Plata
félisten
Bocs de single-ben nincs semmi értelme sem a yachtnak sem egyébnek,single arra jó hogy egyszer végig told és utána játsz Online.
Nem is tudom mi a fenét csinálnál single-ben egy yacht-al?Vagy a többi DLC cuccossal,ha van eredeti játékod akkor inkább játsz online ott mindent megtalálsz,irdatlan sok új kocsit egyéb marhaságot. -
rup1u5
nagyúr
Nálam terheléstől független volt a jelenség. Régi történet. 6 éve leírtam minden ezzel kapcsolatos tapasztalatomat a 4890 topikban.
(#43223) Gawamatsu:
Nálam stutter soha nem volt nv karival.Függetlenül attól, hogy mi ment még a háttérben. Most is rendszeresen fut egy halom böngésző ablak, torrent, whatsapp meg egyéb dolgok.
-
ProgenXL
őstag
HD7770 1Gb memóriával. 1833Mb? Normál beállítás elég neki. High-on már beesik vele 30fps alá olykor. Ne akarj vele többet ennyit bír fogadd el. Proci se túl acélos de kártya sem.
Én is játszottam GTA-t HD7770-nel fél évig. Tehát tapasztalatból írok. Aztán R9 270x-re cseréltem. Szemmel látható volt a különbség.
-
ot93
senior tag
ja és a konfigom i3-3220, HD7770 1Gb, 8Gb RAM, és a HDD-ről megy a játék nem ssd-ről. vga driverből a legfrisebb 16.6.1 van fent ami mondjuk beta, ez lehet gond?
mert win 7 esetén a 15.7 volt fenn, aztán mikor kb. 1 hónapja frissítettem win 10-re akkor először felraktam a 16.5.1-et de azzal nem játszottam, majd a 16.6.1-el játszottam először...
amúgy a vga kihasználtság 60-80 % között megy, míg a cpu 80-95 (vagy akár 100) %, szerintem ez fogja vissza a játékot... érdekes módon ha bizonyos beállításokat feljebb viszek, akkor jobban leterheli a vga-t és a cpu mintha felszabadulna és így a játék folyamatosabb lesz... csak aztán az sem egészen jó, mert akkor meg a vga ram-ja túl kevés lesz, így is 1833Mb ram-ra lenne szükség, de mint mondtam ezek a beállítások win 7 esetén megfeleltek (akkoriban napokig próbálgattam mire a megfelelő beállításokat elértem). Arra gondoltam, hogy ide erősebb cpu kellene, de aztán rájöttem, hogy a vga ram-ja akkor is kevés lenne, de legalább a cpu nem fogyna el... amúgy érdekes egy játék mert nem volt még olyan, hogy a cpu fogyna el előbb, mert a vga arányaiban gyengébb, ez a cpu erősebb vga-t is ki tudna hajtani de ez itt nem teljesen igaz szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest