Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazka05
őstag
válasz
D®. GeNy@ #6484 üzenetére
Nekem mondjuk csak E8400 van, de az 4,2 ghz-en, nekem tesztnél 49 fps ez a játékba érezhetően kevesebb. Voltak helyzetek amikor megakadt, és volt olyan hogy egy hídon eltűnt alolom a textura.... Eléggé érdekes legujabb 8.12 Catalys.t Jah és 1680X1050-es a felbontás...
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a beálításoknál, nálam egy xbox konzol rajz van vagy mi. és szeretném átálítani az ugrást meg a kezelő szerveket ez, hogy lehetséges?!
-
Mazka05
őstag
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Egyenlőre, még nem volt időm megvásárolni a játékot mert eléggé zsufoltjak a napjaim, de ilyen hírek láttán, hogy láttom senkinek sem fut normálisan nem tudom.. Nekem 1680X1050-ben kéne Vista 64bit SP 1-en. Nem tudom kivitelezhető-e egy ilyen géppel, ami nekem van --> (adataimnál). -
Mazka05
őstag
Már csak 25 nap !
Jah és még egy semmitmondó hír : [link]
-
Mazka05
őstag
Proc csak akkor, ha kihasználja a négymagot... Mert volt Q6600om, de azt csak 3,2 ön használtam, így meg ez jobb játékokban. VGA : HD 4870X2-re lenne érdemes váltani. De karácsony elött lehet kijön egy új VGA széria Atitól és Nvidiától is.... És akkor arra, mert ha most vennék HD4870X akkor azzon nagyon sokat buknék sokkal többet mint a HD 4870 em...
-
Mazka05
őstag
Itt még fent van a gépigény: [link]
Nem tudom mennyire igaz... Lehet még kell egy gépfejlesztés mikor kijön! -
Mazka05
őstag
Gépigény mi a tipetek el fog futni az enyémen?!
-
Mazka05
őstag
Biztos kijön PC-re kérdés az, hogy mikor! A GTA San Andreas PS-2es s PC-és megjelenés között 7 hónap telt el. Remélem akkor , hogy még fél év és játszhatunk vele PC-én! Tuti új gépet veszek neki! Mert mostani már elég hulladék lesz neki!
ui: Kíváncsi leszek, hogy kihasználja már a 4 magos procikat...
-
Mazka05
őstag
Ez nagyon ott lesz gyerekek!
Grafikáról gondolom nem kell semmit mondanom, látni kell a trailert!Hangulat ott lesz, mint az eddigi részeknél Rockstar nem fog hibázni, nagyon ott lesz! Kíváncsi leszek, hogy tudnak-e akkora fejlődést produkálni, mint a GTA 2 és a GTA 3 között! Remélem igen, bár így nagyon magasan van a mérce!
Egy dologra kíváncsi leszek még pedig a gépigényre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest