- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fontos?
tag
válasz
Fontos? #30813 üzenetére
Most olvasom,hogy a realistic sikerült elindult
A kocsik problémája sajnos az autók moddolása miatt jön elő...asszem a realisticben van is olyan,vagyis próbáld meg visszarakni az eredeti autopackot.(vehicles.img , carcols.dat , handling.dat , vehicles.ide file-ok) Ha nincs backupod,akkor segítek,csak szólj...nekem nincs carpack...semmilyen,mert nem tetszenek
-
Fontos?
tag
válasz
Fontos? #30785 üzenetére
Ha csak a configot másoljátok,arra figyeljetek,hogy kitettem az .ini beállításokat is és alatta az options.txt-t is
Ha nem NVidia karid van akkor az iniben a
ForceNVidiaCard=true
ForceNVidiaCaps=truesorokat írd át false-ra
Ha smaa antialising helyett fxaa -t használsz,akkor a
EnableProxyLibrary=true
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=smaa.dllsort írd át fxaa.dll -re
Az a fel-le skálázott képernyőfelbontás elszúrásos antialiasing megszűnt,ezekkel viszont gyönyörűen működik
Egyéb észrevétel:
-érdekes de ezzel a 2.0-val NVidia karin nem tapasztaltam sem melegedést,sem túlhajtást...kényelmesen elvan vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest