- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A mentés még mindig annyira nehézkes mint az első hszben?
-
törölt tag
válasz
leroyclub #27992 üzenetére
Magyarítás miatt nálam ilyen: Beállítások:1.billentyűzet/egér opciók (majd egyéni beáll.) 2.yostick opciók
Igen a videó kártya memória de a gond csak az, hogy játék közben ingadozik az fps és ha sárgára állítod akkor néha nagyon gáz lesz (piros) ha zöld akkor néha belefut majd sárgába, erre van a a benchmark teszt (felmérés).
Hát a látótávolság és tárgyláthatóság eléggé sok fps-t fogyaszt el
A jármű sűrűséget jobb nagyobbra állítani, hogy élet is legyen a városban.
Nálam nagy sebesség növekedést hozott ez a kis progi: CPU control mert alapjában nem mindíg nyúl a 2. maghoz csak mikor kell de akkor meg már szaggat, így meg folyamatosan használja csak rá kell clickelni a játék nevére majd cpu1+2 (ha többmagos procid van akkor kell). -
törölt tag
válasz
leroyclub #27988 üzenetére
Problémás volt nálam is az indítás de a játék mappájában a kompatiblitást win xp sp3-ra állítottam és utána jó lett, igaz win7 32 de egy próbát megér (lehet ezt mindenkinél kell és már túl vagy rajta).
Serpiko:köszi, na majd egyenként végignézem de a free mód elég fun
-
törölt tag
Melyik multi módban vannak többen? Gondolom az se mindegy melyik kiegészítőröl csatlakozok, és live vagy lan között mi is a különbség?
-
törölt tag
válasz
polonic #27921 üzenetére
Nem még csak a simát raktam fel.
Gondoltam az alap és a 2 kis kieg után rakom fel ha már azokkal végeztem.
Multiban ilyen kevesen vannak vagy csak már nem az alapjátékkal multiznak hanem kiegekkel?
Ja és állandóan kidob "a windows problémát észlelt ezért leáll" című szöveg holott a tört verzióval ilyen gond nem volt. -
törölt tag
Steam-en megvettem a gta 4 collectort de mikor az alapjátékban kiválasztom valamelyik kiegészítőt nem enged tovább.
Feldob egy live ablakot és ott kellene tovább menni de nem tudom mit kellene csinálni.
A cd kulcsot ha beírom nem enged tovább, vagy microsoft pontot kellene még vennem a kiegekhez? -
törölt tag
Ha megveszem a GTA4-et steamen (még ma akciós) akkor is ilyen problémásak lesznek a savegame kimentések mint a dobozos verziónál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest