- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Mariann294 #16815 üzenetére
Kösziiii
És Zsének is.
Supporting from PH -
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16797 üzenetére
ez ..aszot jo lett.
Fölleg az ugratás a police sor felett és a falbalövés.
Scorpio06: ezen bef...tam -
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16797 üzenetére
Nagyon jó lett a videó!
Látom beleraktad azt amikor kiugrok a helikopterböl.
Érdekes mert nálam a kocsi mellett repültem tovább...
Lesz hatodik rész?
Ez is nagyon tetszik! Nézzétek meg a többi videóját is, profi!
sure Cousin -
válasz
Mariann294 #16791 üzenetére
Huh, nagyon rendes vagy, koszi a lehetoseget!
Meg nem tudom mi legyen vele, erdemes-e egyaltalan erolkodni.
Ugy tudod ezt elkepzelni, hogy mesz a kocsival, a fraps mutatja az fps-t, de pl a villanyoszlop nem folyamatosan kozeledik, hanem akadozva, persze vele egyutt minden, ami epp ki van rajzolva. Nem harderes lesz a gond, mert a sebesseg boven megvan, csak akkor azt nem tudom mi, de rohadtul zavaro. Ma este meg egy xp-t ujat megprobalok, de szvsz halott ugy.
sagesz93: Probaltam mar azt is, meg a driverben egy csomo mindent, de ugyanaz.
-
válasz
Mariann294 #16791 üzenetére
...
-
válasz
Mariann294 #16772 üzenetére
Koszi a cimet es Nektek is mad1 es rup1u5.
Csak az is bajos, hogy nem tudok angolul, meg a kedvem is piszkosul elment az egesztol, ennyit szarakodni egy jatekkal, komolyan vicc az egesz.
Erdekes amugy, mert ha huzom a gepet, akkor megjobban akadozik, mint alapon, en szvsz a hardverproblemat kizarnam, de akkor mitol lehet? Anno az nfs is ilyen volt, nv akadozott, ati-n meg faxan folyamatos volt.Nekem mar mindjart az elejen kinlodik, mikor indulok a kikotobol es mondjuk elfordulok balra es megyek az utcaban kocsival. 60-70fps allandoan, de a kep nem folyamatosan jon felem, hanem akadozva, ugralva.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16783 üzenetére
Már nemígy játszom, csak kipróbáltam. A Resident Evil 4-hez való ENBseries-t raktam be. Tegnap felraktam az XP-t, és elég gyakran szaggat be a játék.
Win7-en csak nagyon ritkán akadt be ennyire, azon tökéletesen ment.
puttputt: a gta4-hez még csak AA test van. Kipróbáltam azt is, de csak windowed módban engedi elindítani 800x600-as felbontásban... Szóval az még nem a végleges. -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16783 üzenetére
Tényleg szép Chrysler is, de az annyira nem az esetem... még egyszer ajánlom a legújabb Mercit is!
Scorpio (alias Zoli?) fotóin valóban fura kicsit az árnyékolás, grafika... Hasonlítanak kicsit az én régebbi, sötét képeimhez... rá kéne jönni, mitől vannak ezek a különbségek
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16778 üzenetére
Bazz de hülye vagyok ott van a főoldalon! xD
Csak én a kocsiknál néztem...
A kedvenc autóm a játékban!!!!!!De happy vagyok!!!!!
Csak még nem lehet letölteni igaz?
Köszönöm Gabi!
puttputt: oké beszámolok majd róla. -
7
addikt
válasz
Mariann294 #16754 üzenetére
Legközelebb hamarabb szóljatok a Moderátort keresek topicban
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16745 üzenetére
Nálam nagyjából, ugyanennyit használ...
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16745 üzenetére
Hát ahogy látod, ezt mérte a gép.... Hát ez vistán 60-80 szokott lenni, ez a lecsupaszított xp hozza a hatást
A feladatkezelőben néztem kb 300-400megát eszik alapból míg a vista 800-900-at.
Havernak ment 512mb-al is csak házak nemvoltak beleraktunk még egyet gigát tökéletesen ment.
Amúgy feljebbtoltam a grafikát1440x990 re raktam, és nem szaggat... Azért ez a +600mhz meghozta a hatását.(Én hülye meg azthittem 2,6on megy a proci
)
Én a vsync-et csak a gridben érzem, meg ott mondták hogy érdemes, és tényleg mert probáltuk hogy akinek nincs benyomva, nemtud próbálkozni se az első kanyarba
Probáltam a gta II-t, és 500 volt az fps... Na mondom király, beléptem az optionsba vsync be szép 30(vagy 60 már nemtudom) fps.Szóval ez a gta 4 ben is előnyös, csak az a baj hogy nagyon ingadozik az fps a játékban és amikor leesik, nagyon zavaró.
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16734 üzenetére
Most két ajánlatra is várok (GTA origi)... dél körül üzentem, még semmi... pedig utaznom is kéne mindkettőért... Nem baj, ha sokáig nem jelentkeznek (pl. szombat), "meg lesznek róva"
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16714 üzenetére
Ott a pótolt info-kép, az alapján azért el lehet igazodni..., ha nekem sikerült...
Megéri ezekkel türelmesnek lenni... -
cNpowa
tag
válasz
Mariann294 #16714 üzenetére
nekem minden látszik a readme-ben :S lehet h nálad van a baj de azért ide bemásolom mi van a readmek-ben mind a kettőnél ugyan az van irva " Copy the file to:
...:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\dataOverwrite file!
And enjoy the game with more FPS... =DYou have in the folder "Backup" the original file...
Have fun!
DJ PRMFhttp://djprmf.com "
szerk.: lekéstem
-
szepsy
senior tag
válasz
Mariann294 #16652 üzenetére
Ok köszi.
És még annyit hogy ,mikor felteszed simán a játékot akkor elég mondjuk az 1.4-es patchet feltenni ,abba benne vannak az eddigi patchek javításai is vagy mindet sorba?(ez lehet off kérdésXD)
Meg hogy van ez a memória ott a graphicsba,nekem 1 gb-os a karim,gamebe 1006mbot ír akkor addig simán tolhatom?mert most pontosan nem tom de kb 837-en van fentebb vihetem nem fog akadni? -
törölt tag
válasz
Mariann294 #16678 üzenetére
Jah, oké.
Mostmár úgyis kicsit meguntam, de este akkor gamelünk -
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16673 üzenetére
De sajnos igaz...
Én nem játékoknál vettem észre, hanem film nézésnél.
Amikro ment a fraps ugrált az fps és akadt a film rendesen. Kikapcsoltam és
utána simán ment tovább. Játék közbe én nem érzékelem, addig nincs gond. -
yako
tag
válasz
Mariann294 #16661 üzenetére
Asszem telepítésnél közölte, hogy van új verzió, töltsem le.
Megtettem, telepítettem, legközelebbi alkalommal nem közölte, hogy valami hasonlót csinálni kellene.
A LIVEba nekem akkor kell bejelentkeznem, mikor már a mentés töltődne be, nem az egész game indításakor. -
yako
tag
válasz
Mariann294 #16656 üzenetére
Mindkét frissítést 'kézzel' telepítettem.
Azt nem tudom, hogy automatikusan frissít-e, ilyesmit én nem tiltottam.
Vagy alapból tiltva van? -
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #16652 üzenetére
Eszt is néztem azért kösszi
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16635 üzenetére
Nincs, csak kombi.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16620 üzenetére
Nálam is ilyen. Sosem volt se jobb se rosszabb, de én beletörődtem
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16620 üzenetére
idunno' sry
az ilyen system-cleaner-pro-ultra-registry cuccokat én messziről kerülöm. amelyik windows-on már ilyet kell használni, azt megette a fene.
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16615 üzenetére
A repce az egy növény.
A recék meg ebben a játékban hatványozottan láthatóak, kb mintha nem is 1680-ban menne, hanem 800x600-ban. Nem tudom hogy a perspektíva miatt van-e, de gyanítom nem, mert minden szögből olyanok a kocsik. -
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16579 üzenetére
Mé,az kevés?Régen ennyi se vót.
És még mindig notin tolom.
(amugy meg Skyline powa!
)
-
válasz
Mariann294 #16593 üzenetére
Akkor okes.
Nem csak amiatt, illetve fokepp a jatek miatt, mert egy csomo xarsagot probalgattam mar vele, nem szeretnem ha bekavarna kesobb. Amugy meg nem sok minden van fent, par progi meg 2 jatek, 1 ora alatt osszedobom a rendszert.
Koszi a segitseget!
-
válasz
Mariann294 #16591 üzenetére
Arra gondoltam, hogy akkor telepitek egy uj windowst es ugy fel a jatek. Nemreg olvastam, hogy valami gondok voltak az auto frissitesi rendszerevel a jateknak, vagy ez mar megoldodott?
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16571 üzenetére
Mert az utolsó LJ-féle mellékküldetésben (drogfutárkodás) egy ilyen jamaikai zászló színeiben pompázó terepjáróval kell leszállítani a "cuccot", mint ami a videód első felében is szerepel. Miután ez megvan, felhív hogy nem lesz már több ilyen küldetés bla bla, és megtarthatom az autót
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16530 üzenetére
Ez is igen jól sikerült vid lett. Az első felében a Litle Jacob-féle "Land Rovernek" külön örültem. Szeressük a Jacobot. A többi részen meg szétröhögtem magam
(#16550) puttputt: Hagyjuk már a szerelmet. Olyan nincs. Vagy ha van, akkoris hülyeség
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16551 üzenetére
Nem is tudtam, hogy létezik "ribi-mod"
Ez jó: Kibe vagy szerelmes? Ki-kibe..., attól függ...
... Ja, én nem, csak Freud, meg a "tudatalatti"
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16549 üzenetére
Amikor "véletlen beesett" a kikötőben a "hasadékba", ajtónyitás után.
Biztos igazad van, csak nehezen volt kivehető a karakter... vagy freudi elszólás... "szerelmes vok."! -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16537 üzenetére
"What is wrong, with these people?"
Ezen dőltem!
...
Tetszett még, ahogy Kikivel "bántál", meg persze a póznás..., illetve, ahogy finoman a sínre tessékelted a figurát... elég gyorsan beletörődött
A benzinkútra való "rárepülésed" sem volt átlagos
-
DonMedve
addikt
válasz
Ez nagyon király!
Gratulálok.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
LOOOL
jót nevettem,limó+PB gáz találkozása micsoda meglepi lehetett
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Jó vid! A rendőrös rész és a póznás a legjobb.
Nagyon durva, jó, állat, büntet.
Vadászok a póznás emberekre, de nem akarnak előjönni.
-
Kommy
veterán
válasz
Vicces dolgok vannak a videóban, szegény szerelő megtanult repülni
Amúgy nagyon tetszik , gratula
-
dokee78
félisten
válasz
Mariann294 #16505 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
Mariann294 #16503 üzenetére
Én benne lennék, már úgyis nagyon rég játszottam
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Mariann294 #16505 üzenetére
Szia!
A póznás büntet. Időpontra emlékszel esetleg? Milyen időtájt volt?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16503 üzenetére
Tegnap jutott kis időm single-t nyomni kicsit. A mellékküldetéseket csinálgatom. Packie-vel mindíg élmény elmenni berúgni. Egyrészt mindíg behalok a részeg szövegeléseken, másrészt most motorral vittem és beszolt, hogy "szereted ha a testem közel van a tiédhez mi?"
Hazafelé borultunk a motorral és ismét olyat láttam amit eddig még soha. Niko föltápászkodott a földről és azzal a lendülettel arcal előre eldőlt mint egy gerenda. És úgy maradt hasonfekve a földön. Röhögtem mint egy hülye, hogy Niko elájult. Lehet hogy valami bug volt de nagyon jól nézett ki, ahogy arcal a betonba szövegel a zsaruknak akik állnak és nem értik mi van. Felvettem! Ma renderelem és fel is töltöm. -
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16452 üzenetére
yo8
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Mariann294 #16459 üzenetére
ÓÓÓ te szegény pára
jaja , este lehetne tolni egy olyan partit mint tegnap volt,jöjjenek a többiek is -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Mariann294 #16452 üzenetére
hehe csak nem feltörték a rendszert?
vagy addig piszkálták míg "jól elk*tuk,nem kicsit,nagyon"
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16445 üzenetére
Hát aki nem ismeri a samp-ot az nemtudja milyen lesz.
Így képzeld el : Katt. Több szerver lesz és akár 200-nál többen is elférnek egy szerveren. Adminokat az választ akié a szerver, szóval nem akárki. IP alapján lehet benne bannolni, kickelni is lehet, börtönbe zárni azt aki rossz.
A bal felső sarokban lehet beszélgetni. azt látni lehet a videóban. és oda belehet majd írni parancsokat. Szóval ha teleportálni akarunk pl valahova akkor csak bekell írni. De nem biztos hogy ilyen lezs benne... -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16419 üzenetére
Ez tényleg vicces! Azon röhögtem még, hogy ugye a csajokkal való "ismerkedési szakaszban" "nem szabad" kocsit lopni, mert megijednek, elfutnak, megutálnak, stb.
Erre meg, véletlen feltörtem () egy kocsit a Kikivel való randi alatt (már végigvittem a játékot), Kiki meg nagyobb elánnal dobta ki az anyósülésről a nőcit, mint Niko a vezetőt
"Fejlődnek" a pipik? -
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16410 üzenetére
Jaja ő az, bár én a küldetés közben mikor el akart futni, tarkónlőttem, de nálad tovább él
(#16430) rup1u5: xD
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Mariann294 #16413 üzenetére
köszi a címet
,írtam egy olyan elégedetlen-tegyenek-valamit a csalók ellen levelet.Hátha elolvassák
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16415 üzenetére
Hogy bírsz úgy jáccani hogy a csúszkák 0-n vannak?
Nálam pl ha a Detail Distance 35 alatt van már fél méterre lévő tárgyak eltűnnek.
Meg a View Distance is nekem minimum 15... azalatt nemlátni mivan elöttem.
Nekem a textúra LOW vagy Medium és a többi High. Így nekem most tökéletes.35-40fps -
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16383 üzenetére
Woooo..a mocis rész nagyon oda b....ot.
De,a vége az kész vót.
(lestukkoltam az aztalt)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16401 üzenetére
Én szívesen bevállalom ha időm engedi...
....persze csak ha nem szükségeltetik hozzá player selector és elég a pure game.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #16401 üzenetére
Oks kösszi
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16400 üzenetére
Azthiszem szügségem lesz 1 emberkére a vidimhez.
Ki lesz az? -
cNpowa
tag
válasz
Mariann294 #16396 üzenetére
kész van már mariann?
Mariann Monster truck funny thinngs comming soon!
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16394 üzenetére
Az VehicleSelector...
Katt
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16388 üzenetére
Katt
Hát pl a Monster Truck-al tudsz videót csinálni.A videóba látják mások is.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16372 üzenetére
A legujabb 3.9-es trainert sem találom azt is linkelhetné valaki...
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16364 üzenetére
Ez érdekes.. Általában a játékok az XP-t favorizálják
Ugyanazokat a drivereket feltéve? -
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16361 üzenetére
FBI Buffalo
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Mariann294 #16361 üzenetére
Torrentet kilőve is nézd meg, hátha...
Vistát még nem próbáltam, 2,5 éves az XP-m és nem volt még vele gondom.
1080p-nél durván 1,6-1,7-szer annyi idő alatt lesz kész. -
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16353 üzenetére
a gépeddel lesz valami gond
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Mariann294 #16353 üzenetére
Nálad nagyobb gond lesz, mint az oprendszer.
1. Két éve ugyanilyen gondom volt és táp lett a ludas. Pár perc játék után akadozott, mint az állat, végül minden játékkezdésnél újraindult. Konvertálásnál kékhalált kaptam, végül már dvd íráskor is restartolt. Minden alkatrészemet elvittem ismerősökhöz, amiket csak tudtam, ott semmi baj sem volt. Vettem nagyobb tápegységet és megoldódott a helyzet.
2. Túlhúzod még a géped? Ott is lehet probléma. Nálam XP-n az is sokat számít, hogy megy-e közben Skype, MSN, torrent, ilyesmi.
1280-ban játszol? Ne foglalkozz vele, engedi a játék az 1080p-t!
Igaz, hogy szürke, de ha nyomsz rajta egy klikket, már csinálja is. Csak a renderidő jóval megnő.
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16356 üzenetére
Nem pmp600.
Huhh a zenét ne is említsd.Kirendereltem, és a zene elindult a videó alatt, majd megállt, és mégegyszer elindult. A Windows Live-el együtt korábban már telepítettem a Movie Maker Betát, és gondoltam, hogy akkor azzal megcsinálom a zenét a vidi alá. De azt írta ki, hogy lejárt a program érvényessége. Letöltöttem a régi verziót, de az meg nem ismerte a hd-t. Aztán eszembe jutott, hogy ha visszább állítom a dátumot, akkor elindulhat a movie maker beta. De az sem ismerte még a hd-t. Kipróbáltam az Adobe Premiere Pro-t, ott meg még odáig sem jutottam el, hogy a zenét alátegyem. Kipróbáltam Sony Vegassal, és ott meg az volt a baj, hogy onnan kezdte a zenét, ahol vége lett a videónak. Végülis sikerült összehozni a kettőt, jött a renderelés. Először egy kb 3gigás, kép nélküli, 3 másodperces dolgot kaptam a zenéből.
Másodszorra még mindig nem volt kép, de a zene legalább teljes hosszában megvolt, és 10 gb-os volt a cucc. Harmadszorra olyan durva minőséget állítottam be, hogy nem tudta lejátszani a gépem. Negyedszerre meg lett már majdnem, csak tett két fekete csíkot a videó szélére. Ötödszörre már azt is sikerült eltüntetni, hál'égnek. Végül feltöltöttem Youtube-ra, és már megint akadozik a zene.
Áhh ezen már csak nevetni tudok.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16338 üzenetére
lol baseball a helikopáterrel a hintánál. Ez is jó vid lett, grat
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16346 üzenetére
Amúgy erről jut eszembe, hogy igazából senkit sem öl meg Niko, mert mindig kijönnek a mentők, és elviszik a kórházba.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
-
válasz
Nagyon jok ezek a videok, grat!!
Eddig hanyszor nyirtad ki bellicet?
-
bendzso
senior tag
válasz
A kórházas jeleneten nagyon jót nevettem.
Néni begubózódott a sarokba, mint a házipók.
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16328 üzenetére
Rakd újra a rendszert, ne rakjál rá semmi rendszerkarbantartót(őszintén megmondva, én még a töredezettségmentesítőt is aligha használom...).
Nekem most egy ilyen gamer editionos xp-m van(byte xp), alig eszi a gépet, elég jól megvan csinálva, és jobban megy a gta 4 és más játék(grid,tdu,gtr2) ezen, mint vista 64-en.
Vagy elég ha letörlöd ezeket a rendszerkarbantartó faxságokat. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #16325 üzenetére
Passz... AMD-vel nincs tapasztalatom.
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16320 üzenetére
Milyen hőfokok vannak alapon, terhelésteszt alatt? Szerintem a hütéssel lehet a gond. Vagy rakjál fel egy everestet, az nem csak a proci hőfokát mutatja, hanem az alaplapét, vinyóét, vga-ét, prociét meg sok érdekességet....
Velem egyszer történt olyan hogy a hütő egyszer "lejött" a prociról, amit nem vettem érsze mert csak az egyik lába lazult ki. Megis lepődtem hogy alapon 60 fokot mutattott az everest, de aztán kiderült a gondNeked is lehet ez a probléma, vagy a paszta fogyott el a proci és a hütő között.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #16318 üzenetére
Nyáron sok a hasonló probléma...
Egy egyszerű teszt: vedd le az oldallapot és állíts oda egy szobai ventillátort.
Ha igy nem áll le, akkor a gép belső szellőzése a probléma.
Ha igy is, akkor venti alatt pasztacsere, vagy a CPU venti nagyobbra cserélése lehet a következő lépés.
Nem feltétlenül a proci hal meg (ezért nincs riasztás), esetleg felmelegiti az alaplapot/RAM-ot és az adja meg magát.Újabb játékot találtunk ki... Már 3 játékossal is játszható.
1 vagy 2 játékos bemegy a börtönbe és onnan lövi a renderöket 5-6-os körözésig.
Közben a kinnmaradók szereznek valami erősebb kocsit (pl. SWAT-os autót, vagy tüzöltó autót) és megmentik a bennlévőket.
.
Ezekután menekülnek, életet és fegyvert gyüjtenek, majd vissza a börtönbe és kezdődik minden elöröl.
Lehetne kombinálni helis mentéssel is, de általában a bentlévők meghalnak mire a "megmentők" helit szereznek. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16318 üzenetére
nézd a proci hőmérsékletét linx közben coretemp-el vagy realtemp-el!
szedd le a gép oldalát és nézd meg hogy nem állt-e meg valamiért a venti. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16316 üzenetére
a prime mellé nem kell futtatni semmit. elég rendesen leterheli a procit. jobban mint bármelyik játék. a linx-et nem ismerem de gondolom az is hasonlóképpen működik. ha kikapcsolt akkor egyértelmű, hogy vagy a feszültség kevés a húzott procidnak vagy ha nincs húzva akkor tulmelegszik és a hővédelem kapcsolja ki. prociventid forog rendesen?
figyeld primeolás közben a proci hőmérsékletét mondjuk coretemp nevü progival. -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16314 üzenetére
Pedig nem is "Trutyitáp"...
Igen... az az érzésem, ez lehet a túlmelegedéstől... ugyebár a tuningot visszavetted, ahhoz nem lehet köze. Prime95, ami nálam bevált, vagy egyeseknek a LinX... linkelem mindkettőt:
Írj, ha van fejlemény!
/A progik optimális felhasználásáról a [Tuning...] [CPU-HQ-eredménytáblázat] v. [Core 2 Tuning] c. topikokban biztos találsz-kapsz -további- tájékoztatást!/ -
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16312 üzenetére
Ha van lehetőséged, probáld ki a gépet egy másik táppal.
Ja és futtass egy stabilitástesztet, vagy egy prime-ot vagy valamit ami megizzasztja a géped.
Amúgy hol tartod a géped? Iroasztalban? Mindenképp olyan helyre tedd ahol nem fullad bele a saját melegébe -
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #16309 üzenetére
Mindenképp a tápra tippelek... vagy vinyó lekapcsolja, túlmelegedés miatt. Nálam ez a két dolog szokott lenni.
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16309 üzenetére
Nem melegszik túl a gép? Ha nem akkor táppal lehet gond.
G@bi: zsir verda... Jólenne ha csinálnának autókat a játékba. -
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16303 üzenetére
megyek, kóricálok egyet.
Ma este nem akarunk egy tag nélküli DM-et játszani, úgy, ahogy Rup1u5 mondta?
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16279 üzenetére
Táppal nem lehet esetleg baj? Vagy a konnektorral, ahova be van dugva? Próbáld máshova bedugni, vagy mást bedugni oda, ahova a számítógép be van dugva, és megnézni, hogy az is kikapcsol-e. Vagy nem lehet, hogy a táp nem bír elég áramot adni a gépnek? Nem vagyok egy táp-zseni, de hátha. Próbáld eg úgy, hogy leveszed a tuningot.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16278 üzenetére
Tévedtem...
Sims 3-oztam aztán egyszercsak puff és kikapcsolt.. -
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16276 üzenetére
Az elsőnél(asszem options) az első oszlop alján van olyan, hogy mobile radio.
Huhh elég furcsán viselkedik a géped... Nem telepítettél a 4es peccs óta valami újat? Vgay esetleg driver probléma?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16259 üzenetére
Ne haragúdj! Látom rosszul sült el az altáji poénkodásom.
Rövidre időre felnézek multizni veletek!
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #16270 üzenetére
Nem kell kivenni, csak nem kell használni.
Nekem is bennt van a Simple Native Trainer, de csak azért, hogy hallgathassam a rádiót akkor is, ha nem vagyok kocsiban.
-
koma106
senior tag
válasz
Mariann294 #16261 üzenetére
Köszi, de ezt megtettem, de sajnos utána hibaüzenetet ad. Nem tudja megnyitni a mentést.
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16259 üzenetére
Hát vagy hülye vagyok (ez a legvalószínűbb) vagy valami más van, de én nem találom a 3.9et, csak 3.8ast
szerk.: semmi, semmi, már megvan, csak rá kellett kattintani a 3.8ra, és a 3.9 jött be...logikus
Ja, és köszönöm!
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16242 üzenetére
LOL ez nagyon nagy...hát ejnye
Az a link aminek egy trainerre kellene mutatnia, nálam csak valami errort hoz be, ezért kértem puttputt komát, hogy mutasson valami jót
-
cNpowa
tag
válasz
Mariann294 #16247 üzenetére
sms-érkezett am kirák a képek mariann mariann
-
rup1u5
nagyúr
válasz
kicsit sok a szmájli srácok!
RidDiCh: biztos megsértődött, mert hanyagoltad....
-
puttputt
őstag
válasz
Te kis exhibicionista!
Micsoda "ínyenc"!
Ej-ej!
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #16235 üzenetére
Jaja van benne igazság de jó halgatni! Ez nagyon menő
-
sagesz93
addikt
válasz
Mariann294 #16196 üzenetére
ez a gyerek, tényleg jól szerkeszti a videókat, érdemes megnézni az összes kisfilmjét
Valaki segítsen az xbox emulatorral kapcsolatban plssss:[link] -
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16220 üzenetére
Driverben szerintem ne állíts semmit! Nemér semmit, csak lemegy az fps.
Nekem csak a 16xAF ért valamit a TDU-ban... -
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16199 üzenetére
k-é-sz!!!! remélem nem kell mondanom hogy mit csináltam mikor néztem.
A motorosnál lehetet hallani hogy koppan a feje. A lassitot szélvédö törés meg butiful vót. A végén meg a kukac mászásnál már nekem is vége vót.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #16213 üzenetére
Jó lett!
Kéne nekem is videókat szerkesztgetni de sajnos nincs rá időm.
Ti egyre jobbakat csináltok. Ez a Last stand amit linkeltél elképesztően profi. A srác olyan "operatőri" és vágói munkát végzett, hogy simán mehetne hollywoodba melózni. A többi gta-s videóját még nem néztem.Źşë': #16214
Szivesen rákötném a PC-met egy szép HD-s TV-re én is. -
dokee78
félisten
válasz
Én is beszartam a videón!
-
bendzso
senior tag
válasz
Nagyon vicces! Sétsírtam magam a nevetéstől kb.
Hol mászol a végén? Hol van az a nagy fal?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest