- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
rup1u5 #24236 üzenetére
Először nekem sem sikerült beérnem. De nem tudom mi a trük de csak nyomom neki és odaérek. De ha leszedem az rpgst ha nem mindig találatot kap a helikopter aztán jön az sms hogy újra? Na az beteszi a kaput.
front3r: nem hiszem hogy két befejezés lenne ( vagy ezekszerint befojásolja a last thing ben a választás hogy a nő vagy a pénz?
GoodSpeed: A story vonal egy dolog de azon feül még van csomo minden.
pl rendőrös bűnözös likvidálós, 9 bérgyilkos küldetés, bruice versenyei, jacobnak futárkodás, 200 galamb, 50 ugrató stb. De itt megnézheted. Egyébként neked hogy sikerült a végén Dimitrit likvidálni? -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #24168 üzenetére
Erről csak annyit, hogy XBOX-on helyből van auto AIM.
Lehet mondani, hogy kontreller miatt, de szerintem nem...
A célközönség miatt.////
Én már beletörödtem, mindenki találja meg a magának való játékmodot.
A mai napig jókat tudok hülyéskedni LAN-multiban... egyedül.
Nem bosszantom magam...
Persze néha hiányoznak kicsit a free multizások, meg a nagy Race-k.////
Számomra játszhatatlanná teszik a csitterek a multit....
A legjobb példa erre az, hogy a az új peccsek után kb. 1 hétig a Top3-ban szoktam végezni bármilyen tipusú Racéban. Utána az utolsó helyek egyikén.Ennyi.
-
törölt tag
válasz
rup1u5 #24159 üzenetére
szerintem borzalmas megoldás hogy a telefonba kel, mert ha vezets és nyomod a gázt mert követnek akkor mindíg leteszi, stb.... san andreasba jobban megvolt oldva :/ elég az elején vagyok de pl a kocsik nagyon jól megvannak csinálva meg hogy ütköznek stb.
nem véletlen 13.8 giga
de a episode from liberty city az is hasonló lehet, de az meg 16 , nem tudom hány giga:S majd ha ezt kivittem arra is sor kerül!
-
Mariann294
őstag
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
rup1u5 #24102 üzenetére
Semmi gond!
Csak nem mindenki multizik!Én is singlibe szoktam játszogatni néha vele!Ilyenkor elszoktam kicsit szórakozni!Engem is bosszant ha online csítelnek!
Én nem a múlti csítrőrl akarok vitatkozni mert abban egyetértek veled!
Csak singliben is sokat kilehet hozni a játékból Autóberakások,grafikai módokkal stb..Ezt beszéltük itt még néha!
Minden multis csalással egyetértek veled!De azok mindig is lesznek sajnos!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
rup1u5 #24100 üzenetére
Oké rendben!Csak a szavaidból kicsit úgy érzem mintha kisajátítanád ezt a fórumot a 2009 óta multizos körödre!?"Öregekre" idézlek: Te cserélj tapasztalatokat azokkal akiknek fekszik a trainer, cheater létforma én meg beszélgetek azokkal akikkel már 2009 januárja óta együtt multizunk.
Én veled is beszélgetnék szívesen bármiről.!
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
rup1u5 #24094 üzenetére
Szerintem nem kéne túlreagálni a dolgot ennyire!
Attól hogy kipróbálunk grafika javító módokat,vagy trénerrel szórakozok singliben ne legyen már vétek!?"Megjegyzem a játékban is olyan csítet pötyögsz be a telefonba amit akarsz szóval ....
Attól te még bármit írhatsz ide mindenki meghalhat és hozzá is szól,vagy segít neked!Nem kell elmenned innen!
Örüljünk hogy él a topik !Mert ahogy a kolléga írta nem igazán vannak multi jelentkezők!
De én is segítek bárkinek mindenben ha tudok csak kérdezzenek!
-
Speed®
titán
válasz
rup1u5 #23864 üzenetére
Hát én nem várok tovább, megegyeztem egy példányra, 7végén hozzájutok.
Csereberével, adok érte egy P45+E4300+4850 triót, ami nekem 40ben volt..
Úgy vagyok vele, hogy legrosszabb esetben is csak eladás van, bukta nem.
Nagyon kíváncsi leszek, mit produkál..Q8300@3GHz, 3GB RAM..jó lesz-e?
Nomeg az is érdekes lesz, besír-e a 400as Liberty..2x20A csak elég neki ;p -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #23810 üzenetére
Mi a fene van veled?!Bolond gombát ettél?!
Ő csak most fedezte fel,és gondolta megosztja velünk,nemtudom miért kell leugatni.
Nem ide tartozik,ez tény,de ennyi off azért még nem a világvége.Szerintem!Most hogy belinkelte....Régebben már láttam,de akkor senki se lakott a közelembe,mostmeg tökre meglepödtem hogy itt a "senki földjén' tölem 2 utcányira lakik egy ph-s!
-
yako
tag
válasz
rup1u5 #23779 üzenetére
Ja, SLI tulaj vagyok, egészen pontosan 3 napja, és kb 10 percet tudtam rászánni a dologra. Azt hiszem, ez egy rosszindulatú megjegyzés, ami igazából alaptalan.
Tudom nagyon jól, hogy magonként mennyi memória van a kártyán, de azt hiszem a kérdés ettől még helytálló!
De ha ekkora zseni vagy, akkor elmagyarázod nekem, miért lát csak 896-ot ha van SLI támogatás? -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #23705 üzenetére
Nekem ez jutott róla eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=8ZWRe9DFYZ8 - Monthy Python - Az élet értelme
-
toldy
őstag
válasz
rup1u5 #23572 üzenetére
Azért mert ilyen a gépem és anno nem vettem bele odd-t, és nem is hiányzik. Csak a gta miatt nem szeretnék -8 ezerért venni. Steamről meg azért nem veszem mert nem használom, és mert itt PH-n is 4-5e körül van.
Kommy: értem köszi
-
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #23152 üzenetére
nekem speciel a 2400 Ft az a maximum amit rászánnék a játékra
(majd megveszem ha ez is úgy le lesz árazva mint az alap GTA4)
de ha nem sürgős akkor miért ne érné meg várni pár napot(#23157) JoolsNOS:
visszajelzések alapján változó, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a zavvitól a "csomag"
én eddig egyszer rendeltem tőlük (kb. 5-6 hete, szóval semmi légtérzár vagy hasonló), 11 nap alatt jött meg (mondjuk péntek délután rendeltem, szóval lehet akkor már nem foglalkoztak vele csak köv. héten és akkor 2nap mínusz) -
-
bpx
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #23073 üzenetére
Fontosnak tartom, hogy ha egy alkotás valóban értéket képvisel nálam, akkor azt jelezzem a készítők felé, úgy hogy megveszem.
Valamit félreértettél.
Én csak "beletekintgettem" mert már nagyon kiváncsi voltam rá,és úgy volt hogy csak a jövő hónapban tudom megvenni,ezért kezdtem el nagyban játszani vele.Most viszont összejöttek a dolgok szóval a héten már bezsebelhetem a dvd-s verziót!
(#23080) Barcageri: [link]
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
rup1u5 #23078 üzenetére
Elolvastam de én elöször gamestar videó szerint csináltam
Bocs h segítséget kértem ígérem többet nem fogok!
Azért írtam mert már elég mérges voltam h megvettem ez a játékot 8e ft-ért én ez a hülye gfl akadályoz meg h multizhassak... már megoldottam amúgy...a te segítséged nélkül is! THx -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #23071 üzenetére
Még be kell fejezzem az utolsó GTA4-es vidomat... elég monstre lesz és igazából már keveseket érdekelnek ezek a videók, az ember főleg magának csinálja.
(Marianna videóit mindig szívesen nézem... olyan nosztalgikusak vagy milyenek)De már nagyon várom, hogy együtt multizzunk a DLC-kkel és új poénokat eszeljünk ki.
Csoportos ernyőzés, rendőr apritás 4-5 APC-vel..... meg rakétás helikkel... szóval volna mit csinálni.///
Igen.. már van csit és/vagy mod a DLC-khez.... gyorsak voltak a fiúk.
Asszem átállok a sötét oldalra... szeretném a régi karakterem vissszakapni, mert a GT-ben elég "nyálas" figurák vannak.Ha lenne PlayerSelector akkor szóljatok, de az is lehet trénerezni fogok a karakter miatt.
Ez van.... nem lehet mindig széllel szemben haladni. -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #23068 üzenetére
Én tuti nem venném meg steamen.Sokkal jobban szeretem ha valamit megveszek,akkor az ott van előttem,kézzel fogható.Plusz még ugye a tok,poszterek,térképek...
Én a héten megveszem.(warez verzióm van,ki kellett próbálnom).
Nah végülis sikerült megcsinálnod a küldit?Hogy csináltad?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #23068 üzenetére
7.200 volt.
De azért van vele gond, indulásnál, meg mintha multi indításkor is kéri a DVD-t.
A steames biztos nem.....
Szerintem ehhez nem lesz gyári NOCD, bár lehet hogy megint lesz egy hivatalos félrelépés pár napig.A Videok nem keverhetők. Amit az egyikben felveszünk, az csak abban szerkeszthető (legalábbi nekem nem ment.)
-
dz1
tag
válasz
rup1u5 #23022 üzenetére
Még eléggé az elején vagyok. Talán 4-5 küldetést csináltam meg. Neked az már megvolt amikor a helikoptert kell ellopni a jachtról? Baromi nehéz a végén a csónakokat leszedni.
Hát nekem sem sikerül ezt a küldit még végig vinni, a végén a 3csónakot idáig még nem sikerült kilőnöm.
Te mit használsz a heli irányításához? Bill. vagy X360kont.? A helikopter célzókeresztjét lehet valahogy külön irányítani?
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #23022 üzenetére
Én már végigtoltam a sztorit.
Most tartok 65%-nál.
Elég rövidnek tünt 10 óra alatt játszottam végig.
Az a helis küldi szerintem a legkönnyebbek közé tartozik.A vége fele vannak a nehéz küldik,amikor sokan jönnek ellened....
Shadow: Erre én is kiváncsi lennék.Jelzi hogy ott van de sehol sem találom...se kint,se bent.Fent még nem néztem,de csak nem ott van...
szabod:Most archiventeket próbálok szerezni.A 2 közül a golfos már megvan, a ketrecharcos az viszont nehéz.Sok a menet,és amikor késsel meg baseball ütővel jönnek,akkor az elég nehéz.Nem mindig sikerül elvennem tőlük a kis fegyvert és aztán persze kapok ezerrel...
Azt tudtátok hogy a klubban lehetsz biztonsági emberke?
-
-
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #22990 üzenetére
Ugye milyen állat?
Ezek szerint akkor sikerült letöltened!
Amúgy én is előbb kitolom a Gay Tony-t aztán majd jöhet a mocis.
Hol tartasz egyébként?Amúgy a változás kedvéért itt már sirályokat kell lövöldözni.lol.Nehezebb észrevenni őket mivel nem kurrognak,nem adnak ki semmilyen hangot.Galambokat szivesen lövöldöztem,nem komálom őket.Nade sirályokat...váá kitalálhattak volna valami mást.
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #22990 üzenetére
Szerintem mindkettőben van (multiban), legalábbis XBOX-on úgy tünt,,,
Remélem PC-ben is lesz/van mindkettőben az APC.Szóval akkor most 3 féle GTA4 multi van? Azt hittem a DLC-k legalább együtt mennek.
Azért ez elosztja a népességet.
Mondjuk én legtöbbet spanyolokkal meg lengyelekjkel játszom, tengerentúliakat ritkán látok.
(már igy a nevekből, meg a szövegelésből kikövetkeztetve.)
Össze vagyunk kötve velük?
Pár hete volt olyan nap, hogy éjjel 3 kor kb. 30 ember volt a gta4 live-on, azi 6-8 szobában... -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #22890 üzenetére
Nincs mit. Amikor először betévedtem ebbe a topikba te is sokat segitettél nekem. Ideje volt visszaadni.
A letöltési sebességed meg nagyjából ugyanaz mint nekem. Majd ird le légyszives mennyi idő alatt jött le. Ha esetleg megveszem nagyjából tudjam mikor tudok játszani is vele -
munky
őstag
válasz
rup1u5 #22890 üzenetére
Elméletileg a DLC-k mennek az alapjáték nélkül, szóval (mivel nem kötelező az alapjáték mappájába telepíteni a kiegészítőket) szerintem a GTA IV érzékelni fogja, hogy telepítve vannak a kiegek és futnak simán annak a menüjéből is.
szerk: Amúgy nekem Steam-es verzióban van meg a GTA IV (a kiegészítők sajnos még nincsenek meg, de tervben vannak) és ha a Start Menü "Játékok" menüpontjából indítom a játékot akkor nem kell hozzá a Steam simán indul nélküle.
(Mondjuk én ettől függetlenül Steam-el futtatom, mert az rögzíti, hogy hány órát toltam az elmúlt két hétben illetve összesen. Nem sok jelentősége van tudom, de engem érdekel.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest