Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    válasz Mariann294 #23005 üzenetére

    Még eléggé az elején vagyok. Talán 4-5 küldetést csináltam meg. Neked az már megvolt amikor a helikoptert kell ellopni a jachtról? Baromi nehéz a végén a csónakokat leszedni.
    Az a benyomásom, mintha átgyúrták volna a játék motorját. Jobban fut, nem ingadozik az fps. Mondjuk volt olyan, hogy valamiért a GPU terhelés beállt fixen 40-50% közé és ezért folyamatosan 16-23fps-em volt percekig, aztán egy idő után rendbejött és újra 98-99%-on járt a GPU. Elképzelhető, hogy ez inkább az instabil GPU tuningnak tudható be. Vissza is vettem inkább alapra a GTS-t mert a játék is fagyott vele.
    Mintha a fizikai motort is finomították volna. Több az apró részecske, sok robbanás és nagy füst kevésbé terheli a GPU-t és a kinainegyed-es, lövöldözős küldetésnél felfedeztem, hogy került a játékba néhány rombolható fedezék is.

    Ja!
    És hát szomorúan kellett tegnap este konstatálnom, hogy nagyban megy már TBOGT multiban is a csítelés, spawnolás, trainerezés. :( :O
    Én meg nagy naívan azt hittem, hogy új játék és pár hétig biztos tiszta lesz a multi. :(
    Sajnos a spawner-eknek "hála" volt szerencsém látni azt a barominagy konténerszállító helikoptert amivel majd biztos kell csapatni single-ben is. Így a meglepetésnek is lőttek. :O
    Free-ben sem díjazom a trainer-ezést, spawnolást többek között ezért is. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák