- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
#81556480 #33729 üzenetére
Nagy hibái ellenére is szeretem. Optimalizálatlan szar port ez tény. Az akkor is ciki sztem ennyi update után hogy sem bill sem kontroller nem tud túljutni ezen a részen. Ez nem a becsületes vevő hibája. Sztem ezen jogos kiakadnom:-) Gta 5 ezért nálam PS4-en fog menni.
-
icons
addikt
válasz
#81556480 #33735 üzenetére
Nem
. Mármint ha ez minden más programnál jelentkezne, akkor persze, de az nem gyanús, hogy mindenkinek csak a GTAnál van a gondja, és pont ugyanannál a résznél? Véletlen egybeesés? Összeesküvés elmélet? Ki tudja, tán sose derül ki!
De azt az egyet bizton állítom, hogy nem véletlen, hogy pont ugyanazon játék ugyanazon részénél jön elő hiba.Szerintem senki nem sértődött meg.
-
icons
addikt
válasz
#81556480 #33729 üzenetére
És ha 100 emerből 5 nek ez a problémája, akkor... az nem azt jelenti, hogy a probléma létezik és nem sikerült megoldani?
És tényleg optimalizálatlan, attól hogy szeretjük, még lehet reálisan látni a dolgokat
(nincsen tökéletes játék)
(#33733) LaciCRM
Mert a randomszámgenerátor ezt dobta. Aligha fogja neked bárki megmondani, hogy mikor és hol miért, és miért nem jött elő a hiba (forráskód nélkül).
Lehet azért, mert olyan VGAja volt, olyan FPS-sel futott, stbstb. (és a kód erre érzékeny. Rosszul vizsgálja, esetleg az engine-ben van valami elbaszva, ami pont itt jön elő. Fene tudja) -
Mate
nagyúr
válasz
#81556480 #33713 üzenetére
Mikor kijött játszottam vele. Szerintem nem volt jó. Gamepaddal viszont tökéletes.
Fegyverválasztóra mondtam, nem a játékra
De játékban is nagyon nagyot csalódtam. 1., 2. része hihetetlen jó volt. Nagyon jó hangulatot teremtett és ezért félelmetesen egyedi lett.
Hát három se rossz, de semmi hangulata nincs. Rohanás, ölés és kész.
-
Redneck
nagyúr
válasz
#81556480 #33283 üzenetére
Én a 3-mat simán Geforce 2 Titániummal toltam 1600+ Athlon XP kombón. SA-t már 7300GT-vel majd később 4850-nel. 4850 512-t és 1GB verziót is kifingatta a IV, be nem töltött textúrák, szaggatás. Élvezhetetlen volt. 460SE-n árához képest zseniálisan megy
Majd 660 lesz az mindent megold nálam. Na meg PS4
Nem követem el mégegyszer a gépfejlesztéses hibát...
-
csaba951
veterán
válasz
#81556480 #33040 üzenetére
>Átlag FPS: 64.95
Ja, én is örültem, amikor hasonló értéket kaptam az előző gépemen. Ettől még a játékban simán találni olyan helyeket ahol leesik 20-25 fps-re. Meg 64.95 fps-nél is van olyan, hogy nem egybefüggő a mozgás, "ugrik" egy kicsit a játék időnként. Egyik sem tesz jót a játékélmények.
Viszont jó történetet írtak, nagyon jó lett a sandbox Liberty City! Meg elég szépen néz ki, még most is! Csak ezért nézem el a játék problémáit...
-
Redneck
nagyúr
válasz
#81556480 #33029 üzenetére
Milyen beállításokkal használod? Egyébként bírna még kicsit a CPU-m de kéne egy jobb hűtő. Pl Most néztem hogy ha 200 helyett 202 nálam az "fsb" akkor Battlefield 3ban is full stabil 70 fps-em van. Ha 200-on hagyom, tehát 19-es szorzónál 3800-on akkor beesik néha néha.
Szerk:
Neked teljesértékű 460-ad van nem? Az jobb mint az enyém. Nekem SE van. 864 Mhz-es GPU és 2000 Mhz-es VRAM van beállítva.
-
Bjørgersson
félisten
-
Redneck
nagyúr
válasz
#81556480 #32810 üzenetére
Ez a kép bazz
Most írtam le a mikroszaggatás fórumban a tényt. Az elméletem:
A multik lobbyja. Terel a hardver és konzolvásárlás felé.
CSAK EGY PÉLDA:
Először min:30 max:45 fps-sel játszol de röcög.
Vol.1 Gondolod kell egy CPU vagy VGA csere nagyobbra. Ekkor lesz min:55. max:70 fps-ed.
Vol.2 Még jobb CPU vagy VGA min:75 max:100 fpsA szomorú az egészben hogy pár program még így is érezhetően be tud szaggatni/lassulni. Hiába v-sync és folyamatos 60fps vagy bármi. Ekkor jön a generációváltás a konzoloknál és vagy veszel egyet az elején (mondjuk miután elmúlt az újdonság másfélszeres ára) vagy kezded előről a metódust és még játék sem jelenik meg PC-re annyi. Szerintem terelnek... A konzol meg készít szépen logokat a felhasználói szokásaidról, profilodról, netezési szokásaidról, kapcsolataidról pl. A gyártók meg képben lesznek és nem utolsó sorban pénzüknél.
Szomorú elmélet ugye? ...
Szerk:
Amúgy a GTA Xboxon is botrányos volt. Töltögette be a pályaelemeket (rendszeres fennakadás láthatatlan dolgokon) és ha telepítetted is voltak akadások változatlanul. De a Rockstar szarrákereste magát és nem borítottuk rájuk az asztalt. Sírtunk a fórumon és ennyi. -
fsb1000
nagyúr
válasz
#81556480 #32803 üzenetére
Jaja... nekem sem ment túl jól. Más kártyák jobban skálázódtak.
A GTA4 esetén nehezen értelmezhető a "kihajcsa" problémakör, mert a graf beállításaidtól függetlenül, a motor optimalizálja az erőforrásokat. Ebből jön az a fura helyzet, hogy más játékokban 2x olyan "erős" VGA a GTA4-ben nem ad annyi fps növekményt. Mindig úgyérezzük lehetne még erősebb a CPU meg a VGA is.
Amúgy jó páros amit írsz, de az i5-öt még érdemes egy órajellel is azonosítani, mert egészen másképp fut a GTA4 2,4 Ghz-en, mint 50%-al gyorsabb cpu-n 3,6 Ghz-en.
Az fps nem sokat növekszik, de sokkal simább lesz a futás. -
JetiRulez
őstag
válasz
#81556480 #32780 üzenetére
Azért mai viszonylatokban sem kicsi a játék terjedelme. Ráadásul már nincs meg a Steames backup lemezem. Letölteni meg iszonyú idő lenne megint. Innentől kezdve lehet megint letölteni az alapjátékot. Most csak a DLC-k vannak telepítve nekem.
Esetleg valakinek nincs egy Steam backup lemeze kölcsönbe az alapjátékról?
-
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #32714 üzenetére
A GTA V-öt én is várom. Addig meg elvagyok a Red Dead Redemption GOTY-val (hihetetlen, hogy mekkora egy játék). Emiatt meg a GTA V miatt ruháztam be egy Xbox-ba (na jó lesznek majd más játékok is rá (pl Forza-ák, Halo-k GoW-ok). Meg lehet, hogy ide is megveszem a GTA IV/EFLC párost (ha meg a PC-m bírni fogja akkor PC-re is a GTA V-t
).
-
Puma K
nagyúr
válasz
#81556480 #32660 üzenetére
Simán csak a Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! (olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)
topicot kell meglátogatni és írni egy hozzászólást, amiben kódolatlanul bemásolod azt a szöveget amit első hozzászólásnak javasolsz.DE! előtte a Próba (kiemelt téma) topicban érdemes megnézni, hogy amit akarnál javasolni az megfelel-e.
Tehát minden kép, link a helyén van és jól is néz ki na meg összeszedett. -
Puma K
nagyúr
válasz
#81556480 #32619 üzenetére
GTA IV akad vele? Pedig még a Crysis Warhead-et is "viszi".
Igaz, úgy néz ki kb mint a CS 1.6Amúgy lehet mostanában visszatérek a GTA IV online részéhez, mert eddig más kötött le. Igaz jobb lenne egy 42"-os tévén meg valami erős masinán, de a laptopocskám is megteszi
Szóval megint olvasni fogom aktívan a topicot és ha időm engedi akkor csatlakozok a multizásokhoz! Nem feltétlen kell lövöldözni elég ha csak autókázunk vagy valami -
huszi.gyb
senior tag
válasz
#81556480 #32493 üzenetére
Köszönöm... Pont ezért vettem én is meg eredetiben, mert mondom azzal biztos nem lesz semmi, meg amúgy is... Szeretem, ha eredeti
Amúgy se sokat játszok, azt az 1-2 játékot meg ki lehet bírni...
Amúgy patch-eket még nem tettem fel, azon kívül zsír új a windows, meg a driverek is. Pár napja került SSD a notiba, azóta új a winf.s de az is eredeti, szóval azzal se lehet(ne) gond...
szerk.: Amúgy a patch-eket honnan tudom leszedni eredeti játékhoz? Köszönöm.
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#81556480 #31784 üzenetére
FIB Buffalo-ból konkrétan.
Már "terepjárósítottam", meg akkora nyomatékkal bír, hogy négykerék-hajtás mellett drift-elgetek vele. Golyóálló szélvédője van, a robbanások erejét meg levettem, hogy ne durranjanak fel az autók azonnal. Már csak a szélvédőt kéne megbuherálni, hogy a robbanás ne törje ki már két autóval arrébb.
A simában ha végigviszed a játékot, akkor vmelyik karakternek egy Infernus lesz az ajándéka, amit a város egyik parkolójában vehetsz fel.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#81556480 #31780 üzenetére
Páncélautó fétis.
Még egy gta-ban sem élhettem ki ultra hightech csoda szuper autós tv sorozatok ihlette perverzióimat, de a gta 4 áll eddig a legközelebb ennek az átéléséhez.
Az egyik ilyenben a kicsi kocsi gond nélkül kibírt egy RPG-t és "csak" egy nagyobb fajta lyuk lett a vezető oldali ajtóban, de a kocsi ment tovább.Ennél jobban annak örülnék, ha végre visszaköszönne a sorozatban a fedélzeti gépágyú.
Milyen az már, hogy még le se lehet húzni az ablakot, hanem csak egy laza mozdulattal kib.ssza a sofőr lövés előtt?
A gta 2-ben lehetett gépfegyvert szerelni a kocsira. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#81556480 #31765 üzenetére
Mit tudtok arról, hogy ha moddolt kocsival szeretnék multizni (free play nyilván), akkor mit csinál a játék? Semmi hack nincs rajta, csak egy simple native van fent, de még nem dobott ki eddig multiból. Átalakítottam az FBI Buffalo-t és kíváncsi lennék, ezt lehet-e használni online.
Illetve ha igen, akkor a többiek ebből mit vesznek észre? Nekik is módosított verzió jelenik meg? -
Teasüti
nagyúr
válasz
#81556480 #31741 üzenetére
Az én szemem a micro stuttering-et is észreveszi, és bizton állítom a kockák egyik legnagyobb szívfájdalma, amikor a szemed láttára avul el a konfigod.
Bár már inkább a 60 fps-t és vsync-et választom az ultra high helyett, kinőttem a grafikára rejszolásból.(gta mondjuk sose ment ennyivel)
Az a játék gta motorra épül? Láttam már korábban, érdekes koncepció, kipróbálnám.
-
MarcZ
senior tag
válasz
#81556480 #31724 üzenetére
Igen, most így utólag utánaolvastam és láttam. Majdnem kitörött a gomb szerintem.
Szerk.: Most hogy így kijátszottam elkezdtem a mellékküldetéseket, a 100% a cél. Nos, Brucie versenyeit csinálom, már 5-öt, 6-ot megcsináltam, de mostanában hogyha hívom mindig azt mondja, hogy jelenleg nincs verseny, pedig máskor akármikor hívtam volt verseny, most hirtelen nincs. Ez normális? Vagy ha nem mi ilyenkor a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest