Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz
Bjørgersson #33837 üzenetére
Igen, Igen.
Közben megtaláltam
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33775 üzenetére
Én is csodálkoztam hogy meg van a mentés
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33773 üzenetére
Nekem ugyan a Grand Theft Auto Episodes From Liberty City van de múltkor uninstalláltam és újra raktam de a mentések meg voltak és folytathattam a játékot onnan ahol be fejeztem pedig nekem is offline profilom van
-
Tubi2
senior tag
válasz
Bjørgersson #33770 üzenetére
Végrehajtom. amit mond a kód, pl újraindítom, és ugyanúgy nem jó.
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33756 üzenetére
Szerintem részeg, hagyjad!
Okok: "egy jó patchet" "és a sima patch van rajta"
Ezek a kifejezések az áltlam ismert nyelvben és ebben a kontextusban teljesen értelmetlenek:S -
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33745 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Megnézem most és végigtolom végre
Utána delete és mehet az EFLC
-
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson #33745 üzenetére
Programozható billentyűzetem van. Csináltam rá egy makrót ami a space nyomgatását emulálta (10, 100 majd 200 ms-s időzítéssel is kipróbáltam). Nem volt jó, nem működött. Fraps-os megoldással elsőre ment.
De elfogadom, hogy jó a megoldásod, mert egy csomó embernek működött. Csak az én esetemben valamiért pont nem.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33730 üzenetére
Fújj a rák egye meg !
-
Mate
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33710 üzenetére
Csomó játékban eltérő volt PC és konzolon. Ami egérrel és bill-el kézre esik, az nem igazán jó pl. gamepadhoz.
-
Mate
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33708 üzenetére
Gyanítom, hogy GTA 5 PC verziójában nem ilyen lesz. Szerintem ezt konzolra szánták
-
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33687 üzenetére
Ezt én sem értem. A legújabb patch van fent nekem, ami írta is, hogy törli a Social Clubot, mert többé nincs rá szükség. Viszont ha rányomok a játékra, egyből a Social Club jön fel, és ha offline-al lépek be (nem jelentkezek be), akkor nem engedi a multit. Ez már a 3. gépem amin így van.
Ha bejelentkezek, akkor megy szépen a multi meg minden.
-
Mate
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33683 üzenetére
Offline módban megy, de multizni akarok.
Amit mondjuk nem tudom hogy kell elindítani, mert átnéztem mindent ,de nem találtam.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33677 üzenetére
Semmi baj nincs vele. Totál rá van írva a game. Autoaim ami szar ha bekapcsolod mert másra is ráugrik ha két célpont közel van egymáshoz.
Amúgy mi a baj vele? Botok ellen sok UT ment nálam régen és jó volt. Abban nem volt target lock sem.Nekem 2 wireless x360 van. Sok a 2 player game.
-
privacy99
senior tag
válasz
Milyen kontrollerről van szó? PC-vel?
-
icons
addikt
válasz
Ugye? Érdekel, mikorra sikerül esetleg megszoknod!
-
apollo12
veterán
válasz
Bjørgersson #33655 üzenetére
8.1 azt hogy??
-
feka007
veterán
válasz
Bjørgersson #33635 üzenetére
Ja amúgy le is van írva rendesen readme-ben.
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33619 üzenetére
A Episodes from Liberty City-t meg is veszem este.
Kell regelni az amazonon vagy lehet reg nélkül is? -
djdaniel
senior tag
válasz
Bjørgersson #33619 üzenetére
Grand Theft Auto IV: Complete jó árban van
Not compatible with Windows 7 or Windows 8, mennyi hülyeséget oda írnak...
közben megy win7-en is meg win8-on is, gondolom van olyan aki ezt elhiszi és nem veszi meg inkább -
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33486 üzenetére
Jólvan na.
Egyébként érdekes, a konzolokat az olcsóságuk, és hatalmas teljesítményük miatt adják el. Te most azt mondod, hogy majdnem ugyan annyiért egy PC hozza azt a teljesítményt. Hogy lehet, hogy ezt most hallom először, és hogy lehet, hogy nem döntötted még csődbe a konzol iparágat?
-
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33484 üzenetére
Végülis, ha 3 millióért veszek alkatrészt, akkor a most következő konzolokat is lealázom
Sőt, veszek egy szerverparkot, meg atomreaktort, és sorba kötök 200db fél millás VGA-t, és akkor a PS5-öt is lealázom már most!
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #33367 üzenetére
Úgyvan!
-
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33328 üzenetére
Egy 130-140 ezres már simán elviszi mediumon, hd felbontással, átlag 35 fps körül
Azért ilyen régi játéknál elég vicces lenne ha nem. Persze, mint láthatjátok, notebookoknál az AMD ellenesség még jobban visszaköszön. Az én i3 + nVidia 635M laptopomon jobban fut(a leírása alapján), mint a kolléga i7-jén, "köszönhetően" az AMD VGA-nak.
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33328 üzenetére
Már egész jó VGAkat pakolnak némely notiba, persze azért még mindig messze állnak a PCtől (GTX660M pl GTS450 szintjén van, ami azért nem csúcs, de használható manapság is). Amit PCbe normál áron megkapsz, notiba az a csúcs kb. (persze, tudom Alienware, és röpke fél-1milkáért kapsz egy 20kilós gépet 17colos UHD kijelzővel, ami akkor hibátlan, ha ezzel szeretnél gyúrni, különben a "mobilitás" szót nem használnám vele egy mondatban)
De Crysis 3 is egész szépen elfut (sima HDn, nem FHD kijelző).(#33323) KaZaA
GDDR5 vagy DDR3? Szerintem inkább utóbbi lesz, bár hivatalosan mindkettővel lehet szerelve (nekem GTA540enem volt, az nem vitte túl szépen a GTAIV-et). -
KaZaA
tag
válasz
Bjørgersson #33324 üzenetére
"Bár elég nagy perverzségre vall notebookon GTA-zni."
Jólvan na..
gondoltam kipróbálom! Azért köszi a gyors választ! Azért gondoltam, hogy megpróbálom, mert láttam ilyen VGA-kal youtubon játszani GTA IV, mondom próbaszerencse hátha megy.
ui: és bár lehet kicsit paraszt vagyok, leírt konfogoknál jobb a gépem "szerintem"
ezért se értettem, gondoltam megkérdezek valaki hozzáértőt!
hátha bennem van a hiba.
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33324 üzenetére
Szia, hello, szevasz!
GTX660M, Ideapad Y580asban, medium-highon hibátlanul fut
(minden más játékot is notin tolok, ráadásul plusz bill nélkül. Perverzség felsőfokon!)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33230 üzenetére
FPS-hez kellhet is. Egy monitoron elég gyengén néz ki a 180-as FoV, de hatalmas előny még így is.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33078 üzenetére
Felraktam egy rakat windows updatet. Ez azt eredményezte hogy a Steam kompatibilitási módban indult amit nem lehetett csak registryből megszüntetni. Amég nem szüntettem meg, ezt a beteg hibaüzenetet kaptam. Egyszerű.
Egyébként Windows 7 64 -bit van fent. Ez kb évekkel ez előtti hibaüzenet csak most szimpatikus volt neki és ezt dobta. Steam fórum segített.
-
negyven2
veterán
válasz
Bjørgersson #33074 üzenetére
Windows 7-en játszik.
Amúgy Redneck próbáld kompatibilitási módban (XP SP3, Vista SP1/SP2) futtatni a játékot.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33068 üzenetére
AMD programozókra értettem. A játék kiadók pedig a lóvét akarják, később támogatás, javítás nincs. Mondjuk a mikrolagg szerintem pont a konzolok, új hardverek felé terelésről szól. De ebbe ne menjünk bele!
Inkább segíts!
Icenhancer 2.1-et akarom felrakni, bár pont áll a hivatalos weboldal. Nem számít máshol is fent van. Mi a menete steames játék esetén? Csak mert a readme azt írja a steames játékoknál előfordulhat hiba :S
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #33064 üzenetére
Értem,de ez miért van?
-
Tarill
őstag
válasz
Bjørgersson #33058 üzenetére
köszi szépen fasza lett!
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #33062 üzenetére
Fordítást kérek.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #33060 üzenetére
Most tervezek venni új gépet és ezt a kari-t fogom belerakni...
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
Bjørgersson #33058 üzenetére
Tehát HD 7950-el is meg kell majd csináljam ezt...
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33038 üzenetére
ne ríjjál, van kenyér piríjjál !
-
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33034 üzenetére
Igen ez így van..Az nem hiba/vicc, hogy egy mai csúcsgép, ami Crysis 3-at nevetgélve elvisz 100fps-el maximum-on, az a GTA 4-el akár akadhat is mediumon? Olyan szarul van megírva mint a ház, szerintem kb. 10 000 külföldi és magyar fórumtéma van erről, köztudott tény. Ez van. Még konzolon is akad, mindegyiken. Egyedül az NVidia-nak és az AMD-nek, Intelnek köszönhetjük, hogy olyan drivereket adtak ki, amik már tudják kezelni ezt valamilyen szinten. Csak emiatt lehet ma játszani vele normálisan, nem a Rockstar miatt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Egy szóval sem mondtam hogy az ő hibája. Csak azt hittem hogy i5+660 Ti kombón sokkal jobban fut! Elvégre jelentős árkülönbség van a 965+460SE között! Nálam nincs gond a sebességgel de dobál be pályaelemeket és ez illúzióromboló! Bárhogy állítom be ez a betöltögetés megmarad. A játék rosszul van megírva és kész. Nincs min változtatni, reméljük az V jobban lesz megcsinálva!
-
törölt tag
válasz
lassan 5 az a 3-4
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33012 üzenetére
Nem mondta hogy ő PC-s
Akkor esetleg linkelhetnétek az RGSC-s adatlapját.Dezső, menj be az ABC-be, és hozzál margarint, és ha van tojás, vegyél tízet. Hazajön tíz margarinnal. - Volt tojás.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33007 üzenetére
PlayRockstarPC-t talált valaki?
-
apollo12
veterán
válasz
Bjørgersson #33007 üzenetére
király ezt ki próbálom
-
Taylor1235
csendes tag
válasz
Bjørgersson #32935 üzenetére
Semmi bajom velük, szuper játék. De szerintem rosszul van optimalizálva, 4 év ide vagy oda.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32870 üzenetére
-refreshrate 30 -framelimit 1
Ezt beírtam és nagy nehezen felmászott. Viszont 29FPS olyan kevés helivel főleg szar, hogy az első RPG telibe is talált. Mára hagyom inkább.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32867 üzenetére
Átraktam j-re nyomom mint az örült. De nem mászik fel mintha indulna a mászás animáció, de ahányszor nyomom visszaugrik. Bocs, h ilyen hülyén írtam körbe.
Ez: [link]
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32864 üzenetére
Nem megy tovább megőszülök kajak. 5x próbáltam már és kicseszett hosszú küldetés. Kezdek ideges lenni.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Bjørgersson #32847 üzenetére
Érdekes, reinstall után (kopp-kopp-kopp) tökéletes, liveval mindennel
.
-
Tálydi
senior tag
válasz
Bjørgersson #32845 üzenetére
Természetesen, elolvastam, de nem jutottam előrébb, most telepítem épp újra, ha nem lesz jó, akkor kénytelen leszek letölteni és átírni azt a néhány fájlt, hátha úgy jó lesz, csak egyelőre nem szerettem volna belenyúlkálni, máshol egyszerűen ment a gta ahogy kell
(#32847) kovy29:
Persze, gyakorlott vagyok, de ez most kifogott -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32839 üzenetére
Ez azoknak a szlogenje, akik még egy sornyi kódot sem írtak le.
Mármint az optimalizálatlanság.
Ez különösen a GTA4 motorjával kapcsolatban érdekes kijelentés. -
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32761 üzenetére
Hát ezt én is néztem, de nem találtam azért kérdeztem be hátha van valami oldal. Létezik, hogy magnum ferrariját nem csinálták meg módnak ejj
(#32762) JoolsNOS -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #32738 üzenetére
Iszonyat PRO vagyok : [link]
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #32736 üzenetére
van kiegészítő valamid?
Megvan nekem is de oda nagyon nagyon kevés vagyok.Ezért nem szeretem, mert azonnal kigyilkolnak.GTAIV-ben meg az a sok baromság amit lehet művelni lenyűgöz még 5 év után is
Nekem is megvan de csak az alapjáték BF3. este felteszem.
Inkább még a Max payne3 multiját tolom, Az nagyon nagyon tetszik!PETÍSÖN !!!!
Akik jelenleg itt multiznak nem akarják hogy frissítsük az első HSZ-t a nevükkel?
Amugy ezen a néven(LaciCRM) vegyen fel BÁRKI nyugodtan, hogyha feltévedünk egyszerre tudjunk magyarosan bajuszos nicoval lovagolni a pusztában az airporton meg bohanban tdm közben -
V.Dave
senior tag
válasz
Bjørgersson #32707 üzenetére
köszi!
-
V.Dave
senior tag
válasz
Bjørgersson #32704 üzenetére
most bemásoltam az xlive mappát a helyére, sikerült bejelentkezni a windows live-ba, és amikor a start-ra kattintok új játékot kezdene mindig ez miért van??
-
karesz501
senior tag
válasz
Bjørgersson #32675 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #32672 üzenetére
Megint szarakodott egyet, mindegy. Majd ha lesz pénzem, veszek W7-et stb. De most nemtom mi van vele.
-
válasz
Bjørgersson #32670 üzenetére
Csak a videókártya régi marad, a többiek oké. Emlékszem, hogy nem eredeti 1.0.4 patchelt sima GTA IV-et játszottam, az okés volt, most már nem, azért vettem eredetit.
Nos, melyik verzió jó erre?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32664 üzenetére
Az én Lenovo Y570-es laptopom sem mai darab ennek ellenére a Lenovo folyamatosan csinálja a drivereket a különböző egységekhez ami a laptopban van (érintős multicunkciós gombok stb-stb), hogy rendesen működjön, akkor egy több mint 500 millió dollárt hozó játéknál nehogy már ne tudjanak összedobni egy patch-et ami megcsinálja rendesen Windows 8 alatt, hogy működjön.
Össze vonták őket, és azért a GTA IV nem egy kis név ahhoz hogy így elhanyagolják.
Mert ha már valaki arra vetemedik, hogy Windows 8 alatt játsszon akkor egy ilyen b@szakadoás azért nem vet valami jó fényt a csapatra.
Nem mellesleg a Rockstar is simán megcsinálatatthatná akár házon belül egy másik csapatával. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #32650 üzenetére
Jajj de szigorú !
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32650 üzenetére
Azért mert egy valaki kérdezett a Windows 8-cal kapcsolatban és én kifejtettem a véleményemet.
A
zért ne kezdjünk már el sírni, hogy "...szidjuk a Windows 8-at lett a topic új témája."Az meg hogy a Microsoft a Windows-zal milyen irányban indult el az nem csak nekem hanem a Valve vezérének Gabe Newell-nek sem tetszik aki nem mellesleg még anno a Microsoft-nál dolgozott és lépett ki.
Ja és nem mellesleg csinálja meg a Valve a Steam box-ot ami Linux alapokra fog épülni.Szóval nem csak egyedül nekem nem tetszik amit az MS csinált (akar csinálni a továbbiakban...) a Windows-ból a Win8 személyében, hanem egy olyan embernek sem tetszik, aki egy olyan céget vezet ami a játék eladások 50-70%-át tudhatja magáénak a Steam-nek hála.
Valamint az iPon-on összehasonlították a Windows 8-cat és a Windows 7-et hogy milyen FPS-t produkál a két oprendszer azonos hardveren... és nem hogy többet, de inkább kevesebbet is produkál.
De részemről off befejezve, hogy ne sírjanak egyesek a továbbiakban.
-
Chereiose
addikt
válasz
Bjørgersson #32604 üzenetére
úgy, hogy a LIVE ig el sem jutok....Mind1, azért megpróbálom. Hogyan lehet frissíteni?
-
Chereiose
addikt
válasz
Bjørgersson #32596 üzenetére
Nem, de itt nem az a baj. egészen más lehet... A social club-ot még előhozza, rányomok hogy play offline és utána egyszerűen el se kezdi betölteni a játékot steam en is visszaugrik az állapotom az "online"-ra :S
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #32567 üzenetére
Banyek, tényleg
Írták hogy csak az ünnepekre szól. -
válasz
Bjørgersson #32561 üzenetére
Néked is, meg mindenkinek, de Pc-seknek valszeg csak év végén lesz, ha lesz, akkor meg inkább jobb portban gazdag új évet
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32549 üzenetére
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Bjørgersson #32471 üzenetére
Megcsináltam, de ugyan az a helyzet. Ha szóközzel elválasztva mögé írom, csak úgy fogadja el, különben hibát dob. De nem történt változás.
Amúgy nem értem hogy lenne már 51mb, amikor 1 gigás kártyám van benne...
-
dawyd169
csendes tag
válasz
Bjørgersson #32451 üzenetére
Na egy újra telepítés megoldotta a hang problémát!
-
dawyd169
csendes tag
válasz
Bjørgersson #32447 üzenetére
Köszönöm a tippet! Csak furcsaság, hogy anno a wareznál nem volt ilyen probléma...
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32429 üzenetére
Jajjj, sajnos nem, holnap kezdem elölről... Ez még egy régebbi kép.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32423 üzenetére
Na a legtöbb tippet már próbáltam. A turismóval vagy 1 órát köröztem star junctionban, mondom hívom Bruciet egy versenyre hátha. (bár az utolsó 5 versenyen valami szutyok felhozatal volt) És lám már a verseny felé belebotlottam:
Köszi a tippet
(#32424) dre75: a motor ilyen, egyszerre nem tart sok autót a memóriában. Bár nekem is feltűnt, hogy a kicserélt autóknál még jobban előfordul ez a jelenség.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32399 üzenetére
Nemcsak amiatt kell feltenni. Minden sokkal jobban néz ki. Egyetlen hibája a néha bepirosodó égbolt, de nálam elég ritka. meg sokan szidják, hogy sötét az éjszaka...és
az éjszaka már csak ilyen
Amúgy lehet valahol találni infernus-t, ha már végigvittem a játékot?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32393 üzenetére
Az icenhancer-en van élsimítás.
-
dre75
tag
válasz
Bjørgersson #32012 üzenetére
Akkor a mosódás be van nyomva
Tetszik az a kép
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32388 üzenetére
És 1 hónap után még mindig kreszt tanulsz?
Hány tesztet csináltál már meg?
Nekem úgy volt, hogy 2 hétig volt kresz óra, hetente 2x1 óra (mert egy már menő csoporthoz csatlakoztam be), de semmit nem kellett tanulnom, mert nagyrészét a mindennapi életből már tudtam egyébként is, csináltam ~15 tesztet, péntek-szombat-vasárnap naponta kb. 5-5 tesztet, hétfőn meg levizsgáztam. Aztán 1 hét a rutinra, 2 hét a forgalmira, 1 hét az elsősegélyre, és 2 hónap alatt kézben volt a jogsim. Azóta sem hallottam senkiről, aki ennyi idő alatt csinálta volna meg, van olyan ismerősöm akinek fél évbe telt, meg most pont egy haverom már másodjára bukott meg forgalomból.
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32386 üzenetére
Kresz tanulás? Csak nem te is most kezdted el a jogsit?
-
dre75
tag
válasz
Bjørgersson #32012 üzenetére
Ez milyen grafikai mód?
Vagy ez a sima játék? -
ESP
őstag
válasz
Bjørgersson #32358 üzenetére
Kipróbáltam sajnos nem megy.
Betettem a mentést a megfelelő helyre.
xlive.dll bent, mentést beteszem de nem indul el.
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32356 üzenetére
Nem, ez egy picit buherált verzió.
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32354 üzenetére
Nincs is LIVE
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32352 üzenetére
Na az sem ma volt.
-
ESP
őstag
válasz
Bjørgersson #32346 üzenetére
Mert kipróbáltam már?
Meg ismerettségi körben is vagy tizen?
Visszamásolod ott is lesz.
Rámész hogy töltse be és kiírja hogy disk error asszem.
-
ESP
őstag
válasz
Bjørgersson #32344 üzenetére
Ez jól hangzik csak sajnos nem fog működni.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
Bjørgersson #32330 üzenetére
Köszönöm!
Addig próbálkozok! -
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
Bjørgersson #32327 üzenetére
Ezt le tudja fordítani nekem valaki "magyarra" ?
Lehet fáradt vagyok vagy már nem tudom..
De nem értem a lényeget."Ide kell beraknod a mentést C:\Users\*Neved*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames majd a windows live felhasználód is kell, hogy tudd használni magát a mentést, amit ide kell betenned C:\Users\*Neved*\AppData\Local\Microsoft\XLive. Ha ezek mind megvannak és látja a játék a mentést, a windows live felhasználót akkor menni fog."
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #32313 üzenetére
Hardverfüggő. Anno régebbi gépemen nekem is 1.4 után fps csökkenés volt. De erre más rácáfolt újabb cuccokkal.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #32313 üzenetére
Igen, ez csak a radeonokkal szopás, látszik hogy az Nvidia fizette a fejlesztést.
Nem kéne frissítés ha alapból jól lenne megcsinálva. De a CF-et sose szerette a játék, mostmár a szólót se nagyon, lehet hogy 8xxx-en már el se fog indulni. Sajnos a Rokksztár Nortnál ennyire értenek a programozáshoz, konzolról 1:1-ben áthúzzák aztán örüljön a paraszt hogy van vmi.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #32310 üzenetére
Mondjuk innen !
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #32310 üzenetére
Azt már régóta ismerem, de csak arra jó hogy hagyja a 800x600 minimál részletességről feljebb is húzni, az fps nem lesz több. Sajnos. Abu-t is kérdeztem erről, szerinte ez így is marad, a Rokksztárnak kéne javítani, de már leszarják, pénz a zsebben, jön a GTA5, inkább azzal foglalkoznak.
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32301 üzenetére
Hát lehet, hogy az i5-höz képest dísz, de ez teljesértékű 4 szál. Tehát 4 szálon dolgozik a GTA IV is, meg más is, ami használja mind a 4-et.
-
Balupapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #32303 üzenetére
a patcheket egymas utan kell feltenni v eleg az ucsot?
-
Balupapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #32299 üzenetére
mindjart most toltom a patchet....az nem segithet?
Hitmanben nem vagy otthon:Inditasnal Hibát észlelt és leált...
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32297 üzenetére
2 mag, de 4 szál.
Egyébként maxon van minden, tehát 100 és high vagy very high.
-
Balupapa
senior tag
válasz
Bjørgersson #32295 üzenetére
koszi, beirtam ( emlekeztem vmi ilyesmirol régről. )
de amikor betöltené a pályát kidob error-ral
Fatal error: Resc10(eredeti jatek)
-
giigz
veterán
válasz
Bjørgersson #32295 üzenetére
Nekem olyan van, hogy néha a forgalomban pl. van olyan, hogy lemegy 20-30 fps-re, máshol meg megvan az 50+ fps. Azzal nem lehet kezdeni valamit, hogy egy kicsit több fps legyen? Nem mintha zavarna, csak néha jobb lenne, ha nem menne 30 alá...
-
Иван
őstag
válasz
Bjørgersson #32278 üzenetére
Igen, szerencsére az egyik ismerősömnek van biztonsági mentése egy próbakör erejéig.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #32248 üzenetére
Valaki mindig bedobja ezt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #32189 üzenetére
Én is ezzel szenvedek...Azért ez ciki! Ennyit az eredeti game-ről
Tudtok valami linket adni egy normális grafikai módról? Ami jól néz ki és nem túl erőforrásigényes...
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #32137 üzenetére
2gigánál még nem volt gond . Igaz csak GTX 460 2gb, szerintem a 3-nál kezd el huncutkodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest