- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
Buster17 #33616 üzenetére
Persze, be lehet bármikor.
Én most boxon törekszek a 100%-ra. (PC-n 99,98% volt és nem találtam, meg hogy mi lehetett volt a gond, de majd ott is kinyomom 100-ra)
kovy29 elképzelhető, de akkor már volt a játékban vagy 250 óra és kicsi meguntam. Amúgy a mentés még valahol megvan.
-
negyven2
veterán
válasz
Buster17 #33612 üzenetére
Nekem PC-n kb normál tempóval, jó pár mellékküldetéssel olyan 22 óra volt. Xbox-on (és igen ott külön számolja majd az acchikat ha azonos live profillal játszol) egyrészt mert sokáig csak marhultam és így 29 óra 25 perc alatt vittem végig másrészt még azért szoknom kellett az új irányítást is. Amúgy szerintem teljesen normálisan futott a boxon, igaz voltak lassulások mert későn megjelenő objektumok, de egyáltalán nem olyan vészesen mint amit itt egyesek leírtak róla. Grafika jóval gyengébb az igaz, de pl a TBoGT-nál már sokkalta szebb (és nem csak a színvilág változása miatt).
-
csaba951
veterán
válasz
Buster17 #33610 üzenetére
9-10 óra, ha nagyon igyekszel.
Ha ugyanez más játékokra is érdekel, akkor ezt ajánlom: http://www.howlongtobeat.com -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Buster17 #30642 üzenetére
Nálam is ez a helyzet 1280x1024-ben, hiába veszem le akármilyen gyengére a grafikát, szaggat, holott ugyanezzel a géppel egy éve simán futott szaggatás nélkül.
Szerintem vagy az egyik patch rontotta el a játékot (már ha jelent meg azóta, mert én egy éve pihentetem a gta-t) vagy AMD alakított driver terén, másra nem tudok gondolni.
(csak nálam a sima játék)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest