- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scorpio06 #19221 üzenetére
jaj.. nemár.
Nem kell bocsánatot kérni, mindenki azt csinál amit akar.Nekem nincs különösebb problémám azzal, ha valaki nem legális programot használ, mert csak olyat érdemes számonkérni, amit magunk se tettünk soha.
De... legyünk már tisztában vele, hogy tegnap egy csiteléssel tarkított 8 órás warezgémelést láthattunk. (mivel csak mától letölthető), mégha néhol jópofa is volt.A szomorú az, hogy a fiam most is Őt nézi, ahogy nyomja a TLOT-ot pedig azt már rég kijátszotta.
Nem értem én ezt...Egyébként jó link volt, legalább a PC-sek tudják miről maradtak le.
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19218 üzenetére
Őszintén szólva ha meglenne nekem ez a játék,én is tolnám vagy 8 órán keresztül!
Most főleg mivel ilyen szar idő van...
Köszönöm az infót!
Ja és én a helis résznél ott voltam,amikor a hajókat kellett vele bombázni na az állat volt,de vagy 20-adjára sikerült neki,mindig elsüllyedt a helivel... -
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19191 üzenetére
Délután le kellett lépnem most értem haza.Kijátszotta végülis?Mert most egy csomó marhaság megy ott
Ja és rup1u5: Szerintem azért csítel mert élő adás,estére ki akarja játszani,és hogy ne keljen egy küldinek 120-adjára nekiugrani.
Ezt leszámitva nagyon élveztem a show-t szerintem k*va jó ez a kiegészitő!!!
Tök jó zenék szólnak a discoban,van ivóverseny isÁh egyenesen ÁLLAT!!!!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #19191 üzenetére
Azért mekkora gáz már és milyen égő, hogy a srác "élő adásban" csitel!
Ráadásúl nagyon lúzer modjára játszik. Most már értem miért olyan nagy divat a csitelés. Sokkal egyszerűbb mint megtanulni rendesen helyezkedni és fedezékről fedezékre okosan harcolni. Story mode-ban csítelni olyan mint guminővel csinálni.
Ez egy nagyon nagy égés volt!
Csíter online TV!(#19200) mandras81: Normális mivel 2*896Mb van a kártyádon. Nagyon vicces, hogy a dupla GPU-s kártyatulajok ezt rendszeresen elfelejtik és mindíg csodálkoznak. Többek között ezért sem vennék dupla gpu-s karit....
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19148 üzenetére
Dacia...haha
Erre gyanakodtam én is rupival kapcsolatban...de ez télleg igy van?Mert gondolkoztam rajta hogy mi legyen a következő újitás a gépemben és monitorra gondoltam.De ha ennyit zabál igy,akkor új videókari is kell....
Overfiend: Fogd már vissza magad.Amúgy szerintem mindenkinél máshogy megy.Nekem xp-n szarakodott,meg win7-en is.Vistával semmi gond nincs,itt megy a legjobban a játék.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scorpio06 #19074 üzenetére
GTA4 esetén nem magánszemélyek által üzemeltettet ( gyakran fizikailag is különböző) szerverek vannak, mint pl. COD-nál, hanem van valahol 1 (vagy több) "központi" játékszerver, amin a regisztrált felhasználók szabadon nyithatnak szobákat.
Elvileg bárki bármikor. A szoba megnyitója dönti el a játék tipusát és egyéb beállításait.A fekete képernyődre sajnos nem tudom a gyógyírt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scorpio06 #18832 üzenetére
Sok éve játszom multis játékokkal.
És bizton mondhatom ebben a játékban találtam meg elöször azt az élményt, amely át tudott vinni egy másik "valóságba".
A látvány, az atmoszféra, a minden mindennel összefügg és a dolgok realisztikus fizikája mindehez hozzásegített.
A lényeg, hogy szinte "valós" emlékeim maradtak a kezdeti multizásokról. Ez még saját magam számára is furcsán hangzik....Nem utolsó sorban Mariannak és azoknak köszönhetem, akikkel az első hónapokban bele tudtunk feledkezni a GTA4 multiba. (a játék korlátai ellenére)
Szinte olyan volt, mint gyerekkoromban, amikor minden du. vagy este lementünk a grundra haverokkal találkozni, késöbb motorozni. Akkor is kiléptünk a nyomasztó világból a szabadság izét megizlelve, hasonszörűekkel együtt lenni. Elvárások és konvenciók béklyója nélkül.Mariannak volt egy összefoglaló videója ezekből az időkből, szerintem nagyjából benne van az amiről írtam, persze lehet csak azoknak akik részt vettek benne: [link]
-
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #18643 üzenetére
Ez nagyon odabax!Eddigi legjobb hsz!
Amugy ez a 4gigás mód nem jött be..
Nagyon sok a repce,igy élvezhetetlen pedig tök fasza kis mod.Van hozzá antianalising leirás de rohadtul bonyolult sehogysem sikerült..
Ma este nem hiszem hogy leszek.Nincs fönt a GTA.Meg várom hogy lejöjjön az oprendszer.
(64 bitest rakok fel)
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #18588 üzenetére
Ezesetben 80-ból képtelenség rendes gépet összehozni....
Alaplap: AsRock N68-S 9 490 FtProcesszor: AMD Athlon64 X2 5200+ AM2 BOX processzor 15 400 Ft
Videókártya: Asus EN9600GT/DI/512MD3 512MB videokártya 23 900 Ft
Memória: Kingston 2GB 667MHz Non-ECC CL5 DDR2 memória (2 x 1GB kit) 9 990 Ft
Táp: Asus 450W A-45GA tápegység 14 900 Ft
Merevlemez: Western Digital 250GB SATA2 merevlemez 12 400 Ft
És máris 86 080 Ft-nál járunk.
Kell még egy ház ami 10 ezer,és kell még monitor...itt a legolcsóbb 25 ezer 1440-es felbontással.Plusz billentyűzet és egér ami együtt kb 10 ezer.
És igy is ez a mai játékokhoz szinte minimál konfig.A processzor lehetne pl 4 magos,főleg a GTA IV esetében,és nem árt bele még +1-2 giga ram sem.
Persze gagyibb gép is megteszi de nem érdemes belefektetni inkább gyüjtögess még a szüleiddel...
Én AMD,és Nvidia párti vagyok azért irtam ezt a konfigot.
Ja és ez a hsz többnyire "noname"-nek szólt. -
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #18573 üzenetére
Regisztráltam majd irok oda is ha megjött a mail.Most vettem észre hogy van külön english topik na majd oda irok,köszi
Amugy máshova is irtam megmutatom.Jaj istenem ugy szeretnék ilyet a játékban!!!!puttputt: SA-val már rég nem foglalkozom csak PS2-n azt is akkor,ha ne adj isten rossz a gép,vagy elmegy a net,de azért köszi.
-
-
puttputt
őstag
válasz
Scorpio06 #18366 üzenetére
Nézzétek meg, jó képek.
Scorpio06: Köszi a kérdésedet!
Én is, szívesen! ... Maradjunk annyiban, hogy ez még a "kavart", agyonmoddolt és nem multis változat.
Tulajdonképp, DVD-ről lett átkonvertálva - amit kölcsönkaptam, de azóta visszaadtam. Használtam hozzá azt a DVD mentesítő fájlt, ami már nem elérhető, amiről előzőleg beszéltek itt már néhányan.
(Tehát nem warez.)
Sajnos viszont, a Steam kód kellett a tulajnak, így azt nem kaptam meg hozzá.
Kíváncsi leszek erre az új típusú Multira..., majd letesztelhetjük!A videókártyáról... Nekem ugye 1 gigásom van most, de DDR2-es.
A gyorsasága messze elmarad DDR3-as társáétól. Igaz, ez a játék tényleg memóriaigényes, szépen ki is használja, de amint láttátok, hiába, mert így is csak 30fps körül mozgok.
A Vista értékelésnél is ez volt a legalacsonyabb érték, 5.2-vel "jutalmazta", összességében is ennyi lett a gép az 5.9-ből egyébként. (Lásd. Adatlap.)
Amúgy, nem rossz kártya ez, de ezt váltom le legközelebb (ld. 4850 v. 90 DDR3), ha lesz gépfrissítésre nagyobb, fölös összegem. -
Mariann294
őstag
-
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #18301 üzenetére
Statistics
Average FPS: 54.76
Duration: 37.07 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 88%
Video memory usage: 73%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 4
Detail Distance: 4Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 190.62
Audio Adapter: Hangszórók (VIA High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X4 940 ProcessorFile ID: Benchmark.cli
Nemtudtam lekapni,ezért futtattam egy másikat is erről kép itt ill itt.
Ha ezeken kivül:
Texture Quality
Texture Filter Quality
View Distance
Detail DistanceA többi cucc medium akkor 50 fps-t dob ki.
Ez azért vicces,nem?
Ilyen beállitásokkal álltam a házban,110 fps-lett az 50-ből
Nem néztem hogy megy-e feljebb mert kiléptem.
-
bognar110
őstag
válasz
Scorpio06 #18301 üzenetére
annyim nem lessz néha néha kevesebbet ad meg 45 nekem meg 40 szokott lenni annyi elég szerintem a gameláshoz! VGAmnal észre vettem hogy a játékoknál nem rajzolodik ki rendesen a részletesség szóval késik minden meg néha prüttyög a gép amikor bekapcsolom hejre rakom a vga tápkábeljét akkor jo azért lehet vissza viszem megnézetem van rá gari !
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Scorpio06 #18060 üzenetére
egy kis OFF:
Azért vesznek,mert asus leányvállalat az asrock,ezt a céget gondolom nem kell bemutatni.Ugyanazt tudja mint a nagyobb "testvére" csak olcsóbb.Nekem 2 asrrock lapom volt és van, mindkettő hibátlanul műkődik,sosem volt gondom vele.
Azért ez sem rossz kiszerelés asrock X58 Off vége -
RyanGiggs
őstag
válasz
Scorpio06 #18040 üzenetére
Mert 13 éve gépezek, és már megszoktam a nyilakat.
Gondolhatod hogy játszanék a WASD gombokkal.
Mint egy béna aki most vett sz.gépet!
13 évet nem lehet csak úgy a szekrénybe tenni.
Mind1, ezt az 1 játékot sajna ki kell hagyam.
Már az összes részét kipörgettem. (még mikor megjelentek)
Most megint a GTA3at kezdtem el újra.
Mafia 2öt várom nagyon!! -
gtamate2
veterán
válasz
Scorpio06 #17797 üzenetére
szóval lefuttattam énis a te beállításaidon a benchmarkot mivel hasonló a gépünk íme az eredményem:
Statistics
Average FPS: 49.41
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 79%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 10
Detail Distance: 35Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 182.08
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.94GHzhuhh most látom ideje drivert frissítenem
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Scorpio06 #17610 üzenetére
Újabb kocsik:
-Ford Shelby GT500 (Erre vártam már régóta)
-Pontiac GTO 1965 (videó)
-DACIA javított változata
-VW GOLF MK2 GTI
Mariannak:
-Ruiner KNIGHT RIDER Skin -
Jazz
veterán
válasz
Scorpio06 #17468 üzenetére
Köszi.
Egyáltalán belemenne az alaplapomba? Mi az hogy pci-e 16x 2.0? Megint egy lábbal több hogy nehogy passzoljon adrága abit-omba? Anyjukat.(azt hittem ha annak idején pci-e veszek de jó lesz...)
És akkor mi az a kari ami a legjobb lenne konfigomba, de nem is venném potyára azt a sok pixel pippeline-t, ha egyszer úgy se tudja kihajtani...
3870?3.6-ra feltudom húzni procim. Még az sem hajtaná ki 4870-et? Pedig egész jó széria, nem holmi celeron.
Prescott hyper threading techn. 1Mb cache 1Gb bus (húzva), meg 3.6Ghz.
Ram DDR vagy DDR2, DDR3...hát felépítsést tekintve a belső órajel mindegiynek 200Mhz. Csak DDR3 cash latency-je 24ns, enyém meg 3ns
Szóval ennyire sokat számít a ram külső órajel? Meg a megnövekedett sávszélesség? Ezeknek a game-eknek nagyon kell? Még akkor is ha csérbe egy DDR3 cash latancy karasztrófálisan nagy? Valahol azt olvastam hogy semmi teljesítmény javulás...
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #17457 üzenetére
Még mielőtt elolvastam a hsz-ed kipróbáltam azt hogy:leállitottam a seedelést,ujrainditottam a gépet,és átneveztem a feltöltendő vidit is.Gondoltam valamelyik csak megoldja.
És végülis sikerült feltölteni de azért köszönöm a választ!
Tehát íme:(még konvertálja a minőséget)
Zolás: A játékban található video editorral.Telefon előkap (fel gomb ugye)aztán kiválasztod a video editort.Create new aztán már szerkesztheted is.Ne kérdezd hogyan,előbb utóbb rá fogsz jönni hidd el
Ha kész van 2 gomb van "720 HP" ÉS "1080" HP ha a 1080 nem szürke akkor arra katt,ellenkező esetben a 720-ra.
-
Jazz
veterán
válasz
Scorpio06 #17366 üzenetére
pifff...
Hát hiába, konzolban hatalmas pénz van....majd hülyék lesznek az aranybányát megszüntetni. Amíg konzolra jóval előbb, és pc-re meg jóval később indokolatlanul hatalmas gépigénnyel és ezer buggal jön ki....addig az emberek konzolt fognak venni "hisz az jobb".
-
-
Źşë'
addikt
válasz
Scorpio06 #17232 üzenetére
smpa60 al nekem elszállt párszor, elvileg ez az h moddolt filok vannak és ezért lép ki, asikkal meg mondom nagyon hamar multiban percek alatt elszállt, mintha csinaltak volna vmit a multival, lehet gfwl frissült, és az asik meg régebbiek, ezért megy gallyra
ahogy kivettem az asikat kapásból ment kb fél órát
uh valószínű h kocsik is ludasak lesznek, mondom majd tesztelem hawerral a dolgot, mert rohadtul idegesít :s
-
Źşë'
addikt
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #17220 üzenetére
Szerintem ez hülyeség....tegnap se volt semmi probléma,a fatal errorok itt általánosnak számitanak.
Én csakis modolt autókkal tudok jáccani tökre élvezem őket.Belépek,behivnak valahova,aztán mondjam nekik hogy várjál kicserélem a fájlt azt jövök,aztán ha vége és mennék vissza single-be akkor megint?Áh...
Inkább a trainereket meg az ilyen marhaságokat kéne kivenni...
Jah és királyak a kocsik később berakom őket!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest