Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
frenkilacy #7199 üzenetére
SP1 kell vistához, XP-hez meg SP3...
-
frenkilacy
csendes tag
Nemhiszem mert far cry 2 is írja mielőtt elindul hogy erősebb lenne Sp1-el úgyhogy nem az szerintem.
-
Dark KillerX
addikt
Srácok annál a küldetésnél,mikor egy ház tetejéről kell lelövöldőzni mesterlővész puskával a darukon lévő gépfegyvereseket,hol van a láthatatlan utolsó?Köszi a segítséget előre is.
-
snataniel
tag
válasz
frenkilacy #7195 üzenetére
SP1-es??
-
törölt tag
válasz
South Velen #7187 üzenetére
rosszul emlékeztem a ps3 1.8Tflops-jában benne van a cell proci a stream-mel
így a 4870 jobb nála a 1.2tflops-jával -
frenkilacy
csendes tag
Üdv!!!
VAn egy kis problémám mikor elkezdem telepíteni a GTA4-et ezt írja ki
Your system is incompatible with %P.
MI lehet a baja? Windows Vista Ultimatet használok.
-
Zin
őstag
sp2-vel megy a cucc?
-
G@bi90MR
aktív tag
Nem kell szó szerint venni.
Persze, van különbség, de szerintem felesleges rááldozni sok fps-t, annyival nem lesz szebb. (Elvetemültségemről annyit, hogy 5600XT időszakban nagy játék volt a Brothers in Arms, amit úgy játszottam, hogy Rivatunerben lehúztam a lodot és a katona orra előtt rajzolódtak ki a dolgok 2m-rel, de cserébe kaptam 60FPS-t.
Sajna új kártyákon ez már nem működik.)
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
frenkilacy #7188 üzenetére
Szerintem először kezd azzal, hogy feltöltöd normálisan a képet...
MOD.: szólj, ha segítsek...
-
frenkilacy
csendes tag
Üdv!!!
Valami baj van kéne rá vmi segítség gyorsan megoldást kéne találni erre a problémára.
http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=3513
-
Cool Face
aktív tag
Na én meguntam, írtam egy levelet a Rockstar szupportnak.Ez egy paranormális jelenség ami ezzel a GTA IV-el és az én gépemmel van
(nem csak nállam). Egyszerűen nem fogom fel épp észel hogy miért csak 10~15 FPS.Még az auto configgal is csak 20.Meg ami nagyon furcsa az az hogy oda nézek pl egy zsúfoltabb helyre az fps leugrik 10-re majd betölt és felmegy 25-re...olyan mintha kevés lenne a memóriám.Pedig a vga-nak 2GB van a ramom meg 4GB.Kevés lenne?
A hócipőm kivan ezzel a játékkal. Életemben nem láttam még ilyet.Pedig nem most kezdtem el játszani...
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=- #7176 üzenetére
ahhoz képest hogy a ps3-ban 9magos proci(ebből legalább 7 működő), és min 2db 4870-es teljesítményű vga van, szerintem nem lett olyan rossz a pc-s átirat
-
G@bi90MR
aktív tag
A Video Editorban felvett dolgokat lehet haszálni benchmarknak, vagy az egy felvett videó a játék saját formátumában és nem valós időben újragenerált?
Ami nagyon idegesítő nekem, hogy berakom a lemezt, és kiírja, rossz lemez a meghajtóban.
Minimum 3x rá kell bökni a retryre, hogy elinduljon a játék. Hülye Securom!
Végre normál játék alatt nem lép már ki, 200MB szabad helyből lett 1GB, ezzel megoldódott.
Ezekkel a beállításokkal játszom:
Statistics
Average FPS: 39.63
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 100%Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (100 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Highest
View Distance: 5
Detail Distance: 50Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT -> (8600GE 665/1750/1000MHz)
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz -> (@ 3200MHz)File ID: benchmark.cli
Nagy lődőzésben a legalacsonyabb FPS amit mutatott a fraps, első városrészben, 24 volt, és ekkor a látótávolság 9-en volt. Átértem a középső városrészbe, ott le kellett venni 5-re, azóta úgy van és tetszik, jól is fut.
AA nekem nem hiányzik, nem szoktam használni, nagyon ritka, hogy valahol bekapcsoljam. Drivert tegyétek HQ-ra, sokat segít. Fogalmam sincs milyen nagy felbontásban, de játékban 1600x1200-nál és fölötte feleslegesnek tartom az AA-t, még 1280-ban sem hoz sok különbséget. Ki hogy látja.Multiplayerben mik a tapasztalatitok? Lehet normálisan játszani, vagy nagy pingek vannak és sok laggolós?
-
Boszko_
csendes tag
Átírtam, amit kellett, hogy ne telepítsek SP3-at, és a Fatal Error WS10 üzenet fogadt a játék indításakor, mit tehetek?
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Ez a játék nagyon megszenvedte, hogy konzol átirat. Főleg teljesítményben(rossz optimalizálás), de hát ez van. Engem az zavar, hogy túl könnyűre sikerült. Ez szerintem tipikus konzolos szitu. Konzolon nem nagyon játszanak HC gamerek ezért nem lehet nagyon nehéz játékokat csinálni.Minden baj abból ered, hogy nagyon Microsoft(R) támogatott a játék. Még így is az év játéka nálam és hacsak a BF3 nem lesz jó akkor a jövő évé is. Nálam legalábbis.
Üdv Szisz
-
Valaki, akinek 1Gb-os 4870-ese van az árulja már el, ha úgy lövi be a grafikát, hogy a játékmnüben kijelzett memóriahasználat már jóval 512Mb felett van, de az 1Gb-ot még nem lépi túl, akkor is hiányoznak-e a textúrák? (vagy ha 2Gb-os X2-ese, akkor maxra húzva 1500Mb körüli kijelzéssel?)
Mert ha 1920x1200-as natív felbontásban akarok játszani, akkor ezt mediumon, és minimumra húzott látótávolsággal tudom csak most megtenni, de így is szar a kép a kis látótávolság és a butítás miatt.
Ha feltolom akár a látótávolságot, akár a minőséget, és túllépem a kijelezett memórialimitet akkor hiányzik a textúrák nagyrésze, a többi is javarészt csak low-res.Érdekel, hogy ha 1, netán 2Gb VRAM lenne ugyanezen GPU mellett (ugyanezzel a driverrel, és játékverzióval...), akkor is előjönnének-e ezek a hibák, vagy komolyan ilyen bénán kezeli a VRAM-ot, és ha több lenne, akkor tudnék kimaxolt grafikán játszani? (most FPS-el nem tudom hogy jönne ki a high, ha meg is jelennének a textúrák, de eddig szaggatásra még nem sikerült rábírni)
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az adatlapomban szereplő konfigon hány fps-el kellene futnia a játéknak, mert nekem 16-24 FPS között mozog(leginkább 20fps az átlag) minden beállításon, és ahogy nézegettem a fórumon a hozzászólásokat, még 9600GT-vel is jobban megy egyeseknek?Vista 64bit SP1 van fent, legújabb 180.84-es forceware, és a patch is fent van.Gyenge a processzor, vagy más lehet a baj?Előre is köszi a segítséget. -
Mans20
addikt
Örömség,vettem még egy giga ramot a 3 hoz és nem bootol be a gép a 4el,na meg egy oldalon vannak rajta chipek a többin meg mindkét oldalon,mind1 megpróbálom 2x2gigra elbizniszelni.
Meg érdekelne hogy hová kell mennem küldetésért?mert semmit se jelez az a kis kör.
-
Boszko_
csendes tag
Valaki tudna segíteni, nem tudom elindítani a játékot pedig már mindent megpróbáltam és a gépem is jó hozzá Fatal errort jelez?
-
athomi
veterán
-
Boszko_
csendes tag
Tudna-e valaki segíteni a GTA 4-et sehogyse tudom elindítani, pedig már mindenfélével próbálkoztam, és mindig Fatal Error (RMN40) jelez?
-
janeko
őstag
nem értem miért kellett egy elcseszet heli-s küldetés beletenni
hogy kell irányítani? vagy mit csináljak, hogy ne szakadjon le egyből a propeller ahogy felszállok? -
norbiphu
őstag
válasz
Silenzio #7155 üzenetére
nekem nem hiányzik az AA, még mindent minimumra véve is azért szép a játék.
jó nagy felháborodást keltettek azzal, hogy ilyen gépigénye van és ez jogos is.én örülök hogy tudok 30-35 fpssel játszani, az hogy nem maxon hát istenem, a játékélmény pótolja ezt a hiányosságot
-
Silenzio
addikt
Lost Planet? DMC 4? Silent Hill 2 (2002!)? Mindháromban volt élsimítás, pedig "kurva konzol" portok. Nem ez a mérvadó, lehet az engine számítási metódusai miatt mondjuk a procit terhelné mondjuk mindegyik szálon mondjuk 50%-kal
Mellesleg, ha emlékeztek (nem volt az olyan rég), az Unreal 3 engine-es játékok vagy másfél évig gecire nem tudtak semmiféle AA-t önerőből.
-
Silenzio
addikt
Sose kapcsold ki a virtuális memóriát... Ez rendszertől független. Lásd Stalker, és nem számít milyen rendszer és mennyi ram van a gépeden/gépedben. Az kurva nagy tévhit hogy 4 giga rammal xp alatt kikapcsolható. Persze a pasziánszhoz kevésbé kell.
(#7135) NEISSE: Ezt már mondták 10 éve, mondták a Halo-nál, mondták a GTA III-nál, főleg a PS2 piacra kerülésénél és na tessék, a PC még él és virul. És ez még sokáig így lesz. Amit te pedzegetsz már csak azért sem fog bekövetkezni, mert össze fog olvadni a kétféle rendszer. 15 éve még szinte egyáltalán nem volt fedés a konzol és pc piac közt. A mai PC-játékok azonban nyomokban sem emlékeztetnek azokra a bonyolult, hard core stuffokra amik akkor hódítottak. A PC elveszítette PC jellegét, szinte nincs is miről beszélnünk.
-
Silenzio
addikt
válasz
BalaNce87 #7137 üzenetére
Eccsém te mekkora vagy
Szerintem elég sokan lehetnek akik így-úgy warezolnak, de csendben meghúzzák magukat szégyenükben, no meg azért, mert a fórum alapelvek sem kompatibilisek az ilyesmivel... Te meg jössz és dobsz egy irdatlan fikát egy olyan közegben ahol a többség még a hibák tömkelege ellenére is kitart és kedveli a stuffot (nálam sincs hiba egyébként, csak tán az hogy lassú
), majd közlöd, hogy még a helyet is sajnálod hogy megtapasztald a GTA-fílinget. Komolyan, nagyon jót derültem. Ez milyen aranyos... Csak ostoba.
-
Sirandrish
legenda
válasz
South Velen #7148 üzenetére
lol most nézem e8200es procija van és sír mint egy lány..hát öcsém..én egy kemény e2200al nyomom gond nélkül (ok nem épp fullos grafikán) ezmeg ilyen procival sír...ááá..agyam eldobom...főleg hogy miliószor le lett írva hogy pl egy 4magosnál is jobban viszik(általában) az e8xxx procik
nah mindegy.
-
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #7145 üzenetére
Nálam például 1 darab hiba nincs a játékba.
Csak azért írtam, mert rengetegen panaszkodnak.
Persze itt maga a gépigénnyel kapcsolatos hibákra gondolok. pl.: fekete árnyékok, nem megjelenő textúrák stb.
Ha nem támaszkodna ennyire a vramra és a procira szerintem fele ennyi embernek nem lenne gondja vele -
South Velen
addikt
válasz
Sirandrish #7147 üzenetére
Teljesen igazad van.
Azt meg ne áruljuk el neki, hogy az ő gépén simán menne a játék.
De divat szidni. -
Sirandrish
legenda
válasz
South Velen #7146 üzenetére
érted..nem elég hogy nem fizet érte..még ki se próbálja de már szar az egész...beszarok az ilyen embereken...
Aggregátor: nálam sincs hiba...nem megy az indepence rádió meg 50inditásból egyszer eltünnek a texturák amit egy játék ujrainditás megold..én ennyit vettem észre..GTA-hoz mérten ez semmi..
-
South Velen
addikt
válasz
Sirandrish #7144 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
még isteni szerencse hogy nem loptál?
nulla forintért ilyen szart kinálnak? még azis lehet hogy csalódnál(mert arra lusta vagy hogy kipróbáld ugye) benne mikor NEM IS fizettél/fizetnél érte?
hogy tehet ilyet a Rockstar?
szemetek...teljes mértékben igazad van...ingyen nem sózhatnak rád ilyen szart... -
Bomc
aktív tag
Hogy lehet megváltoztatni a cékeresztet mer nekem egy pont és néha alig látszik
-
ricsy888
senior tag
válasz
"fosra sikeredett ez a gém"
Nem értem miért húzzátok le. Jó persze a gépigény elég durva meg rendesen vannak benne bugok, de maga a játékmenet zseniális.
Ha ezt a rengeteg hibát nem hagyják benne és ha nem mindent a procival számoltatnának lehet, hogy megérdemelné a kapott pontszámait.
Ha csak a játékmenetet nézzük akkor bőveb 95% feletti. -
BalaNce87
addikt
nagyon sajnálom, hogy ilyen fosra sikeredett ez a gém. Mikor kijött majdnem hogy mindenütt maximális pontszámokat kapott, az egekig dícsérték.
Még jó hogy nem szedtem le cirka 14 gigát azért, hogy csalódjak egy kurva nagyot.
Amúgy valóban szüksége van 4 magra? -
NEISSE
tag
Így 2008 végén elég szégyen hogy egy ekkora kaliberű játékot ilyen hibásan küldjenek piacra.Látszik hogy ultra segnyalás van szerintem az xbox részére és merem fogadni ez ígyis lesz egy jódarabig.Számítógépek szépen lassan háttérbe szorulnak és vele együtt a játékos felhasználók is.
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Sikerült feltelepítenem a játékot, sikerült az on-line aktiválás is..
Meg van a Rock.Social account és a WinLive is...
De mégsem enged se menteni sem pedig multizni....
Olvastam valami olyasmit, hogy "párosítani kel a 2 accountot....azt hogyan csináljam?..és hol?..
Köszi a segítséget!.. -
Geryson
addikt
Nincs a game-ben beépített képlopó? Annyira szépen összetörtem a kamiont a monster stunt-nál, le akarnám fotózni. Feltolt grafikával brutálisak a vérnyomok.
-
Eagl3
veterán
válasz
Sirandrish #7130 üzenetére
Biztos, hogy nem lesz AA... majd tán egy év mulva valami mod formájába szerintem...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Departed #7128 üzenetére
tuti nem lesz AA a következő patchban sem...szvsz
am 25-40fps-nél ha csak 20ra redukálódna a minimum már akadna a játék..5FPS-t meg boritékolhatóan bukna mindenki akár 2XAA-val is..ergo aki határon játszik annak játszhatatlan lenne..akinek meg van 60FPS-e mondjuk elég szép beáállitások melett annak meg nemhinném hogy olyan nagyon csunya..nekem szinte minden minimumon van csak a textura vagy mi a High meg med(amit enged maxra) és szvsz nem csunya..persze lehetne szebb de istenem..az élmény jelenti a játékot nem a grafika..Eagle: nekem az inteju azon része tetszett a legjobban mikor megmagyarázta hogy azért nincs AA meg több beállitási lehetőség (hogy esetleg beállitsd ugy hogy jó legyen) mert a ROckstar szerint a felhasználókat zavarja a sok funkció és csak nekünk kedveskednek ezzel hogy csak néhány opció van benne
-
Eagl3
veterán
válasz
Sirandrish #7126 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy sokat zuhanna az FPS ha lenne AA a játékban, mivel nem a GPU van nagyon leterhelve hanem a vram, proci meg talán a ramok. Szóval simán lehetne rá tolni AA -t, egész egyszerűen azért nincs benne mert egy kurva consolra lett írva először azon meg nincs élsimítás. Egyébként baromi tróger munka 2008 év végén olyan játékot kiadni, amiben nincs élsimítás.
-
Departed
őstag
válasz
Sirandrish #7126 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, hiszen mindenki úgy vélekedik: igazán a prociigénye nagy a játéknak. FPS-veszteség biztos lenne, mint mindig, de a proci-limitáltság miatt csak kis mértékű. Szóval kérjük az AA-t lehetővé tevő következő patch-et
-
NEISSE
tag
Kicsit kivan vele hócipőm ezzel a játékkal egy idő után elkezd szaggatni.Van vki ötlete mitől?
Nekem lenne egy csak nem írom be -
Mans20
addikt
Felmerészeltem rakni a javítást,eddig nemsokat vettem észre,ha lenne valami élsímítás az jólenne mert nagyor recés így.Ja a pecs után ugya úgy 25-40 fps em van ,most világosba vagyok.A kocsinál meg hogy az egeret is kel forgatni kanyarodásnál az szerintem nem zavaró,a SA ba is ez volt.
-
Eagl3
veterán
-
_ak_
addikt
Csináltam egy online live accountot, most 40 valahány % után kezdhetem elölről, de most már legalább achivementeket is kapok.
Btw feltettem a patchet. Végre tudok állítani a grafikai beállításokon, de ha 1024be teszem akkor ablakba indul a játék és már hiába tudom lejjebb is vinni a többi dolgot el kezd szaggatni a játék, de ezt még nem tudom 100%ra megerősíteni, lehet, h az ablak mód miatt.
-
AMATŐR
őstag
válasz
C.Brigante #7095 üzenetére
Nálam tökéletesen fut, pedig nekem is 4870 X2-őm van!
-
Buldex
csendes tag
Ezeket a tapasztalatokat gyűjöttük be a fiaimmal a három gépünkön. Hátha hasznos valakinek.
1. konfig:
X2 4600+
2GB RAM
HD2600XT 256MBKb, úgy megy rajta a játék, ahogyan gondoltam... 800X600 low/mediumra állította be alapból. Elég gyenge, de végülis játszható lenne, ha nem lennének azok a bizonyos árnyékhibák. (Ahol árnyéknak kellene látszani, ott fekete az egész.) Ezen a patch sem segített, ugyanolyan, mint előtte.
2. konfig:
X2 4600+@5000+
2GB RAM
GF9600GT 512MBElsőre majdnem minden rendben volt a játékkal, kisebb grafikai hibákat leszámítva. (Az árnyékok enyhén vibrálnak, de végülis alig észrevehető.) 1024X768 medium/high beállításokkal aránylag szépen fut. A patch mintha még rontott is volna ezen. Kár volt felrakni.
3. konfig:
X2 5000+@5800+
2GB RAM
HD3850 256MBCsúnya árnyékhibák, mint az első konfignál. 800X600 low/medium,beállításokkal sem akadozásmentes - csalódás.
A patch kijavította az árnyékokat, jobban is fut. Jelenleg 800X600 medium/mediumra van állítva, sajna ennyire futja a 3850-nel...
Vagyis nálunk a középső gépen megy a legjobban, a legkevesebb hibával. Úgy látszik, jobban szereti az nVidia videokártyákat a játék, bár ahogy olvasom, a HD4850 tulajoknál semmi gond. A patch-ről az a véleményem, hogy sajnos nem egészen váltotta be a hozzá fűzött reményeinket. A középső gépen újra is rakom a GT4-et, patch nélkül. Egy próbát azért megért. Epedve várjuk a következő javítást!
-
szil@'rd
tag
Inditanám a játékot és ez a szivhezszóló üzenet fogad. Miért?
----
Kép javítva.[ Módosította: 7 ]
-
Mans20
addikt
Közbe rjöttem hogy ha gyorsan nyomogatom a sprintet akkor fut a leggyorsabban.Amúgy most kimentem a házból de nem tudom hová kell menni küldetésért.
Na meg kipróbltam hogy milyen a kocsiból kiugrani menet közbe,hát szegény gyereket annyira sajnltam ahogy lefejelte a járdát
-
Mans20
addikt
Szerintem a sprintelés közbe elég lassan rohan Niko,a San Andreasba gyorsabban futott a busman.Elég szar hogy nincs élsímíts mert íy kissé összevissza vannak a dolgok,csak hogy ha lenne akkor meg ennyi fps se lenne mint ami van most.Nlam most 25-40 fps van.
-
vzsolo2225
tag
Belepofátlankodok!
Nekem a benchmark 25 átlag fps-t ad, míg játékban Frapsszal mérve 17-34 a legtöbbször, de szélsőséges esetben - pl. este, esőben távfényt kapcsolva autón - kevesebb, míg hídon, vagy a tengerparton több.
Tehát ha úgy vesszük nekem reális a benchmark eredménye, ha olyan körülmények között mérem Frapsszal, amilyenben a benchmark is teszi, de valós, részletes, pontos eredményhez a benchmarkba is kellene különböző időjárási, és látási viszonyokat beiktatni. Szerintem... -
vzsolo2225
tag
GeminIIvel 65 fok???
GeminII S-t akartam venni a 6000+-omra, de mivel nem volt boltban, maradtam egyelőre a gyárinál, de az érdekes az, hogy nekem is 65-66°-ra tolja fel - 3208 MHz-en hajtom, hogy a RAM-ok 802-n menjenek -, miközben a táp tizenkettese majd szétrepül úgy forog...
Hány voltot kap a procid, vagy mennyire van húzva, hogy ennyire felmelegszik?
-
cizoe
őstag
1280x1024@75hz@viewdistnace30@detaildistance40@medium textures@high rendering@shadow2
Fusion nélkül:
min fps: 12
max fps: 43
átlag fps: 29Fusionnel:
min fps: 14
max fps: 46
átlag fps: 31Proci kerek 3 ghzen a vga 800/1180on ment. Ram meg 4gb@800, lapozófájl kikapcsolva.
-
Egzee
őstag
Proci gyilkos egy gém... 22-óta ezt játszottam és folyton nyitva kellett lennie az ajtómnak, majd meg fagytam, hogy a proci ne melegedjen túl... GeminII van 2x1000rpm-es sharkoon ventivel (12cm) rajta és 65fok fölé megy a procim... ilyen még sohasem volt...akinek amd procija van az próbálkozzon meg az AMD Fusion nevű progival, ami kikapcsolja a windows összes fölöslegesen proci és memóriazabáló részét és akkor talán több kraft jut majd a gémre! jó8!
-
Mans20
addikt
válasz
Depression #7100 üzenetére
Azt se tallok,most telepítem az sp 3at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest