Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
szabod #23866 üzenetére
Hát tényleg elég szőrszálhasogató vagy...
Én nagyon örülök neki,sokmindenre kiváncsi vagyok hogy forditják le,és örülök hogy foglalkoznak vele.bár nekem az angol is tökéletes volt, de hát nem mindenki tanult nyelvet, vagy nem ezt.
Hát azér szerintem ez elég tág kifejezés.Én pl tanultam és még mindig tanulom az angolt,már jópár éve.A story-t értem,de rengeteg szót nem ismerek még,ezért sok mondatot nem értettem.Úgyhogy nagyon várom már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest