Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz Badlof2k #500 üzenetére

Lehet én emlékeztem rosszul. Nem tudom visszakeresni az erről szóló postot.
    Vagy technikai akadálya van, vagy nem akarnak riftrendszert csinálni. Bízom benne, jó lesz az ő megoldásuk.
    Viszont készül MOD ami valamilyen mapping dolog lenne. Egy darab videót nem találtam róla, amit furcsállok.
    Nem használok MODot, csak a cucc tárolásra programot. Nem vagyok ellene (Morrowindben szerettem a MODokat, meg más régebbi játékokban), de úgy érzem még nem jött el az idő, hogy foglalkozzak vele. A fejlesztők aktívan támogatják a játékot (patchek, kiegek), szóval szerintem a kifulladása még odébb van.
    Meg ugye az is szép cél ha pl. azt tűzöd ki magad elé, hogy mondjuk minden kari kombinációból legyen egy lvl100-asod. Gondoltam már rá. :)

Nem Wolcenezek. Nézegetek róla videókat, olvasgatom a tapasztalatokat
    Sokáig úgy gondoltam, hogy majd megveszem.
    De az a helyzet, hogy eddig semmit sem láttam amiért érdemes lenne megvennem.
    Szép a grafikus motor miatt, de ez nekem nem elég. A GD ugye a 2006-os TQ alaposan tuningolt motorjára épült. Nekem tetszik. Szóval csak a grafikával engem nem lehet lenyűgözni.
    Lesz benne aréna mód (Crucibléhez hasonló).
    Pl. vízben álló ellenfélre jobban hat a villám alapú támadás.
    A skillezés jónak tűnik, főleg, hogy visszaköszön pár Diablo 3-as skill (persze más néven).
    De annyira alfa állapotban van, hogy sokmindent nem lehet még látni.
    Az az igazság, hogy az elmúlt években rengeteg órát öltem ARPG-kbe. Jópárban láttam olyan dolgokat amik tetszettek. Meggyőzhető vagyok, ha megfog a Wolcen megveszem, a GD mellé jó lesz. :)

Elfog készülni, mert sikeres volt a Kickstarter, és látszik, hogy dolgoznak rajta. Szerintem jövőre lesz meg.
    Amúgy ők is maroknyian vannak, olvastam nemrég, hogy talán 9 fő körül voltak. Most látom a honlapjukon, hogy van rajta egy halom álláshirdetés. Szóval még alakulnak.
    Amennyire tudom, a GD fejlesztői, a Crate eléggé állandó csapat. Most sincs állásuk hirdetve, pedig dolgoznak a GD új patchén, a kiegen, az X-Box One port is készül, ill. a még be nem jelentett játékukon is dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák