Új hozzászólás Aktív témák
-
vihartigris
őstag
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
rbkzndrs #4983 üzenetére
Én a síbotra rakok rögzítőt a fogantyú alá, így egy selfie bot is egyben. Van egy csuklópánto s rögzítő amit megtoldottam tépőzárral így a síbakancsra rakom előre és meg tudom fordítani hátra is. Marha jópofa felvételeket lehet csinálni. A sílécre is raktam két fém rögzítőt, de azt ritkán használom, mert a hó könnyen betakarja a kamert.
-
válasz
rbkzndrs #4983 üzenetére
Milyen goprot használsz?
Nekem Hero 7-tel voltak gondjaim, a 11-essel még nem voltam síelni, arra nem tudok nyilatkozni. A 7-essel 40%-os akkuval már rizikós volt egy csúszás, bármikor lemerülhetett és kikapcsolt. Tehát néztük, és ha 40% körülre csökkent, cseréltük az akksit. Kicsit kellemetlen, főleg ha a legjobb menetet nem veszi fel...
Mondjuk -10-15 fokban nem igazán jó síelni, max. ha nagyon száraz a levegő. Lefagy az orrod
Sisakra volt ragasztós talppal rögzítve, ez bevált. Csak nagyon ritkán esett le, de ahhoz akkorát kellett esni, hogy ott nem a kamera volt már a fő gond. Tokot ha lehetett nem használtunk, de a szélzaj miatt jobb volt. Csak akkor meg a beszélgetés nem hallatszott rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 kit obival, 40 ! expoval, (opcionális hálózati töltővel/ objektívekkel)
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Raynox-250 makró előtétlencse
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest