- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vihartigris #5542 üzenetére
Követek egy külföldi motovloggert, aki így használja, aztán vettem már fel én is 1-2 motoros videót (kb 2 hete van meg a kamera) és tetszett amit láttam, szóval ezért
Most csak bedobtam a nyerseket Vegas-ba, de amugy ismerkedem a Davinci-vel, ott szoktam állítgatni a szineken is.
-
vihartigris
őstag
válasz
vihartigris #5530 üzenetére
Közben figyelmesebben nézve a videót meglett, hogy a 24-es út Parádsasvár-Mátraháza közötti szakasza.
-
Tin
veterán
válasz
vihartigris #5328 üzenetére
Igen, arra céloztam vele, hogy nekem nincs bekapcsolva a kijelző felvétel közben, és úgy bír ennyit.
Amit a kommenter írt az Instal360 Ace Pro-ról, az nagyon gyenge akkuidő lenne. Bár bekapcsolt kijelzővel lehet.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
vihartigris #5219 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket, holnapra itt is lesz az adv. combo.
-
jlaci74
senior tag
válasz
vihartigris #5202 üzenetére
Hogy nem a legideálisabb azt sejtettem, de pl. egy iphone 13 Pro szintjét hozza vagy ne reménykedjek?
-
jlaci74
senior tag
válasz
vihartigris #5200 üzenetére
Fotózásra mennyire alkalmas az Action4,
vagy úgy általában az akciókamerák? -
válasz
vihartigris #4990 üzenetére
Mellkaspántot max. csak akkor, ha sima csúszkálás van a pálya szélén, semmi gyorsaság, extrémkedés. Ha hasra esel vagy bukfencezel vele, vagy neked megy valaki a pályán, akkor komoly sérülést okozhat. Én nem tenném fel, a fiamnak sem, magamnak sem. Jó az ott a sisakon. Vagy a lábon, ahogy khaosz írta, az biztos jó perspektíva, főleg ha ugratgat az ember
-
Ano
senior tag
válasz
vihartigris #4753 üzenetére
Hihetelten ... 2 éve vettem ilyet a Hero 9-be és akkor még majdnem 50e Ft volt!!!
-
válasz
vihartigris #4753 üzenetére
Ezt én is néztem, de aztán vettem itt a Hardveraprón két Samsung Evo Plus-et, 9e volt darabja. Nekem drónba kellett, hibátlanul tudja a 120-130MB/s-ot átvitelben. Az Air 2s Drón 150mbit/s-os felvételi bitrátával rögzít. Az Action 4 kamera csak 130mbit-tel... A drón kamerája 5,4k-s. Ezt is bőven kiszolgálja a 130MBájtos átviteli sebesség (ami 1040Mbit/s), nem értem miért kell a 170-200 MBájtos sd kártya...
-
zsoca29
tag
válasz
vihartigris #4751 üzenetére
Egy ilyent.
[link] -
Tuninger
addikt
válasz
vihartigris #4734 üzenetére
Az ugyanúgy működik mint a Hero 9-10-11-12-nél a Hindsight. Folyamatosan vesz a kamera, beállíthatod hogy mekkora legyen a buffer 5-60s között, s mikor lenyomod az expó gombot akkor az előző 5-60 másodperc már le van mentve a kártyára és veszi tovább a klippet. Ha megint lenyomod az expó gombot, lezárja a filet és indítja újra a bufferelést
Kiegészítés még előző postomhoz:
-2 sharpness -2 NR-rel a DLOG-M kevésbé van élesítve mint a Normál profil, ez már közel van a goprohoz.
Illetve az NR-nek csak magasabb ISO-n van jelentős hatása, az ISO100-as zizisség más miatt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest