Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eddie1978

senior tag

válasz Márton #2260 üzenetére

Reelsteady már egy ideje bookmarkban volt. Most hogy mondtad, kipróbáltam a 2014-es i5-5300u céges gépen mégis. Először alap beállításon egy 3:48 hosszú videón. Lejárt a személyim mire végzett. Nem mértem, de kb egy óra volt. Proci/GPU 90%-on. Eredmény fluid, jókora crop árán. Után a már csak 15-20 másodperces videót próbáltam minimumra húzott beállítással. Minimális crop és szinte megegyezően stabil eredmény mint a közepes beállítás. Meggyőző. Az a kérdés merült fel bennem, hogy az én helyzetemben mi a jobb/olcsóbb megoldás. Maradjak a jelenlegi Hero5 Session kameránál és 30000Ft Reelsteady szoftver+egy megfelelően erős gép (komplett gép+monitor kell, mivel most nincs) ami normális időn belül végigszámolja a stabilizálást. A másik lehetőség Hero8 Black, ami ezt on the fly megoldja mostani áron 157000Ft-ért. Harmadik opció a DJI/Fimi/Snopa/Feiyu/stb gimbal kamera ami nekem a legszimpatikusabb a korábbi horizont téma miatt 60000-120000Ft nagyságrendben. Emellett ez nekem csak hobbi. Emiatt sok pénzt nem szeretnék beletenni.

Új hozzászólás Aktív témák