- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJoker
tag
válasz
zgospel
üzenetére
Sziasztok!
Megpróbálkozok még egy kérdéssel, hátha valaki most már válaszra méltat.
Szóval adott egy Hero5 Black, gondoltam updatelem, mert csinál bolondságokat néha. Ha a kamera menüjében nézem az updatet azt írja, hogy az app-ból csináljam meg. Ezzel nincs is baj, csatlakozok a telefonhoz az appon keresztül, de abban nincs ilyen funkció, hogy updatelhetném a kamerát, megnézem újra a kamerán, ő még mindig azt írja, hogy csatlakozzak az app-hoz, de hát már hozzá van és mégis ezt írja. Gépen még csak meg sem tudom nézni, mert azon a Quik egyszerűen semmit nem csinál. A kábelével is hiába csatlakoztatom a géphez, annyit lát, hogy MPU eszköz vagy mi a fene és kész, se a fájlokat rajta, semmit. A képeket/videókat is úgy kell leszednem a gépre, hogy kiveszem a memóriakártyát és azt be az olvasóba...
Amikor megvettem ezt a GoPro-t nagyon örültem neki, de annyi sok bosszantó "apróság" van vele, hogy komolyan mondom már inkább kidobnám az ablakon.
Nem egészen ezt vártam egy prémium márkától...na mindegy. Ezeknek így kell működnie? Nem is lehet updatelni sehogy, vagy gépre a memóriakártya kivétele nélkül felrakni a cuccokat róla? Nyilván félig-meddig költői a kérdésem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs