Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
lovas93
üzenetére
Igen, csak jelenleg ott tart a beszelgetes, hogy "segitsetek lebeszelni a xiaomirol". Ez a forum sztem nem erre valo
. Eldontottem, hogy kepes vagyok megcsalni Giziket a Rozival mert uj elmenyre vagyok, de Gizi meg tok sokat edz es full kibaszta magat es igazol pont erre vagyok benne. Segitsetek donteni. Szerintem a xiaomikat senki sem szolja le vagy szolta le csipobol, massziv elvonal es meghatarozo telefonokat hoz evek ota. Barki aki mast mond vagy elvakult, vagy szemellenzos.
Csak azert ne vegyel pixelt mert a kornyezeted leszolja a xiaomit. Szard le es hasznald azt ami neked a legjobban kezre all es napi szinten oromot okoz
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. Dobozos, 1 tulaj, karcmentes! GYÁRI FÜGGETLEN! CSAK 149.990 Ft
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 12 pro 256g Független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Eldontottem, hogy kepes vagyok megcsalni Giziket a Rozival mert uj elmenyre vagyok, de Gizi meg tok sokat edz es full kibaszta magat es igazol pont erre vagyok benne. Segitsetek donteni.
Csepy