Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Mennyire csereszabatosak a kameravédő fóliák generáción belül és kívül? Jól tudom, hogy a 9 pro és 10 pro és 10 pro xl ugyanolyan kameraszigettel rendelkezik?Az alzán akarok egy Spigen-t venni, de nincs konkrétan 10 pro xl-hez való (azért alza, mert szeretném ha már holnap itt lenne, a második noname is elrepedt középen
) -
hedgehog
senior tag
Én az OP9-et is úgy használtam, hogy nappal a saját állványán volt folyamatosan töltőn (de nem a saját töltőfejjel, ezért nem gyorstöltés), éjjel meg egy ikeás legolcsóbb korongon aludt. Így kb. 4 év alatt dobta el magát az aksi. Ha ennyit bír a Pixel is, nekem jó.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A rossz kábelekkel a vadiúj Pixel sem működött.
Ettől függetlenül (főleg a későbbi kommenteket olvasgatva) futok egy kört az AA stickkel is, meg hozzádobok valami autóbavaló wireless töltőt, mert azért áram kell 😊 -
hedgehog
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Most sikerült megoldani, hiányzott a második lépés

Nekem ez a reddit poszt segített.
Kiemelve a lényeg:Go to Settings > Security & Privacy > System & Updates > System Update of Google Play > Update and reboot (check again if you have the latest GP update)
Once your phone rebooted, you'll need to update the Quick Share Extension. Go to Settings > Google services and preferences (where your profile pic shows at the beginning) > All services tab > System Services under Privacy & Security section > Quick Share Extension and Update > Reboot
-
hedgehog
senior tag
Én az Onepluson nagyon sokat szenvedtem az üvegekkel, de annak le van kerekítve a széle, szóval nem csoda. Itt a 10Xl-en úgy voltam vele, hogy legyen egy drága üveg, hátha azzal kevesebb gond lesz, így lett az Ez fit. Bejött, mert tökéletesen illeszkedik, sehol nem jön fel (igaz általában nincs tokban a telefon, csak heti 1-2 nap), és nagyon könnyű volt felrakni. (és nem megy alá a por mint az op9p-nél)
-
hedgehog
senior tag
Nekem sajna nincs jó tapasztalatom a Thin Fit-tel. Maga a tok nem volt rossz, de egyrészt én pont olyat szerettem volna, ami nem emelkedik ki a szélén, hogy könnyebb legyen az oldalról besimítás. Másrészt én a MagFit-es verziót vettem, de nagyon nem úgy tartott mint tok nélkül: https://www.youtube.com/watch?v=2oNO2NIb6p8
-
hedgehog
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hamár így feljött a powerbank kérdés... nekem nagyon furán működik a 10XL a powerbankokkal.
Több is van, és mindegyiket teljesen legyilkolja a teló rövid idő alatt, és alig töltődik.
Pl. van egy AlzaPower Garnet 10000mAh PD, ami az előző Oneplus9pro-t a telefon fénykorában is azért bőven fel tudta tölteni, még maradt is benne delej... a Pixelnek max 60-70-nyi töltést tud adni, és lemerül.
Van egy régebbi 20ezres Ankerem, az is gyanúsan gyorsan merült töltés közben (azzal még nem végeztem teljes töltéses tesztet).Nálatok van ilyen jelenség?
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Én sajnálni fogom a MS Lens-t, mert abban lehetett fileméretet állítani, meg jpg-t választani.
Mivel én általában csak arra használom a scannelést, hogy a Revolutba belefotózzam a nyugtákat (beépített megoldás is van, de az szánalom), erre a drive/files féle megoldás sajna nem jó (a pdf-et nem látja a Revo) -
hedgehog
senior tag
válasz
nutfile
üzenetére
Ezt csak céges számlánál csinálhatják, mert afaik magánszámlánál törvény szerint ingyenesnek kell lennie a kérelem teljesítésének.
Egyébként a qvik nem ugyanaz mint a sima fiz.kérelem, és nem is nagyon olcsóbb mint a sima kártyás tranzakció (mármint a fizetésfogadónak, mert a fizetőnek ugyanúgy ingyenes, feltéve ha magánszemély az illető).
-
hedgehog
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Halandó ember számára ez a "gyorsabb és biztonságosabb" nem érzékelhető, sőt. A "duplaklikk és azonosítás hogy fizethess"-hez képest az "azonosítás hogy fizethess" sokkal kényelmesebb szvsz. A tranzakció elfogadásának gyorsasága sokkal inkább fog attól függeni, mennyire régi a kártyaterminál.
A GPay is ugyanannyira biztonságos mint az APay, ha feltételezzük, hogy a Google szervereit nem hekkelik meg túl könnyen.Ellenben én nagyon elcsodálkoztam múltkor (bár lehet hogy ez azóta változott), hogy az Apple Walletjébe nem lehet bármilyen hűségkártyát rögzíteni, csak amiket ismer. Ez azért jobb a Google Walletjében.
(10 éve fizetek androidon, az utóbbi pár éve a wallettel, és talán 1-2 alkalom volt hogy csak a kártyát fogadta el a terminál a telefont nem)
-
hedgehog
senior tag
válasz
Gstyler
üzenetére
Nekem is a Spigen Glass tR EZ Fit van rajta, nagyon szépen fel lehetett tenni, és jó a tapintása.
Az ujjlenyomatolvasót azért kicsit befolyásolja szerintem, de mivel szinte azonnal feltettem rá, nem vagyok mérvadó
Nekem működik, csak néha jobban kell nyomni az ujjam. (viszont szuper hogy az arcfelismerőt is elfogadja már egy csomó app, ezért a kettőt kombinálva nincs probléma). -
hedgehog
senior tag
Igen, csak pont a Googlenél beszélünk privacyről.
Pont emiatt szív mindenki, aki csak használni szeretné az eszközöket. A Google-t mindenki nagy kémvállalatnak látja, ezért próbálják javítani ezt a képet mindenféle szigorítással (lásd ez, meg a timeline kinyírása stb.).
Külön vicces, hogy a nagy biztonságos Apple meg a nyomkövetést mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül vezette be. -
hedgehog
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
az eredeti kérdés az ios - android tag-ek összehasonlítása volt, az általad írt problémák mindkettőt ugyanúgy érintik
-
hedgehog
senior tag
Nem hiba, hanem a privacy parák miatt a Google egy fokkal "biztonságosabb" beállítást alkalmaz defaultként, ami azt eredményezi, hogy a tag-et több telefonnak is látnia kell egy adott időn belül, hogy lejelentsék a pozícióját. Ha mindenki beállítaná azt, hogy akkor is jelentsen a telefonja a tag-ekről ha csak ő látja, akkor pontosabb lenne a network. Nekem látja a bicajomat és az autómat általában, de ha ellopnák bármelyiket és kivinnék egy tanyára, valószínűleg bukta lenne.
-
hedgehog
senior tag
Ez a "gyenge gpu" érdekes kérdés. Én Oneplus 9 pro-ról váltottam, ami 4 éves, de szinte semmi bajom nem volt vele (csak széthasználtam az aksiját
). Én sokat tolom a CoD Mobile-t, ott az op9pro a nagyobb térképeknél azért hajlamos volt belaggolni, még low grafikán is (bár inkább a cpu volt ott kevés).
A pixel10pxl jelen állapotában is röccenés nélkül high gfx-el is tartja a 60 fps-t. Nekem ez bőven tökéletes. Az tény, hogy a CoD nem a legerőforrásigényesebb játék, de szerintem a többivel sem lesz baj. -
hedgehog
senior tag
válasz
mclane_
üzenetére
Nekem hasonló jelenségem volt, és ahogy a többiek írják, a VoLTE volt a ludas. Nálam annyi volt a különbség, hogy a fizikai T-s sim jól működött, de a másik T, az eSIM az nem, se hívni nem lehetett, se arról nem tudtam hívni. SMS-t megkapta. Kiderült, hogy azon a számon nem volt aktív a VoLTE, a 2G-t pedig kikapcsolta az Advanced protection
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
Sziasztok!
Az itthon (az alzán) vásárolt Pixelekhez milyen juttatások járnak? (pl. több helyen olvastam az AI pro egy évet, az pl. jár? Ha igen, hol kellene "aktiválni"?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az xl (logikusan) szélesebb, ezért nem megy rá a spigen üveg