Hirdetés
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Lényegtelen, hogy elolvastad-e, tanulj meg fogalmazni, és akkor majd MINDENKI érteni fogja.
Igaz, anélkül, hogy a felszínt kapargatnám, már látszik, honnan nézed a világot, megint olyat állítasz, ami nem igaz, nem biztos, hogy mások megértették, sokszáz olvasóból kettő választ kaptál, ami a te értelmezésed szerint jó választ, mások válaszra se méltattak, én viccnek szántam, amire megsértődtél, és még neked állt feljebb.
De mostmár látom, elég keményen benne vagy ebben az értelmezési- helyzetfelismerési problémában, minden bizonnyal ezzel függ össze, hogy képtelen vagy egy kerek, érthető mondatot megírni önállóan...
Sebaj, nem lehet mindenki tökéletes, azért én szurkol9ok neked, hogy legközelebb összejöjjön.
-
Rick4
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Szerintem meg az "EZ" az azt jelenti, hogy amit a képen látok. Nem volt link, semmi. Te beszéltél mellé..
Értelmes emberek önmaguktól képesek egyértelműen fogalmazni, és egyértelműsíteni, pl így:
Nálatok is így jelenik meg a mellékelt YT linken látható felület alul a pirossal bekeretezett részen?Nem értem a mellébeszélést.
És akkor sikerül még tetézni, ismét egy mondat, amiből kimaradt két szó, és le kellene cserélni másik kettőt, csak a saját szellemi képességeidet degradálod a nem értéssel a meg nem értés, el nem fogadás meg egy teljesen más kifejezés, pláne tartalmilag más.
Nem érted, mire fel van mellébeszélés, mivel másoknak sikerült a kérdésre válaszolni, nem érted, miért van mellébeszélés, vagy bármi, ami miatt az egyik mondatrész a másikra utal..
De mindegy is, inkább csak annyit írok, ezt is szívesen! -
Rick4
félisten
válasz
zizidor
üzenetére
Szakértelmet nem igazán igényel, ez pl nekem a NAson van container managerben, de egy 5 ezer forintos rpi-re is mehet egy sd kártyáról, nem sok konfigolni való van rajta, de akár másoktól egy mentésből is vissza lehet állítani a dolgokat, ami után 10 perc feladat marad, tele a net tutoriallal, videoval, segítő oldalakkal. Az teljesen igaz, hogy ezt nem tudod magaddal vinni, én is tapasztalom ezt, itthon meg van szűrve a net, elmegyek anyósékhoz, és ömlik a reklám az arcomba, erre viszont egy böngészőbe rakott adblock plus tökéletes, elindulok itthonról, és elhúzok egy kapcsolót, onnantól a telefonon, mobileszközökön is működik..
Viszont nem mindegy, hogy a telefonod mellett a hűtő, porszívó, tévé, biztonsági kamera kiabál-e kifelé, és ezzel ezt a problémát is meglehet oldani. Szóval két olyan doogról beszélünk, amik nem csak megférnek, de szükségszerűek is egymástól függetlenül.. -
Rick4
félisten
válasz
teleahocipöm
üzenetére
link másolása, majd írsz egy mailt egy másik gülön, megnyomod az entert, és ott a link.
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Ez mi lehetett?? A chrome ki szeretett volna menni valami weboldalra, ami gyanús lett a malwarebytes-nek...-Software Information-
Version: 5.1.6.117
Components Version: 1.0.1280
Update Package Version: 1.0.87510
License: Trial
-System Information-
CPU: x64
File System: NTFS
User: System
-Blocked Website Details-
Malicious Website: 1
, C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe, Blocked, -1, -1, 0.0.0, ,
-Website Data-
Category: Compromised
Domain:
IP Address: 47.88.86.63
Port: 3478
Type: Outbound
File: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Az infók 80%-a még mindig hiányzik, egyelőre helyben topogunk, így csak sejteni lehet, hogy ha nem értetted a kérdés másik részét, beállítani se tudod a készüléket, routert, hogy az a lehető legjobban működjön.
A legegyszerűbb az lenne, ha a telefonodra, legyen az bármilyen titkos típus, letöltenéd a wifi alanyzer nevű appot, ahol látható, a környékeden milyen routerek melyik sávon, és milyen erősséggel sugároznak, vélhetően belezavarva a saját eszközeid közötti kommunikációba.
Kb így kellene kinézzen a kép, mait majd meg kellene ossz velünk.
Bár ez már annyira nem chrome- specifius táma, hogy egyrészt offba is teszem, és jelzem, célszerű lenne a probléma jellegével kapcoslatos szaktopikok egyikáben folytatni.
-
Rick4
félisten
Én meg kertesben telefonnal közel 1Gbit-et mérek, AX201-es wifi kártyával 1.4Gbit körül is megvan, függ ez sokmindentől, szóval ezért kellene tisztázni probléma esetén, milyen környék, milyen sáv, mennyire telített, milyen falakon keresztül méri az ember, milyen wifi eszköz, és mivel mér az ember...
-
Rick4
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Illetve még annyi, hogy azért tudni, ez egy tanya 5km-re másoktól, vagy egy sűrűn lakott paneles rész, ahol másik 500 router kiabál ugyanazon a sávon, mert nem lett lecsekkolva, melyik a szabadabb rész, ahol még tudod a saját routert használni, nem tudni, 2.4 vagy 5GHz-es a sáv, stb stb... Ezek alapján akár tlejesen normális is lehet, mert panelben a telók 5GHz-en vannak, ebben meg egy régi wifi modul csak 2.4-en van...
-
Rick4
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Elég régóta, saccra több, mint 10 éve használja, és egyrészt furcsa, mert most nézem, hogy nincs egy könyvjelzőm sem, ami ugyan mindegy, de nálam tök normálisak a karakterek. Nem tudni, milyen optendszert használsz milyen kjelzőbeállításokkal, de alapesetben sima start gomb, és a keresőbe cleartype, fuss végig a beállításokon, ártani nem fog.
Szerintem neked erre van szükséged:
-
Rick4
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem tudod, mi az a cleartype?
-
Rick4
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Cleartype?
-
Rick4
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Beállítások, megjelenés nálad milyen?

-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Srácok, #32126-ra senki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Amazfit Active okosóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest