Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi lehet a baja a böngészőnek? Alig akarja betölteni az oldalakat. Befejezi a betöltést, de a képek még meg sem jelentek. Nagyon lassú az egész. Facebook-on a képeket szenvedve tölti be.
Érdekes Opera, Firefox és még az Internet Explorer is ezerszer gyorsabb nála.
Szerk.: Verzió: 41.0.2272.76 m (64-bit)
-
törölt tag
válasz
MadGame
üzenetére
igen pont ez a gondom hogy nincs ott az alapértelmezett gomb. Nem jelenik meg.
Szerk.: Közben sikerül kitörölnöm a Google keresőmotort
Most már sehogy sem tudom beállítani alapértelmezettnek. Hogyan lehet visszahozni?Új kereső hozzáadása: Google
Kulcsszó: google.hu (gondolom én a többi alapján)
URL, ahol a lekérdezést a %s helyettesíti: (na ezt nem tudom mi lehet) -
törölt tag
Még egy olyan gonddal találkoztam, hogy alapértelmezett keresőnek nem tudom beállítani a google-t csak a bing-et meg a yahoo-t.
-
törölt tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha bármilyen oldalra megyek a beágazott videók nem jelennek meg pl youtube. Csak ki van hagyva neki az üres hely ahol lenne. Ha a linket átmásolom operába vagy mozzila-ba akkor ott megjelenik. Próbáltam azt is, hogy letiltom az ad-block-ot de akkor sem jön elő a videó. Mozzila-ban is van ad-block és mégis megjelenik a beágyazott videó.
-
törölt tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a KMPlayert, de valamit nem vettem észre telepítés közben és sikerült elcsesznie a böngészőmet. Amikor megnyitom mindig ez a lap jön be : http://istart.webssearches.com/
De nekem ez nem kell és nem tudom sehogy sem eltávolítani. Beállításoknál mindenhonnan kitöröltem. Indulásnál beállítottam, hogy új lap oldal megnyitása. DE semmi. Már nem tudom hova ment bele vagy mit csinált, de egyszerűen nem tudok megszabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már sehogy sem tudom beállítani alapértelmezettnek. Hogyan lehet visszahozni?