Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Jah, pont ezt hagytam ki, és tényleg végzek, nem akarok trollkodni.
Tegyük fel gugliék nem stableznának meg betáznának, csak jönnének sorba az újabb verziók ahogy eddig is, 18.0.1025.137, 18.0.1025.140, 18.0.1025.142... stb. de nem auto frissítéssel, akkor az Tény, hogy nagyon sokan frissítgetnének maguknak... pedig csak ugyanazt kapnák, mint beta jelzéssel.És hogy nincs türelmed pár órányi szívásra se: hisz hetekig is szívsz, és Te mondtad hogy addig átváltasz operára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudod mi még az ide kapcsolódó jó poén? Igaz hogy off: Sokan évek óta várják a Total Commanderből a 64bites változatot, Én vagy fél éve a 64 bites betát használom, pedig nem is vártam, de akik annyira várták, azok közül sokan most is csak várnak, meg panaszkodnak hogy ezt vagy azt nem látják/nem tudják használni a 32bitesben... miközben majdhogynem tökéletes a beta (én nem is találkoztam hibákkal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)