Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Szerintem nem hülyeség, a sok írást tartalmazó userprofile-t külön winyóra tenni. SSD-re telepitve, a Win7 eleve megtesz pár optimalizációt:
- Alignál
- Kikapcsolja a idle-defrag opciót
- Kikapcsolja a performance monitoring logolását
- Windows boot file-ok defragmentációját is kikapcsoljaEzen felül biztosan nem hülyeség még:
- Lapozófile áthelyezése (kerül bele írás bőven, ha kell ha nem. Főleg ha nincs fix méretűre állitva, a Win mindig méretezgeti)
- NTFS Last Time Access kikapcsolása (minden file-hoz bejegyzi mikor nyúltál hozzá utoljára, akkoris ha csak olvasás történt, írás nem).
- Prefetch (az SSD eleve gyors, felesleges mégegyszer a meghajtón egy külön mappában a gyakran indított programok első pár byte-ját).
- SuperPrefetch - ez valami mást csinál mint a fenti, én nem bántottam (egyik cikkben az van érdemes lelőni, másikban az, hogy nem - így nem nyúltam hozzá)
- Indexelő szolgáltatás (Windows Search) - ezt én kikapcsoltam, mert elég sok írási művelettel jár. Igaz, hasznos, ha az ember keres valamit, de én még a "régi iskolában nőttem fel" és egy TotalCommanderrel is megtalálok bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest