- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Ha a rendszer modern (Windows 7) és frissen van telepítve és lefutott már az élményindex is, akkor állítani nem érdemes semmit, csak ránézni néhány funkcióra, hogy tényleg offon van e.
Előtöltés kikapcsolva
Index nélküli keresés: BE és Indexelés kikapcsolása
Lemeztöredezettség-mentesítő kikapcsolva és tíltva, esetleg HyperFast by Diskeeper for SSD telepítése (fizetős)
TRIMM és megfelelő SSD illesztőprogramok a SATA-hoz.KB ennyi. A többit a Windows 7 már megfelelően tudja.
Trükközni a lapozófájllal meg az átmeneti mappákkal nem érdemes persze biztos jön aki majd jól megmondja hogy hülye vagyok meg nyernék még fél évet a 10 (sztem jó a fele) éves élettartam alatt ha nem úgy csinálnék hanem mindent ramdiskre pakolnék meg stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Brave
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest