Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
elvileg ennyi elég:
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia - ez jó
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia 710 - ez nem jó
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia 800 - ez jóvicces

-
Jim-Y
veterán
Ez valami hihetetlen egyébként...
ezeket próbáltam eddig, több oldalon több infót találtam, egyik, hogy a kereső url végére biggyesszem be a &btnI=3564 stringet, és akkor feeling lucky-n fog keresni, hát nem nyert:/Másik forrás szerint &btnI=745 kell, ezzel a techpowerup megy, hardverapro is, argep meg mindig nem.. de mi alapján választ

-
DS39
nagyúr
hmm, ötletes dolgot csinálsz, tetszik

de sajnos nem jövök rá hogy az árgép esetében miért nem nyitja meg az első linket
ill. lehet megvan, ugye az url-ben benne van hogy utf-8 kódolású legyen, de csak azt nyitja meg ami olyan, az árgép, vatera pl iso-8859-2-es. szerintem ez lesz a gond.
-
Namelesske
addikt
-
Steelmanus
addikt
Szia!
Nem is Read lettem merges meg amugy sem meregbol irtam amit irtam, hanem azert ragtam be amit (#4590) Sk8erPeter valaszolt. Amugy en is ironianak vettem, csak ezek a szavak zavartak.
Hát bocs, ha csak ennyi jött át amúgy abból, amit üzenni kívántam Elotte egy kacaj, mogotte meg egy
Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.
Igy most jobb hogy beirtam a listat? Lett egy bazi hosszu hsz.
Na mindegy béke van, legyen jo napod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.