- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DS39
nagyúr
elvileg ennyi elég:
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia - ez jó
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia 710 - ez nem jó
http://www.google.com/search?btnI&q=site:hardverapro.hu nokia lumia 800 - ez jóvicces
-
Jim-Y
veterán
Ez valami hihetetlen egyébként...
ezeket próbáltam eddig, több oldalon több infót találtam, egyik, hogy a kereső url végére biggyesszem be a &btnI=3564 stringet, és akkor feeling lucky-n fog keresni, hát nem nyert:/Másik forrás szerint &btnI=745 kell, ezzel a techpowerup megy, hardverapro is, argep meg mindig nem.. de mi alapján választ
-
DS39
nagyúr
hmm, ötletes dolgot csinálsz, tetszik
de sajnos nem jövök rá hogy az árgép esetében miért nem nyitja meg az első linketill. lehet megvan, ugye az url-ben benne van hogy utf-8 kódolású legyen, de csak azt nyitja meg ami olyan, az árgép, vatera pl iso-8859-2-es. szerintem ez lesz a gond.
-
Namelesske
addikt
-
Steelmanus
addikt
Szia!
Nem is Read lettem merges meg amugy sem meregbol irtam amit irtam, hanem azert ragtam be amit (#4590) Sk8erPeter valaszolt. Amugy en is ironianak vettem, csak ezek a szavak zavartak.
Hát bocs, ha csak ennyi jött át amúgy abból, amit üzenni kívántam Elotte egy kacaj, mogotte meg egyHa nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.
Igy most jobb hogy beirtam a listat? Lett egy bazi hosszu hsz.
Na mindegy béke van, legyen jo napod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest