Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Nem is pont rád céloztam, de te is olvashattad folyamat, hogy nem 1 meg nem 2 ember panaszkodott a 17-esre megjelenése óta... és annak ellenére azt használta, mert nincs ott az a "csúnya" szócska. haha

(#9421) Kunsztler:
Na és szerinted - de őszintén - kinek jobb, aki mindig vár vmit mint a messiást, vagy aki "nyugodtan alszik"...
(persze ha mindig a régebbi xarokat/elavultabbakat/kevesebbet tudókat használnám a programokból vagy addig elfordulnék és más használnék helyettük, akkor tuti én is mindig várakoznék/vágyakoznék.
)És látod, itt is van rögtön megint: hurrá, kijött a 18-as, már úgy vártam a 16os óta, pedig jobb az ie9 is meg az ff és az opera is, de most úgy várom az újabb operát... ha kijött akkor meg majd úgy várom az újabb ff-et... ha megvan, jöhetne már a 19es stable chrome... aztán meg, mikor jön már a 10es ie...
Te ilyen vagy, én nem: Én mindig minden programból/driverből a legújabbat használom, a neve meg nem érdekel... HA netán vmi újabb verza nem stimmel, akkor meg megy vissza az előző mindegy milyen nevű (szerencsére az utóbbi pár évben nem sok ilyen verzióval találkoztam semmi általam használt programnál, most perpill csak MPC HC-re emlékszem, de abból meg kb. hetente teszek fel újabbat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen TV-t vegyek?
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze ha mindig a régebbi xarokat/elavultabbakat/kevesebbet tudókat használnám a programokból vagy addig elfordulnék és más használnék helyettük, akkor tuti én is mindig várakoznék/vágyakoznék.
)