Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Szeretném megköszönni annak aki a monitor tartókart javasolta, vettem egyet és ez ugyan rövid időre de orvosolta a problémát,közelebb tudtam tenni a monitort, és egyből tudok dolgozni.

    Ezen az oldalon viszont azt matekoztam ki, hogy a mostani monitort max 1 méterről lehet nézni 24" FHD, és egy 32" 2k monitort alig 30 vmer messzebbről, ami kissé hihetetlennek tűnik. Méretben óriási a különbség felbontásban meg szinte észrevehetetlen(eleve nem értem ezt a 2k 4k felszrozást, egyik sem 2 v 4szerese az alap FHD felbontásnak, de ez most talán nem is lényeg).

    Tehát a 32"es monitornak a max távolság amiről még lehet nézni v olvasni :1.36 m, viszont az ajánlott ugyanúgy 96cm mint a sima 24"nek.

    Ez reális vagy valamit benéztek a készítők, Mert így tényleg semmi értelme nem lenne nagyobb monitort vennem hogy távolabbról tudjak rajta melózni.
    Amúgy ezt Philips BDM3270QP2/00 32 inch 2K 4 ms néztem kis, és nagyon jónak tűnik, de ha semmit nem segítene a helyzetemen akkor kicsit felesleges befektetésnek érzem.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák