Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kidnou
őstag
-
kidnou
őstag
Hogy lehet alulra hozni a kereső sávot? Valamit át kell írni azt tudom, sokáig igy is használtam. Újra telepítettem a telefont, és most nem találom mi volt az.
-
kidnou
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Banki adatokon kivül szinte mindent szinkronizálok, soha nem volt hátrányom belsőle, sőt, volt hogy az mentett meg. De te tudod miért nem akarod
-
kidnou
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nálam ez már csak a könyvjelzőket rakta vissza win 10 alatt. Fiók szinkronizálás nem jó?
-
kidnou
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Jelszó mentésben kérnék segítséget. A szinkronizált gmail fiókomat lecserélném egy másikra, és a jelszavak gépre mentésénél elakadtam. Hiába mentem le és másolom át az AppData mappát, könyvjelzőt, beállítást visszahozza de a jelszavakat nem. Tud valaki megoldást, vagy ki kell kézzel másolnom és újra beírogatni?
-
kidnou
őstag
válasz
cooi11
üzenetére
Sajnos igen. Jelenleg ezt ugy oldom meg, hogy letöltöttem ezt a kiegészitőt Azon rákattintok az oldal forditásásra
-
kidnou
őstag
válasz
Zsigi72
üzenetére
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default és ezen belül a Web Data fájlban tárolja a jelszavakat.
A könyvjezők a C:\Documents and Settings\<FELHASZNÁLÓ_NEVED>\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
Bookmarks és Bookmarks.bak a két fájl. Ezeket mentsd ki, újratelepítés után másold be
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nálam is minden a legfrissebb, és 2 napja csinálja csak